ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

Snel overzicht


Dit antizweet hoofdkussen is uitgerust met een nieuwe technologie waardoor er een flinke luchtlaag in stand blijft tussen uw hoofd en de inhoud van het kussen. Dus de warmte die zich ontwikkelt aan uw hoofd kan veel beter ontsnappen. U zult daardoor gegarandeerd niet meer zweten tijdens uw slaap. Tevens zult u over de rest van uw lichaam ook minder of zelfs niet meer zweten omdat u aan het hoofd de warmte veel beter kwijt komt. De testresultaten bij de proefpersonen waren dusdanig goed dat zij alleen door gebruik van dit hoofdkussen helemaal geen last meer hadden van transpiratie in bed. Wij durven daarom dan ook bij dit kussen een niet goed geld terug garantie te geven.

 • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.Beschikbaarheid: In voorraad

€ 98,00

Achteraf betalen mogelijk met afterpay logo

Details

Anti zweet hoofdkussen


eigenschappen:

  • Het anti zweet hoofdkussen is speciaal ontworpen om transpiratie tijdens de slaap te voorkomen.
  • Het kussen is goed gevuld en de dikte van het kussen kan naar behoefte worden aangepast door er een gewenste hoeveelheid vulling uit te verwijderen.
  • Het anti zweet hoofdkussen heeft een afmeting van 60 x 70 cm
  • Doordat er een luchtlaag is gecreëerd in dit kussen kan de warmte aan het hoofd optimaal ontsnappen en zult u niet meer zweten tijdens de slaap.
  • Dit kussen kunt u gebruiken met een standaard kussensloop 60x70 cm
  • Indien nodig kunt u het kussen wassen in de wasmachine op 90°c
  • U kunt het kussen drogen in de wasdroger.

Externe links

Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap). Met dit hoofd kussen nooit meer zweten in bed tijdens uw slaap. ✔ Kopen op factuur ✔ Snelle levering ✔ Discrete verzending

Beoordeling: 4.4/5 gebaseerd op 72 beoordeling(en)
 • Prijs: 98.00 - In voorraad
 1. Eindelijk gevonden wat ik zocht. Beoordeling door 100034098
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn leven lang al een gevecht met mijn ettelijke hoofdkussens: te dik, te klein, te warm, te hard. Dit kussen is eindelijk wat ik zocht. En het feit dat ie zeer luchtdoorlatend is, is een bijzonder pluspunt. Ik bestel meteen eentje bij voor mijn vrouw die na getest te hebben ook zo een kussen wil. (Geplaatst op 05-10-22)

 2. Een heerlijk kussen. Beoordeling door J. de Meij / 100033224
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik zweet best vaak en veel snachts, en had met regelmaat een nat kussen, waardoor ik wakker werd.

  Ik las over het Aerokussen vooral positieve recensies. Dit heeft mij doen besluiten om er ook een aan te schaffen.

  Nu een paar dagen later durf ik met zekerheid te zeggen dat het kussen echt werkt. het ligt heerlijk, en ik zweet nagenoeg niet meer op het kussen!

  Het kussen wordt geleverd met een grote hoeveelheid vulling erin, hiermee kun je naar eigen wens de hoogte bepalen. Ik heb er aardig wat vulling uitgehaald.

  Ondanks de forse prijs ben ik zeer tevreden over het kussen. Het kussen is het bedrag zeker waard! (Geplaatst op 24-08-22)

 3. Wel even aan wennen. Beoordeling door 100029899
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wij hebben 2 kussens besteld. Bij mijn partner hebben we er nog wat vulling erbij gedaan. Zelf vond ik het kussen (dat binnen in zit) te zacht. Buitenkant heb ik wel gehouden, maar de binnenkant heb ik mijn eigen stevige kussen erin gedaan. Weet niet of hiermee het effect tegen zweten weg is, maar dat gaan we ervaren. Ook hebben wij een dekbed besteld, hier zijn we echt super tevreden mee. Daar zal zeker nog een bestelling van volgen (Geplaatst op 28-03-22)

 4. Prijzig maar uitstekend. Beoordeling door 100028789
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  In de strijd tegen overmatig zweten, is dit kussen aangeschaft. Ieder nieuw kussen is even wennen, maar inmiddels ben ik er helemaal aan gewend. Middels het kunnen verwijderen of toevoegen van vulmateriaal kunnen deze kussens geheel naar wens door de gebruiker worden aangepast. Het is de investering waard! (Geplaatst op 16-02-22)

 5. Doet wat het beloofd. Beoordeling door 100027046
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik transpireer met dit kussen inderdaad veel minder, dus het doet wat het beloofd. Wel heb ik er erg veel vulling uitgehaald omdat het veel te dik was. Het restant vulling moet ik nu elke ochtend weer goed verdelen, maar dat heb ik er wel voor over. Ik ben benieuwd of het kussen ook op lange termijn goed blijft werken want het is wel behoorlijk duur. (Geplaatst op 05-01-22)

 6. Super. Beoordeling door Ireen Romijn 100027076
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Een heerlijk kussen die doet wat het belooft. Al vele kussens geprobeerd zonder resultaat maar dit keer werkt het echt. Het is een dik kussen dus ik heb er heel wat vulling uit gehaald maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik ben in ieder geval dik tevreden. Zeker in combinatie met het nieuwe dekbed! (Geplaatst op 27-12-21)

 7. Tevreden met kussen tegen zweten. Beoordeling door 100025880
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Toen ik het kussen uit de verpakking haalde voelde het materiaal ruw aan, maar daar heb je geen last van in gebruik. Wel getwijfeld welke kant je nu moet gebruiken, maar ik heb het idee dat dit niet uitmaakt. Het zweten is een flink stuk afgenomen en ik slaap beter. Heel fijn dat je de vulling na behoefte kunt aanpassen. (Geplaatst op 07-11-21)

 8. toppie! Beoordeling door Irma Hellegers bestelnummer: 100024941
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik was eerst wantrouwig want ik werd 's nachts wel een keer of vier wakker omdat ik veel opvliegers heb. En altijd was mijn kussen nat en heet van het zweten. niet te doen. Ik dacht dus toen ik het Aerokussen langs zag komen op facebook, ja dat zal wel dat ik dan niet meer wakker wordt met een nat kussen. Ik heb het kussen besteld samen met een dekbed in kleur zodat ik deze ook niet meer met een los hoes hoefde te wassen, dat scheelt weer en je hebt elke keer een fris dekbed. Beiden zijn snel bezorgd en ik kon ze dus ook snel proberen. Ik moet zeggen dat ik nog wel een keer wakker wordt 's nachts maar geen nat kussen meer heb en ik val ook zo weer in slaap. Geweldig dus, en nu na een week kan ik zeggen toppie! Ik ga ervan uit dat die ene keer dat ik nog wakker wordt ook snel tot de verleden tijd behoort en ik gewoon een hele nacht gewoon door slaap. Dat is iets wat ik al hééél lang niet meer heb gedaan. Ik kan niet wachten. Ook het dekbed is heerlijk om onder te slapen, je bent snel warm maar het wordt niet te warm. (Geplaatst op 07-10-21)

 9. toch nog vochtig Beoordeling door PvC
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nu enkele weken in gebruik: ik moest flink veel vulling uit het kussen halen voordat het voor mij comfortabel genoeg was (veel meer dan de helft). Nu vraag ik mij af of dat ook effect heeft op de 'ademende' kant, want het kussen is toch af en toe nog klam-vochtig. Misschien toch nog maar eens met iets meer vulling proberen, al lig ik zelf liever niet zo hoog met mijn hoofd.
  Het anti-transpireer-effect valt me dus een beetje tegen, maar verder ligt het kussen heerlijk.

  Beste PvC,
  Hartelijk dank voor de review.
  Het kussen zal mogelijk niet voor iedereen het probleem geheel oplossen,
  maar draagt wel bij aan de vermindering van het probleem.


  Met vriendelijke groet,
  Team Zorgmatras
  (Geplaatst op 13-09-21)

 10. Goed kussen. Beoordeling door Willemse
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Binnen een dag ontvangen! Mijn ega heeft wat vulling eruit gehaald en slaapt nu als een roosje ondanks de gebruikelijke overgangsverschijnselen met name transpireren maar veel minder. Ikzelf vind het een heerlijk kussen ook wat dikte betreft. Ik heb geen 2e kussen meer nodig. Al met al een prima kussen en heb geen spijt van de aankoop. (Geplaatst op 03-09-21)

 11. Een "wonderkussen" Beoordeling door Jaap 100024007
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Voorheen werd ik meerdere keren per nacht wakker omdat mijn kussen nat van zweet was. Sinds dit kussen nergens meer last van, niet van zweten en dus geen last meer van een nat kussen. (Geplaatst op 03-09-21)

 12. Prima. Beoordeling door 100023673
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nu een week in gebruik. Moest er wel veel vulling uithalen (meer dan de helft) voordat het bij mijn behoefte paste. Ik heb de indruk dat ik zeker minder zweet maar dat weet ik nog niet zeker omdat het nog niet echt een warme zomer is ;-).
  Het 'twinkel' geluidje dat je hoort aan de 'aero-' kant vind ik eigenlijk wel aangenaam. Andere mensen noemen dat 'kraken' maar zo ervaar ik het niet. Het is wel even wennen aan de wat stugge kant van het kussen.
  De vulling heeft iets minder 'geheugen' lijkt het wel: het is belangrijk om het kussen steeds na elke nacht weer goed op te schudden zodat de vulling weer goed verdeeld is.
  Prijs is wel een dingetje: dit is zeker geen goedkoop kussen, maar het is dan ook door de techniek van de aero-kant een stuk complexer te maken dan een kussen met alleen een sloop. In het kort: hij gaat zeker niet meer terug. (Geplaatst op 23-08-21)

 13. Aanrader! Beoordeling door 100023248
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn echtgenoot slaapt voor het eerst in jaren weer op een redelijk droog kussen, is veel uitgeruster en heeft zijn middagdutje niet meer nodig.
  Zeer goed product! (Geplaatst op 22-08-21)

 14. Super. Beoordeling door 100023516
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Gewoon super geen zweet meer !!!! (Geplaatst op 17-08-21)

 15. Tevreden Beoordeling door 100022647. Jeanette persoons
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Slaap nu 4 nachten op het kussen. Wel wat vulling eruit gehaald omdat ik hem wat te hoog vond. Na vele zweterige nachten eindelijk weer met een droog hoofd slapen.
  Het kraken van het kussen waar mensen over spraken heb ik zelf niet ervaren als storend. Het is een fijn kussen dat ik een ieder kan aanbevelen. Mijn ervaring al doorgegeven aan familie.

  Echt geen minuut spijt gehad van deze aankoop. (Geplaatst op 20-07-21)

 16. Maakt de belofte waar. Beoordeling door 100022649
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik transpireerde voorheen zo erg dat het kussen omkeren zelfs niet meer hielp. Met dit kussen is dat verleden tijd. Ik ben super tevreden! (Geplaatst op 20-07-21)

 17. Kussen tegen zweten. Beoordeling door M.Belfi
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik gebruik het kussen nu 3 dagen, het was even puzzelen voordat ik de juiste dikte had.
  Nu ben ik tevreden het was even wennen maar ik heb inderdaad geen last van nachtzweten wat wel heel prettig is als ik wakker word en niet nat ben. (Geplaatst op 15-07-21)

 18. Prima! Beoordeling door tel:100022477
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik vul deze review in als partner! Ik ben de enige die last heeft van zijn nacht zweten en het veelvuldig wassen van zijn kussens.
  En ik ben erg tevreden! Na 5 dagen bespeur ik nog geen geur en voelt zijn kussen droog als we weer gaan slapen.
  Dus ik vermoed dat kussen 2 besteld gaat worden. Wat ik nl niet weet maar zo op de site nog ga opzoeken: kunnen deze kussens gewassen worden en zo ja hoe warm? (Geplaatst op 13-07-21)

 19. Heerlijk om beter te slapen! Beoordeling door 100021446
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na een week op dit aerokussen geslapen te hebben ben ik zeer positief.
  Ik was bang voor het geluid dat het kussen zou maken zoals ik in eerdere berichten las, maar daar heb ik absoluut geen last van. Ik heb het kussen geprobeerd met en zonder eigen kussensloop en merk geen verschil, dus i.v.m. de hygiëne kies ik er voor om met een dun katoenen kussensloop te slapen, zodat ik deze makkelijk kan wassen.
  De transpiratienachten tezamen met het broeierige gevoel wat een hoofdkussen kan geven zijn gelukkig voorbij. Het kussen is niet koel, maar wordt ook zeker niet nat of heet meer. Heel af en toe draai ik het nog wel eens om als het sloop me toch te warm wordt maar dat is dat hooguit 1 of 2 keer per nacht in plaats van 20 keer met een gewoon kussen.
  De grove kant vind ik het prettigst. Ook heb ik helemaal geen vulling uit het kussen hoeven nemen omdat ik graag slaap op een hoog stevig kussen. Ik merk dat ik ook wat dieper slaap nu.
  Ik probeer mezelf af te wennen om ook nog een hand of wat vingers onder mijn hoofd te leggen, want mijn hand tegen mijn hoofd wordt dus wel warm en dat is zonde van de werking van het aerokussen.
  Kortom, ik ben er blij mee, zeker in deze steeds warmer wordende nachten zo aan het begin van de zomer.
  Het advies van deze lastige slaper is dus: gewoon proberen!! Een goede nachtrust is zoveel waard!
  (Geplaatst op 10-06-21)

 20. Anti zweet kussen. Beoordeling door 100017357
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit is serieus het beste en fijnste kussen dat ik ooit heb gekocht. Ligt prettig, ondersteunt goed, maar vooral heel belangrijk.. ik zweet minder. Dit is precies waarvoor ik het kussen heb aangeschaft en het voldoet helemaal aan de wens! Prettige bijkomstigheid is dat je kan doorademen als je per ongeluk met je gezicht naar beneden draait. Ik zou dit kussen iedereen aanraden die zich kan herkennen in mijn kussenwens! Slaap lekker! (Geplaatst op 08-02-21)

 21. Eindelijk een geschikt kussen voor mijn moeilijke nek. Beoordeling door Patrick Lefever-bestelnr. 100016646
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Enkele nachten op het kussen geslapen en echt goed bevonden. Geen pijnlijke nek zoals op de meeste kussens. Bovendien blijkt dat ik ook echt minder zweet. Heel goede aankoop, heel tevreden. Kussen is prijs zeker waard! (Geplaatst op 18-01-21)

 22. FANTASTISCH!!!! Beoordeling door Marianne Cremers
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heerlijk geslapen vanaf de eerste nacht! Bijna niet meer gezweet, maar lang niet meer zo erg als daarvoor...madre mia wat een drama steeds, ik sliep met een badlaken om mijn kussen. Nu heerlijk met mijn hoofd op een droog kussen.
  Hoewel ik nog steeds niet achter de oorzaak ben van dat zweten, maar het feit dat ik niet de enige ben is wel geruststellend. Ik hoop dat ik lang plezier heb van dit kussen!
  (Geplaatst op 16-12-20)

 23. Zeer tevreden. Beoordeling door 100015011
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb dit kussen nu een week en ben er erg tevreden over. Ik ben een slechte slaper en zeer kieskeurig, maar dit kussen sliep meteen goed. Zoals eerder hier gezegd, kraakt het een klein beetje, maar daar heb ik geen enorme last van. Heb er overigens wel voor gebruik een hoop vulling uitgehaald, omdat het kussen zo enorm dik was. Ik zweet nog steeds over mijn gehele lijf, maar mijn kussen wordt niet nat/klam (en daardoor koud), dus dat is een enorme verbetering! (Geplaatst op 23-11-20)

 24. Aerokussen. Beoordeling door Natasja plak
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heerlijk kussen mijn man slaapt eindelijk weer aan 1 stuk s' nachts door en zonder nekpijn of schouder klachten en zweet niet. (Geplaatst op 09-11-20)

 25. Aero kussen. Beoordeling door i camlica
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb het kussen sinds een paar dagen, het helpt echt als je de groffe kant gebruikt. De zachte kant wat minder. (Geplaatst op 31-08-20)

 26. Werkt ideaal! Beoordeling door 100012819
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb vooral in de zomer snel last van nachtzweet en werd regelmatig ‘s nachts wakker met een kletsnat kussen. Ik heb nu een week dit kussen en hij blijft wonderbaarlijk droog! Ik zweet ‘s nachts nog wel maar lang niet meer zo erg als het was sinds ik dit kussen heb. Het kussen slaapt ook nog eens lekker, al moest ik er wel wat vulling voor uit halen. (Geplaatst op 25-08-20)

 27. Eureka. Beoordeling door 100012796
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Eindelijk gevonden!
  Een kussen dat zelfs in de 'plaknachten' van de afgelopen week ervoor zorgde dat ik niet steeds wakker werd met een bezweet hoofd. Het leek zelfs wel of ik over mijn hele lichaam minder transpireerde.
  Ook fijn dat je de hoeveelheid vulling kunt aanpassen aan je eigen comfort.
  Kortom een gouden vondst die ik ook al aan een kennis van me heb aanbevolen. Die is nu in blijde verwachting van zijn kussen. (Geplaatst op 25-08-20)

 28. Aero kussen. Beoordeling door Hein Willems
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit is het beste kussen ooit.
  Slaap heerlijk en zweet minder op en top. (Geplaatst op 04-07-20)

 29. Geweldig kussen. Beoordeling door Theo
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na een paar nachten erop te hebben geslapen bevalt hij prima. Vond eerst wat te dik en heb er wat vulling uit gedaan dit ligt nu beter. Word nu s' ochtends wakker zonder dat ik een nat kussen heb. Kussen is wel duur in aanschaf maar dat heb ik er wel voor over gezien de goede resultaten tot nu toe. Het is een aanrader voor iedereen. (Geplaatst op 09-06-20)

 30. Doet precies wat het moet doen. Beoordeling door 100010740
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit lijkt de oplossing voor het wakker worden met je hoofd in een plas zweet. Werkt perfect.
  Ja, ik moest er wat vulling uit halen en ja, de vulling kraakt wat. Maar het is wel heerlijk om geen oververhit hoofd of plas zweet meer te ervaren.
  De prijs is wel aanzienlijk, maar wat mij betreft de verbetering van nachtrust waard. (Geplaatst op 18-05-20)

 31. Fris kussen echt een aanrader. Beoordeling door Yvonne van der Kolk 100010665
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De eerste nacht moest ik even wennen en heb de dag erna wat vulling eruit gehaald. Daarna heerlijk geslapen op het kussen. Het formaat is wel groot, maar past wel in een sloop en het kussen kraakt een beetje. Maar ik zweet stukke minder en dat is de reden waarom ik het kussen heb gekocht. Het is een echte aanrader. (Geplaatst op 13-05-20)

 32. Super. Beoordeling door 100007576
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik dacht de eerste nacht dat kan niet, zeker toeval, nou! na een week nog steeds een droog hoofd in de nacht hoe is het mogelijk het werkt!!!!! Ik ben alleen benieuwd hoelang je met dit kussen gemiddeld kan doen. (Geplaatst op 03-10-19)

 33. Aerokussen Beoordeling door Y. van den Berg
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb het kussen besteld en mijn verwachtingen waren hoog gespannen, omdat ik 's nachts veel last heb van zweetaanvallen. Het lijkt minder te worden, maar echt overtuigd ben ik nog niet. Daarbij vind ik de prijs echt te hoog voor een hoofdkussen. Hopelijk worden mijn verwachtingen (deels) nog waargemaakt, maar op dit moment vind ik het kussen nog niet aan mijn verwachtingen voldoen en vind ik het dan ook te veel geld voor zo'n kussen. In eerste instantie vond ik het kussen ook veel te dik en kreeg ik er hoofdpijn van, doordat ik te krampachtig lag. In reviews heb ik gelezen dat ik er vulling uit kon halen, dus heb dat dan ook meteen gedaan. Daarna geen pijn meer gehad, maar het zweten is er nog niet minder door geworden. En daarvoor heb ik het kussen toch echt gekocht.

  Beste Y. van den Berg,
  Hartelijk dank voor deze review.
  Het komt inderdaad wel eens voor dat iemand geen baat heeft bij het aerokussen, dit kan te maken hebben met de oorzaak van het zweten.
  Wij vinden dit dan ook erg jammer en bieden u en ook alle andere klanten de mogelijkheid om het kussen gratis te retourneren volgens onze niet goed geld terug garantie voor dit kussen.
  Met vriendelijke groet,
  Team Zorgmatras.com (Geplaatst op 23-09-19)

 34. Eerste indruk is even wennen Beoordeling door 100007064
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heb het kussen nu een paar dagen in gebruik.
  Kussen kraakt nogal, dit zal deels komen door hoe nieuw het is.
  Heb het bijgeleverde binnen kussen vervangen door mijn eigen kussen.

  Het zweten is een stuk minder dus ontwaak nu een stuk prettiger. (Geplaatst op 20-08-19)

 35. Prima kussen. Beoordeling door 100006739
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Prima kussen. Vooral het zelf de dikte kunnen bepalen door er eenvoudig vulling uit te halen, maakt het kussen ideaal. (Geplaatst op 11-06-19)

 36. Helpt wel het zweetkussen. Beoordeling door Nadine Thijssen
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na lang zoeken eindelijk iets voor mijn zweet gevonden. Ik bleef kussens aan het wassen die pas na drie dagen droog waren. Wel belangrijk om te weten is om 1 sloop om het kussen te doen en geen 2.
  Vannacht hebben we bij mijn vriend thuis geslapen waar hij een normaal hoofd kussen heeft. Dit was weer zweten. We hebben het kussen net, dus zijn zelf ook nog aan het testen. Ik ben benieuwd vanavond slapen we in mijn huis met het kussen wat ik hier besteld heb. Als hij nu niet zweet weten we zeker dat het werkt. (Geplaatst op 22-10-18)

 37. Super. Beoordeling door 171000071999, De Smedt Mario
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Een zeer goed kussen dat aan alle wensen voldoet.
  Ik heb tot op heden geen last van transpiratie meer, Het kussen slaapt boven verwachting goed. Het transpireren behoort tot het verleden. (Geplaatst op 19-09-18)

 38. Super kussen. Beoordeling door 100005106
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het kussen slaapt boven verwachting goed. Het transpireren behoort tot het verleden. (Geplaatst op 27-08-18)

 39. Groots kussen in alle opzichten. Beoordeling door Tinus 100005073
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  In plaats van iedere ochtend zowel kussen als kussensloop en matrashoes in de was te moeten gooien, besloten een duurzamere oplossing te zoeken voor het nachtelijk zweten van mijn man. We hebben tig webshops en reviews bekeken en uiteindelijk dit Aerokussen besteld.
  Het kussen is reusachtig maar het kussen in de afneembare aero hoes kan eenvoudig kleiner gemaakt worden door er vulling uit te halen.
  De eerste nachten moest mijn man wel wennen aan de geluiden van het kussen. De honingraatstructuur van de hoes kraakt lichtjes. De open structuur van het kussen geeft bovendien een soort klankkast effect wat zijn oorsuizen enigszins versterkte. Ondertussen heeft hij zijn draai gevonden op dit kussen en wordt hij, zelfs na warmere nachten, niet meer wakker in een drijfnat bed.
  Het enige nadeel dat ik kan benoemen is dat de vulling in het kussen niet van natuurlijk materiaal maar van polyester is gemaakt.
  (Geplaatst op 22-08-18)

 40. Toppie. Beoordeling door 100005054
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nu dik een week in gebruik bij "zweet" temperaturen. geen nat kussen/-sloop meer. Prima product!! (Geplaatst op 16-08-18)

 41. Fijn kussen. Beoordeling door 100005041
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Fijn kussen die goed zijn werk doet, man zweet veel minder. Wel erg dik en iets vulling eruit gehaald.
  Fijne is ook dat kussen wasbaar is... (Geplaatst op 13-08-18)

 42. Bevalt goed. Beoordeling door 100004922
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik zweette ontzettend veel. Diverse kussens geprobeerd. Dit kussen bevalt goed. Ik zweet nog wel, maar er heerst nu een hittegolf. Ik verwacht dus dat dit nog beter wordt. Het kussen is mooi stevig. Ik heb een schouderblessure en daardoor moet ik een stevig kussen hebben dat niet inzakt. Dit kussen is gemakkelijk in hoogte aanpasbaar door er wat vulling uit te halen. Kortom: ik ben er blij mee. Een aanrader. (Geplaatst op 20-07-18)

 43. Aerokussen kussen tegen zweten. Beoordeling door Francine Van Lommel
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Eerste dagen weinig resultaat. Wel minder zweten.
  Nu na 14 dagen zijn we tevreden. Misschien heeft het constant zuurstof gebruik ermee te maken. Maar de dokters wisten géén raad, vandaar dat ik zelf op zoek was naar een oplossing.
  (Geplaatst op 10-07-18)

 44. Eerste indruk is goed. Beoordeling door 1000004749
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heb het kussen nu een week in gebruik. Bevalt goed. Kussen is lekker stevig. Heb wel een deel van de losse vulling verwijderd. Dit gaat erg gemakkelijk.
  En wat betreft het niet meer met een bezweet hoofd wakker worden Is dit kussen ook een verademing bij het kussen dat ik hiervoor gebruikte. Het is de investering tot nog toe waard. (Geplaatst op 15-06-18)

 45. (Bijna) Niet meer zweten in bed Beoordeling door Roy 100004672
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Echt super blij met het Aero kussen! Het zweten is bijna helemaal weg. Ik zweet stukken minder tijdens mijn slaap. Heb wel ongeveer de helft van de vulling eruit gehaald, anders is het voor mij te hoog.
  Ook is het even wennen omdat het kussen geluidjes maakt als je er op gaat liggen, maar dit went erg snel en vind het nu ook wel aangenaam om te horen( lijkt een beetje op zachte regenval vind ik)
  Al met al een super fijn kussen en zeker een aanrader voor mensen die veel zweten tijdens het slapen!
  (Geplaatst op 14-06-18)

 46. Aero kussen. Beoordeling door 100004060
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heerlijk hoofdkussen.
  Geen last meer van zweten tot op heden.
  Prijs is het zeker waard! (Geplaatst op 29-01-18)

 47. De oplossing voor mij. Beoordeling door 100003661
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Een zeer goed kussen dat aan alle wensen voldoet. Even wennen en kijken hoeveel vulling erin moet voor je persoonlijke slaap wensen. Ik heb tot op heden geen last van transpiratie meer en dat is toch wel heel lang geleden. Voor mij een uitkomst!!! (Geplaatst op 08-11-17)

 48. beoordeling antizweet kussen Beoordeling door 100003588
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het is gewoon een goed kussen.
  Eindelijk eens een nacht doorslapen zonder badend in het zweet wakker te worden.
  Gewoon kopen. (Geplaatst op 24-10-17)

 49. Aero kussen Beoordeling door 100003562
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Transpireren is een stuk minder dankzij het kussen. Wel wat vulling eruit moeten halen, maar dat is prima te doen. Tot nu toe tevreden. (Geplaatst op 23-10-17)

 50. Eindelijk een droog kussen Beoordeling door Willem de lang
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Effen wennen, kussen blijft droog. Alleen hoor ik het gaas tinkelen als ik mij beweeg. Dit is echter niet storend. (Geplaatst op 29-09-17)

 51. Belooft veel goeds Beoordeling door 100003198
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nu een paar dagen in gebruik. Moest wel veel vulling eruit halen om comfortabel te zijn, maar dat is geen enkel probleem. Het transpireren is beduidend afgenomen en ik verwacht dat dat na langer gebruik en wennen nog wel verder zal zakken. Ben er tot nu toe erg tevreden over. (Geplaatst op 04-08-17)

 52. Aero kussen Beoordeling door 100003158
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het helpt voorlopig , ik hoop dat het zo blijft. (Geplaatst op 02-08-17)

 53. Goed kussen, doet wat het zegt. Beoordeling door 100002860
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De hoes die om het kussen heen zit doet eigenlijk het werk. Hier zitten meerdere lagen in waardoor het kussen goed geventileerd wordt. Binnen in deze hoes zit het kussen welke ook voorzien is van een rits. Het kussen heeft een groot formaat maar past wel in alle kussenslopen. Fijn is dat je uit het binnenkussen ook vulling kan halen zodat je naar wens de dikte van het kussen kan bepalen, de een vindt dikker fijner de ander heeft het liever wat dunner. Ik vond de prijs van het kussen best pittig maar het maakt wel waar waarvoor je hem koopt, dus ik zie het als een investering voor de komende jaren want eerder moest ik elk kwart/half jaar een nieuwe kussen kopen. (Geplaatst op 16-05-17)

 54. Heerlijk Beoordeling door 100002530
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Sinds 2 weken heb ik het aero kussen in gebruik en ik moet zeggen het bevalt mij prima ! Mijn nachtelijk zweten wat zich vooral in de nek concentreert wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het kussen, en dit was voor mij ook de reden om dit kussen aan te schaffen! Eerst moest ik wennen aan de dikte van het kussen maar dat is inmiddels goed. Het nachtzweten is er nog, maar is op deze manier voor mij en zeker voor mijn partner goed te handelen! Kortom u heeft een tevreden klant aan mij en ik zal ook zeker dit Aero kussen aanbevelen in mijn kennissen kring.

  Geachte klant,
  Om het kussen minder hoog te maken kunt u een gewenste hoeveelheid vulling uit het binnenkussen verwijderen.
  Hartelijk dank voor uw review.
  Team Zorgmatras.com (Geplaatst op 28-01-17)

 55. voldoet aan de verwachtingen. Beoordeling door 100002356
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  het Aerokussen voldoet aan de verwachting, en voorkomt overmatig transpireren in de nek en het hoofd. (Geplaatst op 05-12-16)

 56. Prima kussen tegen zweten Beoordeling door 100002064
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit aerokussen werd binnen de twee dagen geleverd en voldoet perfect waarvoor het werd aangekocht.
  Wakker worden op een nat kussen behoort voorgoed tot het verleden. Het aerokussen werkt. (Geplaatst op 19-09-16)

 57. Helpt echt Beoordeling door 100002053
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit aerokussen helpt echt ! Geen zweet meer. Wel een hoog kussen maar heb de vulling vervangen door mijn eigen vulling. PERFECT!!!! (Geplaatst op 14-09-16)

 58. Jammer jammer !! Beoordeling door W.G. van Rijsbergen 100001477 d.d. 17-8-2016
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Beste mensen, Ik heb nu verschillende nachten op het nieuwe Aero kussen geslapen....maar helaas bij mij werkt het echt niet !
  Ik wordt nog steeds wakker op een kletsnat kussen.
  Door alle positieve reviews had ik goede hoop nu een goed kussen te hebben, maar jammer, jammer !
  Hopelijk kan ik het kussen nog terug geven.
  Graag hoor ik van u !

  Geachte heer van Rijsbergen,
  Wat jammer dat het kussen bij u niet helpt. U kunt het kussen uiteraard retourneren.
  Sommige mensen hebben helaas geen baat hebben bij het kussen. Dit kan liggen aan de oorzaak van het transpireren. En dan helpt alleen koelen van het lichaam.
  Wij denken daarom dat u meer geholpen bent met de thermo matrastopper.
  U kunt deze vinden in onze categorie "Nachtzweten".

  Met vriendelijke groet,
  Team zorgmatras
  (Geplaatst op 30-08-16)

 59. Aero kussen Beoordeling door Hannie Meurs 100001990
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Sinds een paar dagen gebruiken wij het Aero kussen. Voor het eerst dat mijn man geen nat hoofd en kussen meer heeft. Ik zelf heb sinds ik het kussen gebruik geen hoofdpijn meer. Vaak last van pijnlijke spieren van nek en schouders.
  Je slaapt veel meer ontspannen doordat het kussen zich aanpast. Het lijkt vrij dik maar ondersteund goed je nek en hoofd. Wij zijn zo tevreden dat wij onze klanten aanraden het kussen te kopen en dat al na een paar dagen. Het kan alleen nog maar beter worden ! Zeker, het is prijzig in aanschaf maar geeft zoveel meer ontspanning waar je niet alleen de nacht beter mee doorkomt maar ook overdag de vruchten van plukt. De kreet niet meer zweten is zeker terecht !!! (Geplaatst op 30-08-16)

 60. Kussen blijft droog tijdens de hitte Beoordeling door 100001989
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit kussen blijft zelfs tijdens de hitte van de laatste dagen zo goed als droog waardoor je niet meer wakker wordt van een nat kussen. Heerlijk. Erg prettig dat je de vulling er ook uit kan halen om het kussen op eigen dikte te maken. (Geplaatst op 26-08-16)

 61. Duur kussen Beoordeling door G. Gooren / 100001902
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na een kleine 2 weken van vulling eruit en erin eindelijk een redelijk tot goed kussen. Het zweten is een tikkeltje minder geworden (de temperatuur buiten ook). De hoes met kunststof holtes maakt wel een beetje knisperend geluid maar dat hoor ik nu gelukkig minder.
  Conclusie; Veel geld voor een redelijk synthetisch kussen en in mijn geval toch nog aardig zweten. Dat laatste zal denk ik aan mijzelf liggen. (Geplaatst op 20-08-16)

 62. Lekker droog. Beoordeling door Marcel 100001952
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit kussen ligt heerlijk. Ik word nu wakker met niet alleen een droog hoofd, maar ook een veel droger bed. Dit kussen doet wat de tekst bij de advertentie belooft. (Geplaatst op 15-08-16)

 63. Perfect Beoordeling door Jongerling
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het kussen is niet meer vochtig, het sloop een stuk minder, een aanrader.
  Een nadeel als je met je oor op het kussen ligt, kraakt het kussen.
  Maar waarvoor ik het kussen heb gekocht, werkt het.
  (Geplaatst op 14-08-16)

 64. Aanrader...... Beoordeling door P.J.de Brabander
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Sinds 2 weken in gebruik en het transpireren is zo goed als verdwenen.
  Door de ruimte tussen hoofd en kusseninhoud, wordt de warmte goed afgevoerd en ventileert e.e.a. prima.
  Na al diverse soorten kussens geprobeerd te hebben, steeds zonder resultaat, is dit eindelijk de OPLOSSING TEGEN ZWETEN. (Geplaatst op 09-08-16)

 65. Het kussen is perfect Beoordeling door Edith 100001913
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heb dit aerokussen besteld omdat ik veel last van transpiratie had.
  Vanaf de eerste nacht met dit kussen is het transpireren voorbij, ben er heel blij mee slaap veel beter.
  (Geplaatst op 03-08-16)

 66. Goed kussen Beoordeling door 100001901
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Binnen twee dagen geleverd! Direct resultaat! Goed alternatief voor als je te veel zweet! (Geplaatst op 01-08-16)

 67. Helpt bij veel zweten - formaat voor kind te groot en te dik Beoordeling door J. van Beek
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb dit kussen gekocht voor mijn zoontje die vaak met een bezweet hoofd wakker wordt. Het kussen is alleen veel te dik voor mijn zoontje van 5. Daarom gebruik ik de aero-hoes om zijn eigen kussen. Het werkt wel want hij wordt nu veel minder vaak bezweet wakker. Nadeel vind ik dus dat het een heel dik kussen is wat erbij zit en ook groot qua afmeting. Zijn eigen kussensloop past er niet om. Jammer dat het kussen zoveel geld kost en we alleen de hoes kunnen gebruiken.

  Geachte heer Beek,
  Normaliter hoort er aan het binnenkussen een ritssluiting te zitten zodat men naar gelang de gewenste dikte een hoeveelheid vulling uit het kussen kan halen. Naar aanleiding van uw review hebben wij de kussens gecontroleerd, en het blijkt dat er bij de partij kussens van deze maand geen ritssluiting in het binnenkussen is verwerkt. Wij hebben de leverancier hierover benaderd en de binnenkussens laten vervangen. Indien u met ons contact opneemt hierover zullen wij kostenloos een binnenkussen met ritssluiting nazenden.
  Onze excuses voor het ongemak.
  Hartelijk dank dat u ons hierop heeft geattendeerd en ook hartelijk dank voor uw review.
  Met vriendelijke groet,
  Team zorgmatras (Geplaatst op 20-07-16)

 68. Eindelijk een goed kussen. Beoordeling door Tom 100001841
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb voor de aanschaf van dit kussen al veel kussens gehad. Eindelijk heb ik nu een kussen dat bevalt. Het transpireren door broei van een kussen is nu voorgoed voorbij, perfect! (Geplaatst op 17-07-16)

 69. Werkt perfect Beoordeling door Karin 100001717
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Super voor de zomermaanden. Ik wordt nu niet meer 6 x per nacht wakker van het transpireren in mijn kussen maar slaap lekker de hele nacht door.
  Ik ben er erg blij mee ! (Geplaatst op 06-06-16)

 70. Kussen Beoordeling door 100001404
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Blij met de aanschaf. Snel bezorgd. Kussen ligt prima. (Geplaatst op 13-02-16)

 71. Ideaal kussen Beoordeling door Hamers 100001292
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn zoontje heeft vaak een bezweet hoofd als ik hem s'nachts nog even opneem om te plassen. Hij gebruikt dit kussen nu bijna een maand. Maar hij heeft er nu geen last meer van met dit kussen. Echt perfect. (Geplaatst op 28-01-16)

 72. Super enthousiast Beoordeling door Tim
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik was een van de testpersonen die dit product heeft mogen testen. Ik wordt vaker midden in de nacht wakker en dan is mijn kussen nat van het zweten. Met dit kussen heb ik daar nu geen last meer van. Het werkt echt geweldig. Ik kan het iedereen aanraden. (Geplaatst op 04-12-15)

Schrijf uw eigen beoordeling

U leest de reviews van: Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
waarde
Artikelnummer K000010
Garantie 6 maanden


Dit kussen is beschikbaar in de afmeting : 60x70 cm

Anderen kochten ook :