Welkom op zorgmatras.com

Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

Snel overzicht


Dit antizweet hoofdkussen is uitgerust met een nieuwe technologie waardoor er een flinke luchtlaag in stand blijft tussen uw hoofd en de inhoud van het kussen. Dus de warmte die zich ontwikkelt aan uw hoofd kan veel beter ontsnappen. U zult daardoor gegarandeerd niet meer zweten tijdens uw slaap. Tevens zult u over de rest van uw lichaam ook minder of zelfs niet meer zweten omdat u aan het hoofd de warmte veel beter kwijt komt. De testresultaten bij de proefpersonen waren dusdanig goed dat zij alleen door gebruik van dit hoofdkussen helemaal geen last meer hadden van transpiratie in bed. Wij durven daarom dan ook bij dit kussen een niet goed geld terug garantie te geven.

 • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.Beschikbaarheid: In voorraad

Discrete verzending !


€ 87,00

Achteraf betalen mogelijk met afterpay logo

Details

Anti zweet hoofdkussen


eigenschappen:

  • Het anti zweet hoofdkussen is speciaal ontworpen om transpiratie tijdens de slaap te voorkomen.
  • Het anti zweet hoofdkussen heeft een afmeting van 60 x 70 cm
  • Doordat er een luchtlaag is gecreëerd in dit kussen kan de warmte aan het hoofd optimaal ontsnappen en zult u niet meer zweten tijdens de slaap.
  • Dit kussen kunt u gebruiken met een standaard kussensloop 60x70 cm
  • Indien nodig kunt u het kussen wassen in de wasmachine op 90°c
  • U kunt het kussen drogen in de wasdroger.

Externe links

Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap). Met dit hoofd kussen nooit meer zweten in bed tijdens uw slaap. ✔ Kopen op factuur ✔ Snelle levering ✔ Discrete verzending

Beoordeling: 4.4/5 gebaseerd op 38 beoordeling(en)
 • Prijs: 87.00 - In voorraad
 1. Prima kussen. Beoordeling door 100006739
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Prima kussen. Vooral het zelf de dikte kunnen bepalen door er eenvoudig vulling uit te halen, maakt het kussen ideaal. (Geplaatst op 11-06-19)

 2. Helpt wel het zweetkussen. Beoordeling door Nadine Thijssen
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na lang zoeken eindelijk iets voor mijn zweet gevonden. Ik bleef kussens aan het wassen die pas na drie dagen droog waren. Wel belangrijk om te weten is om 1 sloop om het kussen te doen en geen 2.
  Vannacht hebben we bij mijn vriend thuis geslapen waar hij een normaal hoofd kussen heeft. Dit was weer zweten. We hebben het kussen net, dus zijn zelf ook nog aan het testen. Ik ben benieuwd vanavond slapen we in mijn huis met het kussen wat ik hier besteld heb. Als hij nu niet zweet weten we zeker dat het werkt. (Geplaatst op 22-10-18)

 3. Super. Beoordeling door 171000071999, De Smedt Mario
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Een zeer goed kussen dat aan alle wensen voldoet.
  Ik heb tot op heden geen last van transpiratie meer, Het kussen slaapt boven verwachting goed. Het transpireren behoort tot het verleden. (Geplaatst op 19-09-18)

 4. Super kussen. Beoordeling door 100005106
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het kussen slaapt boven verwachting goed. Het transpireren behoort tot het verleden. (Geplaatst op 27-08-18)

 5. Groots kussen in alle opzichten. Beoordeling door Tinus 100005073
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  In plaats van iedere ochtend zowel kussen als kussensloop en matrashoes in de was te moeten gooien, besloten een duurzamere oplossing te zoeken voor het nachtelijk zweten van mijn man. We hebben tig webshops en reviews bekeken en uiteindelijk dit Aerokussen besteld.
  Het kussen is reusachtig maar het kussen in de afneembare aero hoes kan eenvoudig kleiner gemaakt worden door er vulling uit te halen.
  De eerste nachten moest mijn man wel wennen aan de geluiden van het kussen. De honingraatstructuur van de hoes kraakt lichtjes. De open structuur van het kussen geeft bovendien een soort klankkast effect wat zijn oorsuizen enigszins versterkte. Ondertussen heeft hij zijn draai gevonden op dit kussen en wordt hij, zelfs na warmere nachten, niet meer wakker in een drijfnat bed.
  Het enige nadeel dat ik kan benoemen is dat de vulling in het kussen niet van natuurlijk materiaal maar van polyester is gemaakt.
  (Geplaatst op 22-08-18)

 6. Toppie. Beoordeling door 100005054
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nu dik een week in gebruik bij "zweet" temperaturen. geen nat kussen/-sloop meer. Prima product!! (Geplaatst op 16-08-18)

 7. Fijn kussen. Beoordeling door 100005041
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Fijn kussen die goed zijn werk doet, man zweet veel minder. Wel erg dik en iets vulling eruit gehaald.
  Fijne is ook dat kussen wasbaar is... (Geplaatst op 13-08-18)

 8. Bevalt goed. Beoordeling door 100004922
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik zweette ontzettend veel. Diverse kussens geprobeerd. Dit kussen bevalt goed. Ik zweet nog wel, maar er heerst nu een hittegolf. Ik verwacht dus dat dit nog beter wordt. Het kussen is mooi stevig. Ik heb een schouderblessure en daardoor moet ik een stevig kussen hebben dat niet inzakt. Dit kussen is gemakkelijk in hoogte aanpasbaar door er wat vulling uit te halen. Kortom: ik ben er blij mee. Een aanrader. (Geplaatst op 20-07-18)

 9. Aerokussen kussen tegen zweten. Beoordeling door Francine Van Lommel
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Eerste dagen weinig resultaat. Wel minder zweten.
  Nu na 14 dagen zijn we tevreden. Misschien heeft het constant zuurstof gebruik ermee te maken. Maar de dokters wisten géén raad, vandaar dat ik zelf op zoek was naar een oplossing.
  (Geplaatst op 10-07-18)

 10. Eerste indruk is goed. Beoordeling door 1000004749
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heb het kussen nu een week in gebruik. Bevalt goed. Kussen is lekker stevig. Heb wel een deel van de losse vulling verwijderd. Dit gaat erg gemakkelijk.
  En wat betreft het niet meer met een bezweet hoofd wakker worden Is dit kussen ook een verademing bij het kussen dat ik hiervoor gebruikte. Het is de investering tot nog toe waard. (Geplaatst op 15-06-18)

 11. (Bijna) Niet meer zweten in bed Beoordeling door Roy 100004672
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Echt super blij met het Aero kussen! Het zweten is bijna helemaal weg. Ik zweet stukken minder tijdens mijn slaap. Heb wel ongeveer de helft van de vulling eruit gehaald, anders is het voor mij te hoog.
  Ook is het even wennen omdat het kussen geluidjes maakt als je er op gaat liggen, maar dit went erg snel en vind het nu ook wel aangenaam om te horen( lijkt een beetje op zachte regenval vind ik)
  Al met al een super fijn kussen en zeker een aanrader voor mensen die veel zweten tijdens het slapen!
  (Geplaatst op 14-06-18)

 12. Aero kussen. Beoordeling door 100004060
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heerlijk hoofdkussen.
  Geen last meer van zweten tot op heden.
  Prijs is het zeker waard! (Geplaatst op 29-01-18)

 13. De oplossing voor mij. Beoordeling door 100003661
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Een zeer goed kussen dat aan alle wensen voldoet. Even wennen en kijken hoeveel vulling erin moet voor je persoonlijke slaap wensen. Ik heb tot op heden geen last van transpiratie meer en dat is toch wel heel lang geleden. Voor mij een uitkomst!!! (Geplaatst op 08-11-17)

 14. beoordeling antizweet kussen Beoordeling door 100003588
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het is gewoon een goed kussen.
  Eindelijk eens een nacht doorslapen zonder badend in het zweet wakker te worden.
  Gewoon kopen. (Geplaatst op 24-10-17)

 15. Aero kussen Beoordeling door 100003562
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Transpireren is een stuk minder dankzij het kussen. Wel wat vulling eruit moeten halen, maar dat is prima te doen. Tot nu toe tevreden. (Geplaatst op 23-10-17)

 16. Eindelijk een droog kussen Beoordeling door Willem de lang
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Effen wennen, kussen blijft droog. Alleen hoor ik het gaas tinkelen als ik mij beweeg. Dit is echter niet storend. (Geplaatst op 29-09-17)

 17. Belooft veel goeds Beoordeling door 100003198
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nu een paar dagen in gebruik. Moest wel veel vulling eruit halen om comfortabel te zijn, maar dat is geen enkel probleem. Het transpireren is beduidend afgenomen en ik verwacht dat dat na langer gebruik en wennen nog wel verder zal zakken. Ben er tot nu toe erg tevreden over. (Geplaatst op 04-08-17)

 18. Aero kussen Beoordeling door 100003158
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het helpt voorlopig , ik hoop dat het zo blijft. (Geplaatst op 02-08-17)

 19. Goed kussen, doet wat het zegt. Beoordeling door 100002860
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De hoes die om het kussen heen zit doet eigenlijk het werk. Hier zitten meerdere lagen in waardoor het kussen goed geventileerd wordt. Binnen in deze hoes zit het kussen welke ook voorzien is van een rits. Het kussen heeft een groot formaat maar past wel in alle kussenslopen. Fijn is dat je uit het binnenkussen ook vulling kan halen zodat je naar wens de dikte van het kussen kan bepalen, de een vindt dikker fijner de ander heeft het liever wat dunner. Ik vond de prijs van het kussen best pittig maar het maakt wel waar waarvoor je hem koopt, dus ik zie het als een investering voor de komende jaren want eerder moest ik elk kwart/half jaar een nieuwe kussen kopen. (Geplaatst op 16-05-17)

 20. Heerlijk Beoordeling door 100002530
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Sinds 2 weken heb ik het aero kussen in gebruik en ik moet zeggen het bevalt mij prima ! Mijn nachtelijk zweten wat zich vooral in de nek concentreert wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het kussen, en dit was voor mij ook de reden om dit kussen aan te schaffen! Eerst moest ik wennen aan de dikte van het kussen maar dat is inmiddels goed. Het nachtzweten is er nog, maar is op deze manier voor mij en zeker voor mijn partner goed te handelen! Kortom u heeft een tevreden klant aan mij en ik zal ook zeker dit Aero kussen aanbevelen in mijn kennissen kring.

  Geachte klant,
  Om het kussen minder hoog te maken kunt u een gewenste hoeveelheid vulling uit het binnenkussen verwijderen.
  Hartelijk dank voor uw review.
  Team Zorgmatras.com (Geplaatst op 28-01-17)

 21. voldoet aan de verwachtingen. Beoordeling door 100002356
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  het Aerokussen voldoet aan de verwachting, en voorkomt overmatig transpireren in de nek en het hoofd. (Geplaatst op 05-12-16)

 22. Prima kussen tegen zweten Beoordeling door 100002064
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit aerokussen werd binnen de twee dagen geleverd en voldoet perfect waarvoor het werd aangekocht.
  Wakker worden op een nat kussen behoort voorgoed tot het verleden. Het aerokussen werkt. (Geplaatst op 19-09-16)

 23. Helpt echt Beoordeling door 100002053
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit aerokussen helpt echt ! Geen zweet meer. Wel een hoog kussen maar heb de vulling vervangen door mijn eigen vulling. PERFECT!!!! (Geplaatst op 14-09-16)

 24. Jammer jammer !! Beoordeling door W.G. van Rijsbergen 100001477 d.d. 17-8-2016
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Beste mensen, Ik heb nu verschillende nachten op het nieuwe Aero kussen geslapen....maar helaas bij mij werkt het echt niet !
  Ik wordt nog steeds wakker op een kletsnat kussen.
  Door alle positieve reviews had ik goede hoop nu een goed kussen te hebben, maar jammer, jammer !
  Hopelijk kan ik het kussen nog terug geven.
  Graag hoor ik van u !

  Geachte heer van Rijsbergen,
  Wat jammer dat het kussen bij u niet helpt. U kunt het kussen uiteraard retourneren.
  Sommige mensen hebben helaas geen baat hebben bij het kussen. Dit kan liggen aan de oorzaak van het transpireren. En dan helpt alleen koelen van het lichaam.
  Wij denken daarom dat u meer geholpen bent met de thermo matrastopper.
  U kunt deze vinden in onze categorie "Nachtzweten".

  Met vriendelijke groet,
  Team zorgmatras
  (Geplaatst op 30-08-16)

 25. Aero kussen Beoordeling door Hannie Meurs 100001990
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Sinds een paar dagen gebruiken wij het Aero kussen. Voor het eerst dat mijn man geen nat hoofd en kussen meer heeft. Ik zelf heb sinds ik het kussen gebruik geen hoofdpijn meer. Vaak last van pijnlijke spieren van nek en schouders.
  Je slaapt veel meer ontspannen doordat het kussen zich aanpast. Het lijkt vrij dik maar ondersteund goed je nek en hoofd. Wij zijn zo tevreden dat wij onze klanten aanraden het kussen te kopen en dat al na een paar dagen. Het kan alleen nog maar beter worden ! Zeker, het is prijzig in aanschaf maar geeft zoveel meer ontspanning waar je niet alleen de nacht beter mee doorkomt maar ook overdag de vruchten van plukt. De kreet niet meer zweten is zeker terecht !!! (Geplaatst op 30-08-16)

 26. Kussen blijft droog tijdens de hitte Beoordeling door 100001989
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit kussen blijft zelfs tijdens de hitte van de laatste dagen zo goed als droog waardoor je niet meer wakker wordt van een nat kussen. Heerlijk. Erg prettig dat je de vulling er ook uit kan halen om het kussen op eigen dikte te maken. (Geplaatst op 26-08-16)

 27. Duur kussen Beoordeling door G. Gooren / 100001902
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na een kleine 2 weken van vulling eruit en erin eindelijk een redelijk tot goed kussen. Het zweten is een tikkeltje minder geworden (de temperatuur buiten ook). De hoes met kunststof holtes maakt wel een beetje knisperend geluid maar dat hoor ik nu gelukkig minder.
  Conclusie; Veel geld voor een redelijk synthetisch kussen en in mijn geval toch nog aardig zweten. Dat laatste zal denk ik aan mijzelf liggen. (Geplaatst op 20-08-16)

 28. Lekker droog. Beoordeling door Marcel 100001952
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit kussen ligt heerlijk. Ik word nu wakker met niet alleen een droog hoofd, maar ook een veel droger bed. Dit kussen doet wat de tekst bij de advertentie belooft. (Geplaatst op 15-08-16)

 29. Perfect Beoordeling door Jongerling
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het kussen is niet meer vochtig, het sloop een stuk minder, een aanrader.
  Een nadeel als je met je oor op het kussen ligt, kraakt het kussen.
  Maar waarvoor ik het kussen heb gekocht, werkt het.
  (Geplaatst op 14-08-16)

 30. Aanrader...... Beoordeling door P.J.de Brabander
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Sinds 2 weken in gebruik en het transpireren is zo goed als verdwenen.
  Door de ruimte tussen hoofd en kusseninhoud, wordt de warmte goed afgevoerd en ventileert e.e.a. prima.
  Na al diverse soorten kussens geprobeerd te hebben, steeds zonder resultaat, is dit eindelijk de OPLOSSING TEGEN ZWETEN. (Geplaatst op 09-08-16)

 31. Het kussen is perfect Beoordeling door Edith 100001913
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heb dit aerokussen besteld omdat ik veel last van transpiratie had.
  Vanaf de eerste nacht met dit kussen is het transpireren voorbij, ben er heel blij mee slaap veel beter.
  (Geplaatst op 03-08-16)

 32. Goed kussen Beoordeling door 100001901
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Binnen twee dagen geleverd! Direct resultaat! Goed alternatief voor als je te veel zweet! (Geplaatst op 01-08-16)

 33. Helpt bij veel zweten - formaat voor kind te groot en te dik Beoordeling door J. van Beek
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb dit kussen gekocht voor mijn zoontje die vaak met een bezweet hoofd wakker wordt. Het kussen is alleen veel te dik voor mijn zoontje van 5. Daarom gebruik ik de aero-hoes om zijn eigen kussen. Het werkt wel want hij wordt nu veel minder vaak bezweet wakker. Nadeel vind ik dus dat het een heel dik kussen is wat erbij zit en ook groot qua afmeting. Zijn eigen kussensloop past er niet om. Jammer dat het kussen zoveel geld kost en we alleen de hoes kunnen gebruiken.

  Geachte heer Beek,
  Normaliter hoort er aan het binnenkussen een ritssluiting te zitten zodat men naar gelang de gewenste dikte een hoeveelheid vulling uit het kussen kan halen. Naar aanleiding van uw review hebben wij de kussens gecontroleerd, en het blijkt dat er bij de partij kussens van deze maand geen ritssluiting in het binnenkussen is verwerkt. Wij hebben de leverancier hierover benaderd en de binnenkussens laten vervangen. Indien u met ons contact opneemt hierover zullen wij kostenloos een binnenkussen met ritssluiting nazenden.
  Onze excuses voor het ongemak.
  Hartelijk dank dat u ons hierop heeft geattendeerd en ook hartelijk dank voor uw review.
  Met vriendelijke groet,
  Team zorgmatras (Geplaatst op 20-07-16)

 34. Eindelijk een goed kussen. Beoordeling door Tom 100001841
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb voor de aanschaf van dit kussen al veel kussens gehad. Eindelijk heb ik nu een kussen dat bevalt. Het transpireren door broei van een kussen is nu voorgoed voorbij, perfect! (Geplaatst op 17-07-16)

 35. Werkt perfect Beoordeling door Karin 100001717
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Super voor de zomermaanden. Ik wordt nu niet meer 6 x per nacht wakker van het transpireren in mijn kussen maar slaap lekker de hele nacht door.
  Ik ben er erg blij mee ! (Geplaatst op 06-06-16)

 36. Kussen Beoordeling door 100001404
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Blij met de aanschaf. Snel bezorgd. Kussen ligt prima. (Geplaatst op 13-02-16)

 37. Ideaal kussen Beoordeling door Hamers 100001292
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn zoontje heeft vaak een bezweet hoofd als ik hem s'nachts nog even opneem om te plassen. Hij gebruikt dit kussen nu bijna een maand. Maar hij heeft er nu geen last meer van met dit kussen. Echt perfect. (Geplaatst op 28-01-16)

 38. Super enthousiast Beoordeling door Tim
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik was een van de testpersonen die dit product heeft mogen testen. Ik wordt vaker midden in de nacht wakker en dan is mijn kussen nat van het zweten. Met dit kussen heb ik daar nu geen last meer van. Het werkt echt geweldig. Ik kan het iedereen aanraden. (Geplaatst op 04-12-15)

Schrijf uw eigen beoordeling

U leest de reviews van: Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
waarde
Artikelnummer K000010


Dit kussen is beschikbaar in de afmeting : 60x70 cm