ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

De voordelen van Beauty Pillows’ satijnen kussensloop

Satijnen kussenslopen met anti-allergene werking
Als u erover denkt om een satijnen kussensloop op te nemen in uw aanbod, maak dan kennis met Beauty Pillow. Voor klanten met allergische klachten en huidproblemen als acné, puistjes en onzuiverheden is het slapen op een satijnen kussenhoes een zeer goed idee. Het hoogwaardige polyester is anti-allergeen, onttrekt geen vocht en slaapt zeer verkoelend. Door de polijstende werking kalmeert de vurige huid en wordt de talgproductie gereguleerd. Voor de zware acnéhuid is er zelfs een witte Beauty Pillow verkrijgbaar die op 60 graden Celsius kan worden gewassen. Op de website vindt u meer informatie en kunt u direct uw account aanmaken.


satijnen kussensloop
Een weldaad voor huid en haar
Wilt u als hair & beauty specialist satijnen kussenslopen bestellen voor uw salon? Zij zijn dé producent van hoogwaardige hoezen die een weldaad zijn voor huid en haar. Naast de anti-allergene werking van satijnen kussensloop zorgt het materiaal voor een heerlijke zachte huid en doet slaapvouwen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook is de satijnen kussensloop een aanzienlijke verbetering van de conditie van uw haar. Het fijne gladde satijn zorgt voor glanzende en makkelijk doorkambare lokken en voorkomt gespleten punten. Het haar is minder snel vet en droogt niet uit. Het kapsel blijft beter in model, terwijl wimper- en haarextensions niet onnodig verschuiven.

Satijnen kussenslopen bestellen?
Met een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel is uw account zo geregeld en heeft u vragen, dan kunt u altijd even een bericht sturen via het contactformulier of info@beautypillow.nl.

Bestelt u voor de eerste keer dan geldt er een minimum van twintig stuks en de winkeladviesprijs is €23,95.