ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Desmopressine tegen bedplassen

Met desmopressine heb je controle over het bedplassen. En kun je bedplassen voorkomen.

Soms zijn er van die dagen dat je echt niet met een luier aan wil gaan slapen en ook niet in een nat bed wakker wil worden. Op deze dagen (nachten) kun je desmotabs gebruiken. De werkzame stof in desmotabs is desmopressine.

Desmopressine is een stof die lijkt op het antidiuretisch hormoon (ADH). Het betreffende hormoon zorgt voor een correcte waterhuishouding in je lichaam. Het zorgt ervoor dat er minder water in je urine terecht komt. Als je lichaam te weinig ADH aanmaakt veroorzaakt dit een overmaat aan urine productie. Desmopressine zorgt ervoor dat deze verstoorde waterhuishouding wordt hersteld waardoor het overmatig urineren sterk wordt verminderd.

Desmotabs worden voornamelijk voorgeschreven bij bedplassen. En moeten worden ingenomen voor het slapen gaan.

Veel mensen durven dit medicijn niet aan te vragen bij hun eigen huisarts wegens schaamte voor het bedplassen. Daarom kun je desmotabs online bestellen bij dokteronline.

Tijdens het bestelproces moet je ook een vragenlijst invullen met vragen die je eigen arts ook aan je zou stellen voordat hij je dit recept zou voorschrijven. De vragen hebben betrekking op je algemene gezondheid en eventuele andere medicijnen die je gebruikt. Dit om te zien of je deze wel in combinatie met desmopressine kunt gebruiken. De vragenlijst wordt dan door een echte arts in dienst van de website beoordeeld. Die dan vervolgens het recept voorschrijft aan de appotheek van de website. En vervolgens krijgt u de desmotabs thuis gestuurd.