ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Bied uw gasten een schoon en fris matras met een Hotelmatrashoes.

Hotelmatrassen altijd schoon en fris met een Hotelmatrashoes !

Of u nu een hotel of B&B heeft, kamers verhuurt aan studenten, appartementen aan vakantiegangers of een andere accommodatie waar gasten verblijven. uw gasten hebben recht op een schoon, fris en hygiënisch matras !Hotel

Maar is het matras wel zo schoon? De lakens en kussenslopen worden gewassen en zijn schoon, maar de matrassen niet.

Normaliter vinden de meeste gasten het toch al niet zo fris om op een matras te liggen waar al andere mensen op geslapen hebben. Veel mensen hebben te maken met ongewild urineverlies, hebben huidaandoeningen, of zijn gewoon niet fris. Elk mens verliest transpiratievocht en huidschilfers. Ook kunnen mensen in uw bed ziek worden, moeten braken of krijgen acute diarree. Daar komt nog bij dat er op een hotelmatras of B&B meer dan gemiddeld intieme activiteiten plaatsvinden. Mensen drinken en eten in bed en de hotelkamers worden vaak relatief kort gelucht, tevens is de temperatuur er hoog. Dit zijn allemaal factoren die er voor zorgen dat het matras het meest onhygiënische voorwerp is in een hotelkamer.

Een matras is bij uitstek de meest geschikte plaats voor de huisstofmijten: het is er voedselrijk vochtig en warm. De perfecte kamertemperatuur en slechte ventilatie zijn ideaal voor de groeiende populatie van huisstofmijten en bacteriën.

Matrassen gaan over het algemeen lang mee maar kunnen niet gewassen worden. Veel mensen ondervinden tegenwoordig klachten die worden veroorzaakt door de huisstofmijt. En ook steeds meer mensen worden zich bewust dat de huisstofmijt de veroorzaker is van hun klachten. Met een zorgmatrashoes kunt u elke gast een fris matras aanbieden.

De Hotelmatrashoes is perfect voor uw gasten, maar ook voor u.

De hotelmatrashoes is waterdicht en voorzien van heel veel kleine micro poriën waardoor deze toch ademend is. Echter zijn deze micro poriën dusdanig klein dat hier geen huismijt en ook geen huidschilfers doorheen kunnen. De hotel-matrashoes beschermt dus uw gasten en ook uw matras zonder dat er aan slaapcomfort moet worden ingeleverd. De hotelmatrashoes is vervaardigd uit materialen die ervoor zorgen dat uw gast geen verschil merkt in slaapcomfort met of zonder hotel-matrasbeschermer. Dus niet extra zweten of krakende geluiden…… nee helemaal niets zal uw gast merken van de aanwezige matrasbeschermer onder de lakens.

matrasbeschermer - zorgmatrashoesWanneer uw gasten zijn vertrokken en u het beddengoed verwijdert om te wassen veegt u even met een vochtige doek en e.v.t. een beetje zeep over het matras en het matras is weer brandschoon.

Met de hotelmatrasbeschermer kunt u elke gast een schoon, fris en hygiënisch bed aanbieden. Nooit meer vlekken, nare geurtjes, of andere viezigheid in het matras. De matrasbeschermer verdient zichzelf terug doordat de levensduur van uw matras veel langer zal zijn. Zelfs na 10 of 15 jaar kunt u uw gasten een fris matras aanbieden alsof het matras gloednieuw is.

Elke maat mogelijk in 4 verschillende kleuren !

De hotelmatrashoes is in veel standaardmaten uit voorraad leverbaar. Elke andere maat wordt speciaal voor u, en zeer snel op maat gemaakt. De Hotelmatrashoes is te bestellen in de kleuren beige, antraciet, blauw en groen.