Welkom op zorgmatras.com

Incontinentiemateriaal verbeteringen

 Denk mee en help bij ontwikkelen van incontinentiemateriaal

In dit artikel wil ik u als klant de de ruimte geven om suggesties te doen ten aanzien van verbeteringen aan de huidige aangeboden artikelen of e.v.t. ander incontinentie materiaal.
U weet als gebruiker van incontinentie materiaal als geen ander tegen welke problemen u aanloopt. Misschien heeft u zelfs al ideeën hoe wij deze kunnen verbeteren.

Ik wil graag zoeken naar oplossingen hiervoor en deze bespreken met u per mail of hier in deze blog.

Een voorbeeld:
Naar aanleiding van terugkoppeling van een klant hebben wij een verbetering aangebracht aan onze incontinentie matrassen en matrasbeschermers waterdicht.
Nadat wij een melding hebben gekregen dat de ritssluiting nat werd. Hebben wij door de stikker een extra flapje laten stikken welke over de ritssluiting hangt zodat deze niet meer nat kan worden.

2013-03-06 12.23.13k flapje over ritssluiting

Sindsdien worden al onze incontinentiematrassen en ook de losse matrasbeschermers van dit flapje voorzien.

 

 

 

 


Een gedachte over “Incontinentiemateriaal verbeteringen”

  • Ada

    Wat een goed initiatief van jullie om aan de gebruikers te vragen om feedback! Ik gebruik al jaren verschillende incontinetie materialen en ik moet zeggen, hier zit veel verschil tussen. Laatst heb ik gelukkig een goede inlegmat gekocht: Vida matrasbeschermer. Dit merk is echt heel goed, vangt veel vocht op en is duurzaam in gebruik. Het laatst genoemde vind ik toch ook wel een pre!

    Reageren
Geef een reactie