Welkom op zorgmatras.com

Kat plast op bed !

Als je kat plast op bed dan krijg je de geur vaak moeilijk uit je matras. Je lakens en dekbed kun je wassen maar je matras niet.

Het probleem met kattenurine is dat er na het drogen van het bed urine kristallen achterblijven in het matras welke zich tot diep in het matras hebben gevormd. Deze urine kristallen blijf je ruiken. Wanneer je poes heeft geplast op de vloerbedekking kun je deze urinekristallen nog wel verwijderen door te poetsen met producten die de urinekristallen oplossen. Echter in het matras kun je niet poetsen. Dus dan zal je het matras hiermee al moeten doordrenken om de urinekristallen op te lossen en de kattenpis geur te verwijderen. En waarschijnlijk ook nog meerder malen want een keer zal niet voldoende effect hebben.

Als je het matras eenmaal schoon hebt. Kun je het beste je slaapkamer gesloten houden om te voorkomen dat je katten op bed plassen. Maar als je toch graag met je kat in bed slaapt kun je ook een waterdichte matrasbeschermer van zorgmatras.com gebruiken die voorkomt dat de kattenurine in het matras kan trekken. Omdat deze ook een dikkere kwaliteit heeft kan de kat daar niet met zijn nagels  doorheen prikken. Tevens merk je zelf niets van deze matrasbeschermer, het zweet niet kraakt niet en je kunt deze permanent om het matras laten zitten. Je hoeft enkel de matrasbeschermer schoon te vegen en je kunt het bed opnieuw opmaken.  Gewoon super handig voor als je kat plast op bed.

katten matrasbeschermer Matrasbeschermer waterdicht. Geschikt voor katten.
kat plast op bed Als je kat plast op bed