ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

urinevlekken verwijderen uit matras

Er worden mij vaak vragen gesteld over urinevlekken verwijderen uit een matras zonder dat er vieze geurtjes in blijven hangen.

Het probleem bij urinevlekken verwijderen is dat de urine kristallen vormt. Deze kristallen kun je met een gewoon poetsmiddel niet uit het matras krijgen. Dus daarom blijft de urinevlek en de urinegeur telkens weer terugkomen.

Uri-go bevat 15 speciale ingrediënten die ervoor zorgen dat de kristallen oplossen en daarmee kunt u behalve de urinevlek ook de urinegeur permanent uit het matras verwijderen. Behalve op matrassen kun je uri-go ook gebruiken op andere voorwerpen die in contact zijn gekomen met urine.

Uri-go wordt ook veelvuldig toegepast in de gezondheidszorg. Ook daar weten ze dat je uri-go moet gebruiken om urinevlekken te verwijderen uit een matras. Je kunt Uri-go hier online bestellen.

Je krijgt bij zorgmatras.com uri-go zelfs gratis als je hem samen met een matrasbeschermer besteld en onderstaande couponcode invult. Zo kun je na het verwijderen van de urinevlek meteen voorkomen dat er een nieuwe urinevlek in het matras ontstaat.

Couponcode: grts-1-ur

Wanneer u de urinevlekken heeft verwijdert uit het matras met urigo, kunt u met een van onderstaande matrasbeschermers voorkomen dat zich vervolgens weer nieuwe urinevlekken in het matras vormen.

Uri-go om urinevlekken uit het matras te verwijderen. Uri-go
waterdichte matrasbeschermers Matrasbeschermers waterdicht
Waterdicht hoeslaken om urinevlekken na het verwijderen in het matras te voorkomen. Waterdicht hoeslaken