ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Welk matras voor mijn kind

Welk matras voor kind ? Kies voor een kindermatras waterdicht en urinebestendig ! Welk matras voor kind ? Kies voor een waterdicht en urinebestendig kindermatras !

Wanneer u als ouder/verzorger voor de keuze staat: Welk matras moet ik aanschaffen voor mijn kind, is het verstandig om een kindermatras te overwegen dat waterdicht en urine bestendig is.

Kinderen tot hun 6e levensjaar plassen bijna allemaal wel een keer in bed. 1 op de 5 kinderen tussen de 6 en de 10 jaar plast nog soms tot geregeld in bed. Na het 10e levensjaar zijn er 1 op de 20 kinderen die ook dan nog last blijven houden van dit ongemak.

Wanneer u kiest voor een waterdicht en urinebestendig matras heeft dit vele voordelen:

  • Het matras is in een oogwenk weer schoon en droog.
  • Geen natte plekken waar u kind op moet verder slapen.
  • Geen onhygiënische geurtjes die in het matras blijven hangen.
  • Natuurlijk kunt u werken met onderleggers of waterdichte hoeslakens, maar wat als die een keertje vergeten worden omdat het kind al 2 maanden niet meer in bed heeft geplast......
  • Veel kinderen hebben tegenwoordig een huisstofmijt allergie. Een waterdicht kindermatras biedt ook hiervoor bescherming.
  • Wanneer het matras is opgemaakt met een laken is dit niet van een ander matras te onderscheiden en uw kind slaapt er net zo goed op als op een ander matras.

Bedenk goed dat een kind niets kan doen aan het bedplassen. Hoe graag hij/zij dit ook zou willen. Dus het kind straffen heeft geen enkele zin, dit zal enkel averechts werken.

Welk matras voor kind ? Kies voor een kindermatras waterdicht en urinebestendig ! Welk matras voor kind? Kies dan een waterdicht en urinebestendig kindermatras!

Dus wanneer u zich afvraagt:

Welk matras voor mijn kind ?

Bespaar uzelf en uw kind een hoop ellende en klik op onderstaande link. Bestel dan daar online voor uw kind een waterdicht en urinebestendig kindermatras:

https://www.zorgmatras.com/kindermatrassen.html

U kunt hier zelfs betalen na ontvangst van het matras middels de betaaloptie Afterpay.

Elke maat is te bestellen ! (ook afwijkende maten)