ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Antislip voor uw boxspring matras

Snel overzicht


Herkent u het probleem dat uw matras gaat verschuiven wanneer u uw boxspring of lattenbodem wilt verstellen. Het gevolg is dat u uit bed moet om het matras weer terug te plaatsen in de juiste positie. Niet erg prettig. Met deze bijzonder sterk stroeve antislip voor uw boxspring heeft u hier geen last meer van en blijft uw matras op de plaats liggen. In tegenstelling tot de versies met noppen zal uw matras nu echt muurvast liggen en geen centimeter meer verschuiven.


Met de boxstop zal uw matras nooit meer verschuiven !


Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal: 10

€ 27,45

Meer afbeeldingen

Details

Antislip voor de boxspring matras


Bent u op zoek naar de perfecte antislip voor uw boxspring matras. Dan heeft u deze nu gevonden. Met deze antislip zal uw boxspring gegarandeerd niet meer verschuiven.

Herkent u het probleem, dat uw boxspring matras gaat verschuiven wanneer u de boxspring wilt verstellen. Het gevolg is dat u uit bed moet om het matras weer terug te plaatsen in de juiste positie.
Niet erg prettig dus.
Nu zijn er meerdere artikelen met noppen op de markt maar de resultaten hiervan vallen behoorlijk tegen. Dit product is een nieuw antislip product voor de boxspring, waardoor het matras voortaan muurvast op de plaats blijft liggen . Het is een onderlegger die tussen de boxspring en het matras wordt geplaatst.
De anti-slip werking zorgt er voor dat uw boxspring matras geen centimeter meer verschuift.
Antislip voor uw boxspring matras

Antislip voor uw boxspring matras. Antislip - mat voor uw boxspring voorkomt dat uw matras gaat verschuiven bij het verstellen van uw boxspring. ✔ Beste getest ✔ Snelle levering ✔ Achteraf betalen ✔ Niet goed geld terug!

Beoordeling: 4.7/5 gebaseerd op 31 beoordeling(en)
 • Prijs: 27.45 - In voorraad
 1. Antislip mat. Beoordeling door 100035535
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Voor ons zelf en voor mijn moeder een antislip mat gekocht (hoop dat ik het goed omschrijf) wat zijn wij er blij mee zeg. Matras verschuift niet meer nu. Echt een aanrader voor iedereen. Dank je wel. (Geplaatst op 21-12-22)

 2. Aanrader! Beoordeling door 100033280
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Eerder bij een ander deze mat gekocht maar inmiddels versleten. In een vlaag van verstandsverbijstering een ander merk gekocht en spijt als de haren op mijn hoofd ervan. Na drie maanden tobben en schuiven op zoek naar de mat die ik eerder had. En gevonden bij jullie. Erg blij mee. Mijn gehandicapte man schuift als het ware het bed in en de topper blijft nu rotsvast liggen, wat een verademing. Wat ik ook super fijn vind, is dat er nagedacht is over de verpakking voor het verzenden. Niks geen te grote dozen met vulrommel maar netjes in een passende verpakking, Chapeau daarvoor. Kortom, super product. Als deze versleten is bestel ik gelijk weer een nieuwe bij jullie! (Geplaatst op 27-08-22)

 3. Antislip. Beoordeling door Evers-Janssen
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Is perfect, matras verschuift niet meer. Een aanrader ook voor de prijs. (Geplaatst op 19-08-22)

 4. Fantastische antislip. Beoordeling door Carin
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  We hebben vele antislip geprobeerd.
  Als ik dit matras eerder gekend had was een hoop geschuifel niet nodig geweest. We zijn er erg tevreden over en de service is super en snel. (Geplaatst op 09-08-22)

 5. Doet wat het beloofd. Beoordeling door 100029238
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Antislipmat gekocht voor het verschuiven van het matras. En inderdaad het matras blijft nu mooi op zijn plaats liggen. Ook een dekbed gekocht. Super fantastisch en geen gehannes meer met een hoes. Desondanks dat het dekbed niet echt dik is geeft ie toch genoeg warmte. Slapen weer heerlijk.
  (Geplaatst op 02-03-22)

 6. Wat een top service. Beoordeling door Reinier Op den Kamp
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Nadat ik een nieuwe boxspring met topper had gekocht merkte ik al snel dat zowel de matras als de topper in de nacht verschoven. Ik ging dan ook op zoek naar een oplossing hiervoor en las iets over antislip matten die je onder het matras kon leggen. Na wat uitzoekwerk kwam ik terecht bij zorgmatras.com en de prijs en kwaliteit die ik daar las had ik nergens eerder gezien. Meteen besteld en binnen no-time een bevestiging en de 4 boxstoppers in huis. Meteen geplaatst en na 1 nacht was het duidelijk wat een TOP product. Binnen een week heb ik er ook nog 1 voor mijn dochter gekocht een ook bij haar is het probleem van een verschuivende topper als sneeuw voor de zon verdwenen! Wij kunnen de boxstopper aan iedereen aanbevelen!! (Geplaatst op 27-11-21)

 7. Zeer goed. Beoordeling door S.kik
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Zeer goed anti slip voor onderlegger. (Geplaatst op 15-11-21)

 8. Aanrader; zeer goede oplossing. Beoordeling door Uw bestelnr. is: 100022070
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De boxstop antislip voor een boxspring matras werkt prima ook op een lattenbodem.

  Matras blijft nu netjes op zijn plaats liggen. (Geplaatst op 05-07-21)

 9. Box stop. Beoordeling door 100021563
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik had veel last van verschuiving van mijn matras 20 cm dik ik heb namelijk een boxspring met elektrische beweeg bare bodem en als ik mijn hoofdeinde omhoog zette dan vergleed mijn matras telkens weer en dat is door de boxstop opgelost dus ook voor een elektrische boxspring is dit een heel goed ding deze boxstop van zorgmatras komt mij heel goed van pas. (Geplaatst op 14-06-21)

 10. Prima antislip. Beoordeling door 100016952
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Werkt prima, de matras blijft nu eindelijk goed op zijn plaats liggen ! levering verliep prima. goede kwaliteit goede service Bedankt! (Geplaatst op 27-01-21)

 11. Tevreden! Beoordeling door 100016354
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  We hebben 2 antislipmatten gekocht aangezien we problemen hadden met een split topper. Het probleem is niet 100% opgelost, maar wel voor 95%. Aan mijn kant verschuift hij nog een beetje, maar dit is in niets meer te vergelijken met hoe het voorheen was. Wij zijn alvast tevreden met deze aankoop! (Geplaatst op 19-01-21)

 12. Glijd niet meer. Beoordeling door Viola
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heb er 2 op gewone lattenbodems en 2 losse matrassen.
  Schuift een ieniemine stukje.
  Maar dat hinderd niet. (Geplaatst op 15-12-20)

 13. Super. Beoordeling door 100014585 Karin scheepers
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb 2 bescherming voor op de lattenbodem gekocht goede anti-slipmat. En ook nog 2 dekbedden echt perfect geen hoes meer nodig, is dun maar als je eronder ligt meteen lekker warm ik heb er genoeg aan super. (Geplaatst op 12-11-20)

 14. Waar voor je geld. Beoordeling door 100013705
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  In de beschrijving stond dat je matras echt niet meer zou verschuiven. En daar ben ik het helemaal mee eens. De matrassen blijven goed liggen. Ze komen niet meer van hun plek. (Geplaatst op 08-10-20)

 15. Geen geschuif meer. Beoordeling door 100012450
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Zeer tevreden over de matrasonderlegger. Deze verschuift niet meer zo makkelijk. Past er goed onder. De prijs kwaliteit verhouding is prima. (Geplaatst op 17-09-20)

 16. Goede boxstop! Beoordeling door 100012269
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De service van Zorgmatras.com is prima en de boxstop werd snel geleverd!

  Ik heb voor onze zoon en schoondochter deze boxstop gekocht, omdat zij regelmatig klaagden dat de matrassen uit elkaar schoven. Mét de boxstop is dat gelukkig niet meer het geval, zijn zij super tevreden én ik daardoor ook! (Geplaatst op 15-08-20)

 17. Prima product! Beoordeling door M. Aivaliotis
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  We zijn heel blij met de boxstop, gleed voorheen de topper telkens naar beneden, sinds we de boxstop erop hebben liggen blijft ons topmatras perfect liggen!! We zijn er dus erg blij mee, de boxstop is het geld meer dan waard!! (Geplaatst op 17-06-20)

 18. Top product. Beoordeling door Danuta Bruinhart 100010981
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het product doet precies wat het moet doen! Mijn topper blijft muurvast zitten. Het is wat duurder dan het gemiddelde, maar het is zeker de moeite waard. Zoek niet verder... (Geplaatst op 31-05-20)

 19. Super blij mee. Beoordeling door Corine van der Bent bestelnummer 100008624
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Perfect die boxstop onder mijn topper. Vorige week besteld en de volgende dag in huis en mijn topmatras is geen mm meer verschoven. Boxstop werkt echt TOP. (Geplaatst op 16-01-20)

 20. Boxstop. Beoordeling door 100006316
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wij zijn zeer tevreden met onze box stop matras blijft goed liggen op onze elektrische boxspring.

  Bedankt. (Geplaatst op 25-03-19)

 21. Handig en degelijk Beoordeling door Ollin BVBA
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Goede efficiënte service, handig om dit als droporder te bestellen. Bedankt om onze klanten van de boxstop te voorzien. We bestellen later zeker nog. (Geplaatst op 13-03-19)

 22. Boxstop. Beoordeling door 100005950
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Werkt goed! De matrassen blijven nu eindelijk zitten, zonder te verschuiven. (Geplaatst op 21-01-19)

 23. Wat ontbrak...is er nu! Beoordeling door Mercelis Anna 100005348
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dè oplossing voor een steeds wegschuivende matras. Prima geleverd. Alleen jammer dat de verzendkosten naar België procentueel zo hoog zijn. (Geplaatst op 28-11-18)

 24. Werkt goed. Beoordeling door 100005235
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Doordat ik vrij klein ben en de boxspring vrij hoog is had ik last van een glijdende topdekmatras. Niks werkte, maar met deze antislip blijft hij goed liggen. Ik hoef het matras niet meer dagelijks terug te leggen. (Geplaatst op 17-09-18)

 25. Werkt Perfect!! Beoordeling door 100004740
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Matrassen blijven echt perfect op hun plek liggen. Zelfs met elektrische bodem. Super aankoop!!! (Geplaatst op 14-06-18)

 26. Fantastisch product!!!! Beoordeling door 100004420
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De matrassen verschoven op elektrisch verstelbaar bed maar met de boxstop blijven de matrassen zeer goed op z'n plaats.
  De boxstop is z'n geld dubbel en dwars waard.
  We zijn er super tevreden mee! (Geplaatst op 12-04-18)

 27. Prima. Beoordeling door Marianne 100004286
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn moeder is heel blij met de boxstop. Eerder gleed ze met topmatras uit bed maar dankzij de boxstop is dit probleem verholpen. (Geplaatst op 19-03-18)

 28. Zeer goede antislip voor de boxspring Beoordeling door Chantal 100001830
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb voor 2 weken terug de boxstop besteld de levering was snel en de matras verschuift niet meer.
  Echt een aanrader (Geplaatst op 13-07-16)

 29. Top Beoordeling door I.Besselink 100001710
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Boxstop besteld voor de boxspringbedden in onze vakantiewoning. Werkt echt super, matrassen schuiven niet meer. (Geplaatst op 06-06-16)

 30. Super product. Beoordeling door Sharon
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wij hadden bij beterbed een antislip bij onze boxspring erbij gekregen maar deze werkte niet echt goed. De boxstop werkt wel. Matras schuift niet meer. Top product. (Geplaatst op 06-12-15)

 31. Perfect Beoordeling door Peter 100000991
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik ben heel erg blij met deze antislip voor mijn boxspring matras. Het werkt echt perfect. Het matras blijft op exact dezelfde plaats liggen en verschuift niet meer. (Geplaatst op 14-09-15)

Schrijf uw eigen beoordeling

U leest de reviews van: Antislip voor uw boxspring matras

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
waarde
Artikelnummer 300
Garantie Nee
De Boxstop is een antislip voor uw boxspring matras zodat deze niet meer verschuift. De boxstop heeft een afmeting van 67x170 en is daarmee geschikt voor alle 1-persoons matrassen. Wanneer u een 2-persoons matras heeft kunt u 2 afzonderlijke boxstops gebruiken.

Vandaag besteld is morgen geleverd !

Anderen kochten ook :