045 - 511 38 88

Geen last meer van bedbugs met de Ecoshield Matrashoes

Bescherm uw slaap en uw gezondheid met de EcoShield Matrashoes, de ultieme oplossing tegen bedwantsen, schurft en huisstofmijt. Onze innovatieve matrashoes is doordrenkt met een speciale formule die gebruik maakt van de kracht van natuurlijke ingrediënten om uw slaapomgeving veilig en hygiënisch te houden. De EcoShield Matrashoes bevat een uniek bestrijdingsmiddel tegen bedwantsen, samengesteld met pure Eucalyptus Citriodora olie. Deze plantaardige oplossing is vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en is grondig getest door het TEC laboratorium in Frankrijk. De resultaten hebben aangetoond dat onze beschermende formule op plantaardige basis optimaal werkt tegen alle bedbugs, waardoor u en uw matras volledig wordt beschermd tegen ongewenste indringers. Wat deze matrashoes echt onderscheidt, is de samenstelling met Eucalytptus Citriodora olie. Deze formule is speciaal ontworpen om de beestjes uit de buurt te houden. Ze hebben namelijk een hekel aan deze olie en blijven daardoor ver uit de buurt bij de matrasbeschermer en dus ook degene die er op slaapt. De geur van eucalyptus is dusdanig gedoseerd dat het door de mens niet direct waar te nemen is.

Met een niet-irriterende technologie die is goedgekeurd door het IDEA dermatologisch laboratorium, kunt u met een gerust hart genieten van een rustige nachtrust, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijke allergische reacties. Bovendien is de EcoShield Matrashoes OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd, wat betekent dat het product voldoet aan de hoogste normen op het gebied van milieuvriendelijkheid en veiligheid voor menselijk gebruik. Kies voor gemoedsrust en een gezonde slaapomgeving met de EcoShield Matrashoes. Bescherm uzelf en uw matras tegen bedwantsen, schurft en huisstofmijt, en geniet van een goede nachtrust zoals u verdient. Overigens is de Ecoshield matrasbeschermer ook nog eens waterdicht.

Toepassing: Nadat u de Ecoshield matrashoes heeft ontvangen kunt u deze direct op uw matras aanbrengen. Eventuele beestjes die reeds in het matras aanwezig zijn kunnen er niet meer uit en zullen u niet schaden. Zij zullen uiteindelijk sterven. De andere beestjes zullen zich nu niet meer in de buurt wagen van uw matras.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

De EcoShield matrashoes is geproduceerd met Eucalyptus Citriodora olie. Bedwantsen, huisstofmijt en schuftmijten hebben een hekel aan deze olie en zullen ver uit de buurt blijven bij de matrasbeschermer. En dus ook bij de gebruiker die er op slaapt. Reeds aanwezige bedbugs worden door de Ecoshield matrashoes opgesloten en zullen uiteindelijk sterven.

Bij normaal gebruik zal de matrasbeschermer minimaal 3 jaar effectief zijn. Voor een langdurige werking is het aan te raden is om de matrasbeschermer zo weinig mogelijk te wassen, en alleen af te nemen met een vochtige doek.

Ja, de EcoShield matrashoes kan op elk soort matras worden aangebracht.

Nee, normaliter wordt deze bij normaal gebruik niet waargenomen door de mens die erop slaapt. De geur kan wel even worden waargenomen als deze net uit de afgesloten verpakking komt.

Ja, de EcoShield matrashoes is tevens waterdicht en beschermt het matras ook tegen bedplassen of incontinentie.

Retourneren

Vanwege het hygiënische aspect kan de EcoShield matrashoes niet worden geretourneerd. 

Schoonvegen met een sopje van groene zeep. Met een droge doek nadrogen. 
Specificaties
  • Natuurlijke Bescherming
  • Zeer Effectief
  • Huidvriendelijkheid
  • Onopvallende geur
  • Milieuvriendelijk en Veiligheidscertificering
Tip!
Tip 1: Gebruik alleen deze groene zeep om de matrasbeschermer te onderhouden voor een lange levensduur.

Maten
Elke maat mogelijk !
Opmerkingen
De EcoShield matrashoes houdt de bedbugs uit de buurt en houdt de gebruiker veilig zolang deze op de matrashoes slaapt. De bedbugs gaan er dus niet van dood.
Garantie
Garantie op de werking tegen bedbugs 3 jaar.
Geluidloos
Ja
Ademend
Ja
Waterdicht
Ja
Geschikt voor
Bescherming tegen Bedwantsen, Huisstofmijt en Schurftmijt.
Kinderen en volwassenen
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Verzend informatie

Verzending met GLS

Verzending via GLS binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Gerelateerde producten

Op de hoogte blijven?
schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips