ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

matrasbeschermers waterdicht

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Matrasbeschermer waterdicht / incontinentie matrashoes - Ademend

  Deze waterdichte matrasbeschermer hoeft niet in de wasmachine maar blijft permanent om het matras en is afneembaar met een vochtige doek en een sopje van zeep. De matrasbeschermer bespaart werk en kosten en is geschikt voor professioneel gebruik. Ideaal bij incontinentie, bedplassen, nachtzweten en een huisstofmijt allergie. Ook zeer geschikt voor behandeltafels vanwege het hygiënische aspect. Elke maat mogelijk ! Bekijk de productfilm
 2. Wasbare onderlegger absorberend - incontinentie

  Een wasbare onderlegger absorbeert vloeistof en wordt vaak gebruikt in combinatie met een waterdicht hoeslaken of matrasbeschermer.
  De matrasbeschermer en onderlegger zorgen er samen voor dat mens en matras worden beschermd tegen verontreiniging bij incontinentie, bedplassen of nachtzweten.

 3. Waterdicht hoeslaken

  Een waterdicht hoeslaken heeft een katoenen badstof toplaag en beschermt uw matras tegen de gevolgen van bedplassen, incontinentie, transpiratie, bloeden en ook huisstofmijt. wasbaar tot 60 ° en geschikt voor de droger op lage temperatuur.
 4. Waterdichte matrasbeschermer b-sensible - (bio - tencel)

  Deze matrasbeschermer is waterdicht en anti allergisch. Het kan ook als hoeslaken / molton gebruikt worden. In zeer veel maten en kleuren beschikbaar en is gemaakt van 100% tencel en daardoor zeer milieuvriendelijk en zacht voor de huid. De matrasbeschermer wordt als een hoeslaken om het bed gespannen en is zeer effectief bij bedplassen en incontinentie. Wasbaar op 60° C en geschikt voor de droger.

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u producten kunt vergelijken op deze pagina.

Waterdichte matrasbeschermers en hoeslakens dienen het matras te beschermen tegen de gevolgen van bedplassen, incontinentie en nachtzweten. Wanneer iemand tijdens zijn slaap in bed plast dan beïnvloed dit de kwaliteit van het matras. Het matras is een relatief dure aankoop en om het matras te beschermen tegen bedplassen / incontinentie / nachtzweten kunt u gebruik maken van waterdichte hoeslakens / waterdichte matrasbeschermers

De meeste waterdichte hoeslakens of matrasbeschermers beschermen alleen de bovenzijde van het matras en soms de zijkanten. Ze zijn voorzien van elastiek om ervoor te zorgen dat het goed strak om het matras blijft zitten en andere matrasbeschermers omsluiten het hele matras zodat alle zijden van het matras zijn beschermt tegen vocht en vuil. Tevens worden deze producten gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen mijten in uw matras komen en daarmee worden de gevolgen van een allergie voor huismijt dus beperkt.

matrasbeschermers waterdicht. Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u producten kunt vergelijken op deze pagina. Waterdichte matrasbeschermers en hoeslakens dienen het matras te beschermen tegen de gevolgen van bedplassen, incontinentie en nachtzweten. Wanneer iemand tijdens zijn slaap in bed plast dan beïnvloed dit de kwaliteit van het matras. Het matras is een relatief dure aankoop en om het matras te beschermen tegen bedplassen / incontinentie / nachtzweten kunt u gebruik maken van waterdichte hoeslakens / waterdichte matrasbeschermers De meeste waterdichte hoeslakens of matrasbeschermers beschermen alleen de bovenzijde van het matras en soms de zijkanten. Ze zijn voorzien van elastiek om ervoor te zorgen dat het goed strak om het matras blijft zitten en andere matrasbeschermers omsluiten het hele matras zodat alle zijden van het matras zijn beschermt tegen vocht en vuil. Tevens worden deze producten gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen mijten in uw matras komen en daarmee worden de gevolgen van een allergie voor huismijt dus beperkt.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 1120 beoordeling(en)
Beginnend op: € 18,95