Welkom op zorgmatras.com

matrasbeschermers

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Matras beschermer waterdicht / incontinentie matrashoes

  De matrasbeschermer waterdicht is een permanente oplossing voor incontinentie, bedplassen, nachtzweten en voor een huisstofmijt allergie !
 2. Waterdicht hoeslaken

  Dit waterdicht hoeslaken beschermt uw matras tegen de gevolgen van bedplassen, incontinentie, transpiratie, bloeden en ook huisstofmijt.
 3. Waterdichte molton safe comfort

  Deze waterdicht molton heeft een klasse meer dan een waterdicht hoeslaken. Het is luxer uitgevoerd en van een meer degelijke kwaliteit. Bij deze waterdichte molton zijn ook de zijkanten beschermd tegen doorlekken. Tevens wordt er op deze waterdichte molton 2 jaar garantie gegeven.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u deze waterdichte molton kunt vergelijken met andere producten in dezelfde categorie.
 4. Waterdichte molton safe comfort PLUS - ideaal bij nachtzweten

  Bij nachtzweten wilt u zo koel mogelijk slapen en tevens voorkomen dat er vocht van uw transpiratie in het matras trekt . Door de speciale 3D brei structuur in deze waterdichte molton is er meer ventilatie mogelijk onder uw lichaam. Hierdoor is er een betere vochtregulatie en temperatuurregulatie mogelijk. U zult daardoor minder last hebben van warmte en transpiratie tijdens het slapen. Tevens voorkomt de PU laag doorlekken naar het matras. Dit is een kwaliteitsproduct met een ongekende klasse. De fabrikant geeft dan ook 2 jaar garantie op deze waterdichte molton met 3D breistructuur.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u producten kunt vergelijken op deze pagina.

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

 

bovenstaande producten dienen het matras te beschermen tegen de gevolgen van bedplassen, incontinentie en nachtzweten. Wanneer iemand tijdens zijn slaap in bed plast dan beïnvloed dit de kwaliteit van het matras. Het matras is een relatief dure aankoop en om het matras te beschermen tegen bedplassen / incontinentie / nachtzweten kunt u gebruik maken van waterdichte hoeslakens, moltons of een matrasbeschermer waterdicht.

Een waterdicht hoeslaken is voorzien van een elastiek die ervoor zorgt dat het goed strak om het matras blijft zitten. Het beschermt voornamelijk de bovenkant en een stukje van de zijkant van het matras. Een waterdichte matrasbeschermer is voorzien van een ritssluiting en beschermt het hele matras aan alle kanten. Tevens worden deze producten gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen mijten in uw matras komen en daarmee worden de gevolgen van een allergie voor huismijt dus beperkt.

matrasbeschermers.   bovenstaande producten dienen het matras te beschermen tegen de gevolgen van bedplassen, incontinentie en nachtzweten. Wanneer iemand tijdens zijn slaap in bed plast dan beïnvloed dit de kwaliteit van het matras. Het matras is een relatief dure aankoop en om het matras te beschermen tegen bedplassen / incontinentie / nachtzweten kunt u gebruik maken van waterdichte hoeslakens, moltons of een matrasbeschermer waterdicht. Een waterdicht hoeslaken is voorzien van een elastiek die ervoor zorgt dat het goed strak om het matras blijft zitten. Het beschermt voornamelijk de bovenkant en een stukje van de zijkant van het matras. Een waterdichte matrasbeschermer is voorzien van een ritssluiting en beschermt het hele matras aan alle kanten. Tevens worden deze producten gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen mijten in uw matras komen en daarmee worden de gevolgen van een allergie voor huismijt dus beperkt.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 437 beoordeling(en)
Beginnend op: € 18,95