ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

incontinentiematrassen

3 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Incontinentie matras waterdicht | Koudschuim

  Zeer geschikt bij incontinentie of bedplassen

  Dit is een koudschuim waterdicht incontinentie matras van hoogwaardige kwaliteit.
  De matraskern bestaat volledig uit zeer elastisch en veerkrachtig koudschuim dat zorgt voor een goede ondersteuning en de contouren van het lichaam gemakkelijk volgt. Hierdoor is een zeer goed ligcomfort gegarandeerd. Deze matras is in diverse diktes en hardheden leverbaar. Wat betreft de dikte van het incontinentie matras kunnen wij stellen hoe dikker het matras hoe beter de ondersteuning en het comfort. Wij adviseren aan personen met een gewicht hoger dan 95 kg een matras van minimaal 18 cm dik.
  Dit matras is voorzien van onze waterdichte en urinebestendige matrashoes. De hoes beschibaar in 4 verschillende kleuren en is voorzien van een flapje over de ritssluiting waardoor deze vrij blijft van vervuiling.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.
 2. Combi gezondheidsmatras | Drukverlagend decubitus preventie matras

  Zeer geschikt bij Bedlegerigheid - Spierklachten - Gewrichtsklachten

  De Combi gezondheidsmatras heeft een kern van hoogwaardig koudschuim met een hoog soortelijk gewicht. Het zeer elastische en veerkrachtige koudschuim zorgt voor een goede ondersteuning en volgt de contouren van het lichaam gemakkelijk. Op deze kwaliteit wordt een extra drukverlagende Gelfoam laag van maar liefst 6 cm aangebracht. Hierdoor wordt de druk op het lichaam tot een minimum beperkt waardoor de kans op het ontstaan van doorligwonden (decubitus) aanzienlijk wordt gereduceerd. Doordat de gelfoam de drukpunten op het lichaam verlaagt kunnen mensen met spier en gewrichtsklachten rustiger slapen op dit matras. U kunt kiezen voor een waterdichte of een stoffen matrashoes. Wij adviseren aan personen met een gewicht hoger dan 95 kg een matras van minimaal 18 cm dik. Tevens is dit matras voorzien van onze afritsbaar waterdichte en urinebestendige matrasbeschermer welke makkelijk te reinigen is.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.
 3. Ziekenhuis zorgmatras | Brandveilig en Antibacterieel

  Zeer geschikt voor in het verpleeghuis en ziekenhuis

  Deze matras voldoet aan de strenge norm voor brandveilige matrassen die in het verpleeghuis en het ziekenuis worden gesteld.
  Daarnaast is het matras ook nog eens antibacterieel. Samen maken deze eigenschappen dit matras bijzonder geschikt voor het gebruik in de gehele zorgsector waar bacteriën een extra hoog risico vormen. Het matras is leverbaar in elk gewenste afmeting en ook in diverse diktes. Het matras heeft een zeer hoog ligcomfort doordat het een hoog draagvermogen combineert met een hoge elasticiteit. Mede door het hoge soortelijk gewicht is het matras voor een groot publiek geschikt. Wij adviseren dit matras voor personen tussen de 50-120 kg
  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.

3 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

incontinentiematras waterdicht en urinebestendig

Incontinentiematras

U bent op zoek naar een nieuw matras voor uzelf of iemand anders, maar u heeft te maken met incontinentie of bedplassen.
Altijd kunnen slapen op een droog, schoon en fris matras is dan erg belangrijk.
Met een incontinentiematras van zorgmatras.com is dit mogeljk.

Uw voordelen met een incontinentiematras:

 • Geen natte plekken meer in het matras
 • Nooit schrobben op gele stinkende vlekken in het matras
 • Wanneer er een ongelukje gebeurt,  trekt u het natte (hoes)laken eraf het droge erop en u kunt meteen weer verder slapen op een schoon, droog en fris matras.
 • Uw matras is volledig hygiënisch beschermd, dus ook de zijkant en de onderkant.
 • U en uw matras worden tevens beschermd tegen huisstofmijten die zich anders graag in uw matras vestigen en vermeerderen.

Bent u op zoek naar een incontinentiematras van hoogwaardige kwaliteit ?

Omdat Zorgmatras  zich heeft gespecialiseerd in het beschermen van het matras bij incontinentie en bedplassen. Kunnen  wij de beste incontinentiematrassen bieden qua kwaliteit,  comfort en gebruikersgemak. Wij doen dit niet erbij of ernaast dit is onze missie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Waarom kopen bij zorgmatras.com:

 • Elke maat matras is mogelijk. Naast de standaard maten maken wij voor u een incontinentiematras op maat. meer info..
 • Ritssluiting beschermd. Hygiëne vinden wij zeer belangrijk . Van onze matrassen is daarom ook de ritssluiting beschermd, zodat ook hier geen bacteriën en geurtjes zich kunnen nestelen.
 • Geen last van zweten. De incontinentie matrashoes is soepel , zacht en ademend dus geen zweterig gevoel in bed.
 • Bacteriewerend. De gehele matrashoes is bacteriewerend.
 • Geen kuilvorming. Vanwege hoogwaardig koudschuim dat wij gebruiken krijgt u geen kuilvorming in uw matras ook niet na jaren van gebruik. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund.
 • Is uw matras nog in goede staat dan kunt u met onze matrasbeschermer waterdicht van uw eigen matras een echt incontinentiematras maken.

Zorgmatras.com voor droog, schoon en fris slapen !

incontinentiematrassen. Incontinentiematras U bent op zoek naar een nieuw matras voor uzelf of iemand anders, maar u heeft te maken met incontinentie of bedplassen.Altijd kunnen slapen op een droog, schoon en fris matras is dan erg belangrijk.Met een incontinentiematras van zorgmatras.com is dit mogeljk. Uw voordelen met een incontinentiematras: Geen natte plekken meer in het matras Nooit schrobben op gele stinkende vlekken in het matras Wanneer er een ongelukje gebeurt,  trekt u het natte (hoes)laken eraf het droge erop en u kunt meteen weer verder slapen op een schoon, droog en fris matras. Uw matras is volledig hygiënisch beschermd, dus ook de zijkant en de onderkant. U en uw matras worden tevens beschermd tegen huisstofmijten die zich anders graag in uw matras vestigen en vermeerderen. Bent u op zoek naar een incontinentiematras van hoogwaardige kwaliteit ? Omdat Zorgmatras  zich heeft gespecialiseerd in het beschermen van het matras bij incontinentie en bedplassen. Kunnen  wij de beste incontinentiematrassen bieden qua kwaliteit,  comfort en gebruikersgemak. Wij doen dit niet erbij of ernaast dit is onze missie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Waarom kopen bij zorgmatras.com: Elke maat matras is mogelijk. Naast de standaard maten maken wij voor u een incontinentiematras op maat. meer info.. Ritssluiting beschermd. Hygiëne vinden wij zeer belangrijk . Van onze matrassen is daarom ook de ritssluiting beschermd, zodat ook hier geen bacteriën en geurtjes zich kunnen nestelen. Geen last van zweten. De incontinentie matrashoes is soepel , zacht en ademend dus geen zweterig gevoel in bed. Bacteriewerend. De gehele matrashoes is bacteriewerend. Geen kuilvorming. Vanwege hoogwaardig koudschuim dat wij gebruiken krijgt u geen kuilvorming in uw matras ook niet na jaren van gebruik. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund. Is uw matras nog in goede staat dan kunt u met onze matrasbeschermer waterdicht van uw eigen matras een echt incontinentiematras maken. Zorgmatras.com voor droog, schoon en fris slapen !

Beoordeling: 4.4/5 gebaseerd op 77 beoordeling(en)
Beginnend op: € 325,00