Welkom op zorgmatras.com

incontinentiematrassen

2 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Incontinentie matras waterdicht | Koudschuim

  Dit is een koudschuim waterdicht incontinentie matras van hoogwaardige kwaliteit.
  De matraskern bestaat volledig uit koudschuim. En is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Wat betreft de dikte van het incontinentie matras kunnen wij stellen hoe dikker het matras hoe beter de ondersteuning en het comfort. Wij adviseren aan personen met een gewicht hoger dan 95 kg een matras van minimaal 18 cm dik.
  Dit matras is voorzien van onze waterdichte en urinebestendige matrashoes. De hoes is voorzien van een flapje over de ritssluiting waardoor deze vrij blijft van vervuiling.

  Zowel de hoes als het koudschuim zijn brandveilig waardoor dit matras ook zeer geschikt is voor het gebruik in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.
  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.

  Niet in voorraad

 2. Incontinentiematras waterdicht | Traagschuim

  Een incontinentiematras met traagschuim biedt nog meer comfort en voelt zachter. Afhankelijk van de gewenste dikte heeft dit matras een matraskern van koudschuim en een afdeklaag van 3 cm traagschuim. Samen vormen deze de totale dikte van het matras. Wat betreft de dikte van het matras kan men stellen hoe dikker het matras hoe beter de ondersteuning en het comfort. Wij adviseren aan personen met een gewicht hoger dan 95 kg een matras van minimaal 18 cm dik. Tevens is dit matras voorzien van onze afritsbaar waterdichte en urinebestendige matrasbeschermer welke makkelijk te reinigen is.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.

  Niet in voorraad

2 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

incontinentiematras waterdicht en urinebestendig

Incontinentiematras

U bent op zoek naar een nieuw matras voor uzelf of iemand anders, maar u heeft te maken met incontinentie of bedplassen.
Altijd kunnen slapen op een droog, schoon en fris matras is dan erg belangrijk.
Met een incontinentiematras van zorgmatras.com is dit mogeljk.

Uw voordelen met een incontinentiematras:

 • Geen natte plekken meer in het matras
 • Nooit schrobben op gele stinkende vlekken in het matras
 • Wanneer er een ongelukje gebeurt,  trekt u het natte (hoes)laken eraf het droge erop en u kunt meteen weer verder slapen op een schoon, droog en fris matras.
 • Uw matras is volledig hygiënisch beschermd, dus ook de zijkant en de onderkant.
 • U en uw matras worden tevens beschermd tegen huisstofmijten die zich anders graag in uw matras vestigen en vermeerderen.

Bent u op zoek naar een incontinentiematras van hoogwaardige kwaliteit ?

Omdat Zorgmatras  zich heeft gespecialiseerd in het beschermen van het matras bij incontinentie en bedplassen. Kunnen  wij de beste incontinentiematrassen bieden qua kwaliteit,  comfort en gebruikersgemak. Wij doen dit niet erbij of ernaast dit is onze missie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Waarom kopen bij zorgmatras.com:

 • Elke maat matras is mogelijk. Naast de standaard maten maken wij voor u een incontinentiematras op maat. meer info..
 • Ritssluiting beschermd. Hygiëne vinden wij zeer belangrijk . Van onze matrassen is daarom ook de ritssluiting beschermd, zodat ook hier geen bacteriën en geurtjes zich kunnen nestelen.
 • Geen last van zweten. De incontinentie matrashoes is soepel , zacht en ademend dus geen zweterig gevoel in bed.
 • Bacteriewerend. De gehele matrashoes is bacteriewerend.
 • Geen kuilvorming. Vanwege hoogwaardig koudschuim dat wij gebruiken krijgt u geen kuilvorming in uw matras ook niet na jaren van gebruik. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund.
 • Is uw matras nog in goede staat dan kunt u met onze matrasbeschermer waterdicht van uw eigen matras een echt incontinentiematras maken.

Zorgmatras.com voor droog, schoon en fris slapen !

incontinentiematrassen. Incontinentiematras U bent op zoek naar een nieuw matras voor uzelf of iemand anders, maar u heeft te maken met incontinentie of bedplassen.Altijd kunnen slapen op een droog, schoon en fris matras is dan erg belangrijk.Met een incontinentiematras van zorgmatras.com is dit mogeljk. Uw voordelen met een incontinentiematras: Geen natte plekken meer in het matras Nooit schrobben op gele stinkende vlekken in het matras Wanneer er een ongelukje gebeurt,  trekt u het natte (hoes)laken eraf het droge erop en u kunt meteen weer verder slapen op een schoon, droog en fris matras. Uw matras is volledig hygiënisch beschermd, dus ook de zijkant en de onderkant. U en uw matras worden tevens beschermd tegen huisstofmijten die zich anders graag in uw matras vestigen en vermeerderen. Bent u op zoek naar een incontinentiematras van hoogwaardige kwaliteit ? Omdat Zorgmatras  zich heeft gespecialiseerd in het beschermen van het matras bij incontinentie en bedplassen. Kunnen  wij de beste incontinentiematrassen bieden qua kwaliteit,  comfort en gebruikersgemak. Wij doen dit niet erbij of ernaast dit is onze missie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Waarom kopen bij zorgmatras.com: Elke maat matras is mogelijk. Naast de standaard maten maken wij voor u een incontinentiematras op maat. meer info.. Ritssluiting beschermd. Hygiëne vinden wij zeer belangrijk . Van onze matrassen is daarom ook de ritssluiting beschermd, zodat ook hier geen bacteriën en geurtjes zich kunnen nestelen. Geen last van zweten. De incontinentie matrashoes is soepel , zacht en ademend dus geen zweterig gevoel in bed. Bacteriewerend. De gehele matrashoes is bacteriewerend. Geen kuilvorming. Vanwege hoogwaardig koudschuim dat wij gebruiken krijgt u geen kuilvorming in uw matras ook niet na jaren van gebruik. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund. Is uw matras nog in goede staat dan kunt u met onze matrasbeschermer waterdicht van uw eigen matras een echt incontinentiematras maken. Zorgmatras.com voor droog, schoon en fris slapen !

Beoordeling: 4.3/5 gebaseerd op 63 beoordeling(en)
Beginnend op: € 325,00