Welkom op zorgmatras.com

Kindermatrassen waterdicht

2 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kindermatras waterdicht | Koudschuim

  Dit kindermatras is ideaal bij bedplassen. Het bestaat uit een matrasvulling koudschuim gecombineerd met een waterdichte tijk.
  Het matras is i.v.m. de dikte van 15 cm zeer geschikt voor kinderen en volwassenen tot 90 kg
  De tijk kunt u schoon vegen met een vochtige doek. En opmaken met u eigen lakens of hoeslakens.
 2. Kindermatras waterdicht | Traagschuim

  Dit Kindermatras is zeer geschikt bij bedplassen. Het heeft een matraskern van de 12 cm koudschuim en een afdeklaag van 3 cm traagschuim . Het matras is i.v.m. de dikte van 15 cm zeer geschikt voor kinderen en volwassenen tot 90kg. Het matras heeft een waterdichte bekleding die gemakkelijk is schoon te vegen met een vochtige doek. Het matras maakt u op met uw eigen lakens.

2 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

kindermatras tegen bedplassen

Kindermatrassen waterdicht, tegen bedplassen

U bent op zoek naar een een nieuw matras voor uw kind maar uw kind plast wel eens in bed.

U weet ook dat elk kind tot 6 jaar wel eens keer in zijn bed plast en dat  3 op 10 kinderen ook na hun 6e levensjaar geregeld in bed blijven plassen, soms wel tot laat in de pubertijd.

Omdat dit een zeer vervelende zaak is voor uw kind en voor u zelf. Moet u beiden hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden.

Wanneer uw kind in bed heeft geplast ,wilt u dat uw kind weer zo snel mogelijk zijn/haar slaap kan hervatten in een droog, schoon en  fris bed. Zodat het zo min mogelijk wordt gestoord  in zijn/haar nachtrust.

Het kindermatras moet ademend zijn, zodat uw kind niet gaat zweten in bed. Verder moet de kwaliteit van het matras perfect zijn, want alleen het beste is goed genoeg voor uw kind.

Met een kindermatras van zorgmatras.com is dit mogelijk. Onze kindermatrassen zijn namelijk voorzien van een zeer professionele waterdichte matrasbeschermer.

 

Uw voordelen:

 • Wanneer een plasongelukje is gebeurd. Trekt u het natte (hoes)laken eraf, droge (hoes)laken erop, en uw kind kan direct weer verder slapen in een droog, schoon en fris bed.
 • Nooit meer natte plekken in het kindermatras.
 • Geen gele stinkende vlekken meer uit het matras schrobben.
 • Huisstofmijten krijgen geen kans in dit kindermatras dus minder last van allergieën.
 • Geen dure plasmatjes/onderleggers die worden vergeten te plaatsen.
 • Geen ongemakkelijk randje van een dikke molton waar uw kind op moet liggen.
 • U hoeft niet elk jaar een nieuw kindermatras te kopen omdat het oude vies is.
 • U bent veel sneller klaar met verschonen, dus ook voor u een betere nachtrust.
 • Altijd een Droog, Schoon en Fris matras voor uw kind.

Externe links

Kindermatrassen waterdicht. Kindermatrassen waterdicht, tegen bedplassen U bent op zoek naar een een nieuw matras voor uw kind maar uw kind plast wel eens in bed. U weet ook dat elk kind tot 6 jaar wel eens keer in zijn bed plast en dat  3 op 10 kinderen ook na hun 6e levensjaar geregeld in bed blijven plassen, soms wel tot laat in de pubertijd. Omdat dit een zeer vervelende zaak is voor uw kind en voor u zelf. Moet u beiden hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden. Wanneer uw kind in bed heeft geplast ,wilt u dat uw kind weer zo snel mogelijk zijn/haar slaap kan hervatten in een droog, schoon en  fris bed. Zodat het zo min mogelijk wordt gestoord  in zijn/haar nachtrust. Het kindermatras moet ademend zijn, zodat uw kind niet gaat zweten in bed. Verder moet de kwaliteit van het matras perfect zijn, want alleen het beste is goed genoeg voor uw kind. Met een kindermatras van zorgmatras.com is dit mogelijk. Onze kindermatrassen zijn namelijk voorzien van een zeer professionele waterdichte matrasbeschermer.   Uw voordelen: Wanneer een plasongelukje is gebeurd. Trekt u het natte (hoes)laken eraf, droge (hoes)laken erop, en uw kind kan direct weer verder slapen in een droog, schoon en fris bed. Nooit meer natte plekken in het kindermatras. Geen gele stinkende vlekken meer uit het matras schrobben. Huisstofmijten krijgen geen kans in dit kindermatras dus minder last van allergieën. Geen dure plasmatjes/onderleggers die worden vergeten te plaatsen. Geen ongemakkelijk randje van een dikke molton waar uw kind op moet liggen. U hoeft niet elk jaar een nieuw kindermatras te kopen omdat het oude vies is. U bent veel sneller klaar met verschonen, dus ook voor u een betere nachtrust. Altijd een Droog, Schoon en Fris matras voor uw kind. Externe links Kenniscentrum bedplassen plaswekker

Beoordeling: 5/5 gebaseerd op 4 beoordeling(en)
Beginnend op: € 209,00