ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Kindermatrassen waterdicht

3 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Incontinentie matras waterdicht | Koudschuim

  Zeer geschikt bij incontinentie of bedplassen

  Dit is een koudschuim waterdicht incontinentie matras van hoogwaardige kwaliteit.
  De matraskern bestaat volledig uit zeer elastisch en veerkrachtig koudschuim dat zorgt voor een goede ondersteuning en de contouren van het lichaam gemakkelijk volgt. Hierdoor is een zeer goed ligcomfort gegarandeerd. Deze matras is in diverse diktes en hardheden leverbaar. Wat betreft de dikte van het incontinentie matras kunnen wij stellen hoe dikker het matras hoe beter de ondersteuning en het comfort. Wij adviseren aan personen met een gewicht hoger dan 95 kg een matras van minimaal 18 cm dik.
  Dit matras is voorzien van onze waterdichte en urinebestendige matrashoes. De hoes beschibaar in 4 verschillende kleuren en is voorzien van een flapje over de ritssluiting waardoor deze vrij blijft van vervuiling.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.
 2. Matrasbeschermer waterdicht / incontinentie matrashoes - Ademend

  Deze waterdichte matrasbeschermer hoeft niet in de wasmachine maar blijft permanent om het matras en is afneembaar met een vochtige doek en een sopje van zeep. De matrasbeschermer bespaart werk en kosten en is geschikt voor professioneel gebruik. Ideaal bij incontinentie, bedplassen, nachtzweten en een huisstofmijt allergie. Ook zeer geschikt voor behandeltafels vanwege het hygiënische aspect. Elke maat mogelijk ! Bekijk de productfilm
 3. Combi gezondheidsmatras | Drukverlagend decubitus preventie matras

  Zeer geschikt bij Bedlegerigheid - Spierklachten - Gewrichtsklachten

  De Combi gezondheidsmatras heeft een kern van hoogwaardig koudschuim met een hoog soortelijk gewicht. Het zeer elastische en veerkrachtige koudschuim zorgt voor een goede ondersteuning en volgt de contouren van het lichaam gemakkelijk. Op deze kwaliteit wordt een extra drukverlagende Gelfoam laag van maar liefst 6 cm aangebracht. Hierdoor wordt de druk op het lichaam tot een minimum beperkt waardoor de kans op het ontstaan van doorligwonden (decubitus) aanzienlijk wordt gereduceerd. Doordat de gelfoam de drukpunten op het lichaam verlaagt kunnen mensen met spier en gewrichtsklachten rustiger slapen op dit matras. U kunt kiezen voor een waterdichte of een stoffen matrashoes. Wij adviseren aan personen met een gewicht hoger dan 95 kg een matras van minimaal 18 cm dik. Tevens is dit matras voorzien van onze afritsbaar waterdichte en urinebestendige matrasbeschermer welke makkelijk te reinigen is.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.

3 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

kindermatras tegen bedplassen

Kindermatrassen waterdicht, tegen bedplassen

U bent op zoek naar een een nieuw matras voor uw kind maar uw kind plast wel eens in bed.

U weet ook dat elk kind tot 6 jaar wel eens keer in zijn bed plast en dat  3 op 10 kinderen ook na hun 6e levensjaar geregeld in bed blijven plassen, soms wel tot laat in de pubertijd.

Omdat dit een zeer vervelende zaak is voor uw kind en voor u zelf. Moet u beiden hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden.

Wanneer uw kind in bed heeft geplast ,wilt u dat uw kind weer zo snel mogelijk zijn/haar slaap kan hervatten in een droog, schoon en  fris bed. Zodat het zo min mogelijk wordt gestoord  in zijn/haar nachtrust.

Het kindermatras moet ademend zijn, zodat uw kind niet gaat zweten in bed. Verder moet de kwaliteit van het matras perfect zijn, want alleen het beste is goed genoeg voor uw kind.

Met een kindermatras van zorgmatras.com is dit mogelijk. Onze kindermatrassen zijn namelijk voorzien van een zeer professionele waterdichte matrasbeschermer.

 

Uw voordelen:

 • Wanneer een plasongelukje is gebeurd. Trekt u het natte (hoes)laken eraf, droge (hoes)laken erop, en uw kind kan direct weer verder slapen in een droog, schoon en fris bed.
 • Nooit meer natte plekken in het kindermatras.
 • Geen gele stinkende vlekken meer uit het matras schrobben.
 • Huisstofmijten krijgen geen kans in dit kindermatras dus minder last van allergieën.
 • Geen dure plasmatjes/onderleggers die worden vergeten te plaatsen.
 • Geen ongemakkelijk randje van een dikke molton waar uw kind op moet liggen.
 • U hoeft niet elk jaar een nieuw kindermatras te kopen omdat het oude vies is.
 • U bent veel sneller klaar met verschonen, dus ook voor u een betere nachtrust.
 • Altijd een Droog, Schoon en Fris matras voor uw kind.

Externe links

Kindermatrassen waterdicht. Kindermatrassen waterdicht, tegen bedplassen U bent op zoek naar een een nieuw matras voor uw kind maar uw kind plast wel eens in bed. U weet ook dat elk kind tot 6 jaar wel eens keer in zijn bed plast en dat  3 op 10 kinderen ook na hun 6e levensjaar geregeld in bed blijven plassen, soms wel tot laat in de pubertijd. Omdat dit een zeer vervelende zaak is voor uw kind en voor u zelf. Moet u beiden hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden. Wanneer uw kind in bed heeft geplast ,wilt u dat uw kind weer zo snel mogelijk zijn/haar slaap kan hervatten in een droog, schoon en  fris bed. Zodat het zo min mogelijk wordt gestoord  in zijn/haar nachtrust. Het kindermatras moet ademend zijn, zodat uw kind niet gaat zweten in bed. Verder moet de kwaliteit van het matras perfect zijn, want alleen het beste is goed genoeg voor uw kind. Met een kindermatras van zorgmatras.com is dit mogelijk. Onze kindermatrassen zijn namelijk voorzien van een zeer professionele waterdichte matrasbeschermer.   Uw voordelen: Wanneer een plasongelukje is gebeurd. Trekt u het natte (hoes)laken eraf, droge (hoes)laken erop, en uw kind kan direct weer verder slapen in een droog, schoon en fris bed. Nooit meer natte plekken in het kindermatras. Geen gele stinkende vlekken meer uit het matras schrobben. Huisstofmijten krijgen geen kans in dit kindermatras dus minder last van allergieën. Geen dure plasmatjes/onderleggers die worden vergeten te plaatsen. Geen ongemakkelijk randje van een dikke molton waar uw kind op moet liggen. U hoeft niet elk jaar een nieuw kindermatras te kopen omdat het oude vies is. U bent veel sneller klaar met verschonen, dus ook voor u een betere nachtrust. Altijd een Droog, Schoon en Fris matras voor uw kind. Externe links Kenniscentrum bedplassen kinderen plaswekker

Beoordeling: 4.5/5 gebaseerd op 618 beoordeling(en)
Beginnend op: € 325,00