ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Kopen op Factuur

Bij zorgmatras.com kunt u kopen op factuur.

Wanneer u bij zorgmatras.com een of meerdere producten in uw winkelwagen heeft gedaan kunt u vervolgens op de pagina voor het afrekenen kiezen voor een van de onderstaande betalingsopties.

  • Kopen op factuur voor particulieren reken dan af met  ----> "Afterpay"

Wanneer u een burger bent en niet besteld voor een bedrijf of instelling kiest u dus bij het afrekenen voor Afterpay.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.  AfterPay voert voor Zorgmatras.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Zorgmatras.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 500,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  • Kopen op factuur voor zorginstelling, stichting of een firma ----> reken dan af met "Kopen op Factuur"

Op de laatste pagina bij het afrekenen vult u dan het factuuradres en afleveradres in. Indien het afleveradres afwijkt van factuuradres verwijdert u het vinkje links onder bij "Verzenden naar het zelfde adres" en er verschijnt dan een extra set velden om het het afleveradres in te voeren. Vervolgens kiest u voor de betaalmethode "kopen op factuur" nadat u de bestelling heeft ontvangen krijgt u dan van ons per e-mail en per post een factuur toegezonden waarbij een betalingstermijn van 30 dagen wordt toegepast.

Voor zorginstellingen is het vaak van belang dat hun eigen inkoopnummer op de factuur wordt vermeld. Deze informatie kunt u dan opgeven in het daarvoor bestemde vak "Opmerkingen" Wij zullen er dan voor zorgen dat uw inkoopnummer en e.v.t. andere gewenste info op de factuur wordt vermeld.

Ook wanneer u voor een bewoner of cliënt besteld die onder bewindvoering staat kunt u gebruik maken van de betaaloptie "Kopen op factuur".

In enkele situaties is het mogelijk dat wij ter verificatie met u contact opnemen nadat u een bestelling heeft geplaatst.

Heeft u vragen over de optie "Kopen op factuur" , dan kunt u contact opnemen via info@zorgmatras.com of bellen naar 045 511 38 88.

Zie ook : zakelijke klanten


* Uiteraard kunt u ook afrekenen met de reguliere betaalmethoden zoals: iDEAL, Paypal, Bankoverschrijving en speciaal voor onze Belgische klanten Bancontact Mister Cash .