Welkom op zorgmatras.com

Mijn winkelwagen :

Bestellen of vragen BEL: 045 - 511 38 88

Matrastoppers

2 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. extra 2 meter slang - Climsom

  extra 2 meter slang ( om de afstand tussen de controller en de matrastopper te verlengen ) voor Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten.
 2. Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten.

  Slaapt u slecht door Nachtzweten of RLS ( Restless legs syndrome ) ?

  Dan is deze matrastopper of kussen een uitkomst voor u.
  Indien u last heeft van nachtzweten zorgt deze matrastopper of dit kussen ervoor dat u weer grip krijgt op uw lichaamstemperatuur en de hele nacht kunt doorslapen.
  Bij RLS zorgt de matrastopper voor koeling en zodoende voor een betere doorbloeding in de benen en armen waardoor de irritatie verminderd. Hierdoor hoeft u niet meer te bewegen met de ledematen zodat u ongestoord uw nachtrust kunt nemen.
  U kunt tijdens het bestellen kiezen of u de thermo controle unit met een matrastopper of met een kussen geleverd krijgt. De thermo controle unit stuurt water waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen door microleidingen in de matrastopper of het kussen waardoor dit heerlijk warm of lekker koel blijft. U kunt dus de temperatuur zelf instellen zonder het comfort van uw partner te verstoren of de omgevingstemperatuur te wijzigen. Deze matrastopper en ook het kussen komt uit Frankrijk en is nieuw in Nederland. Vanwege het koelende vermogen krijgt de topper in Frankrijk lovende recensies van personen die te maken hebben met nachtzweten of RLS ( Restless Leg Syndrome).

  Voldoet de topper of het kussen niet aan uw verwachting, dan kunt u het binnen 30 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

2 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
Matrastoppers.

Matrastoppers. Matrastoppers.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 45 beoordeling(en)
Beginnend op: € 21,00