ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Nachtzweten

8 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. extra 2 meter slang - Climsom accesoire

  extra 2 meter slang voor de climsom matras koeler / verwarmer om de afstand tussen de controller en de matrastopper te verlengen ) voor Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten.
 2. Splitter - Climsom accesoire

  Splitter ( Om een matras en een kussen te gelijker tijd aan te sluiten ).
 3. Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

  Dit antizweet hoofdkussen is uitgerust met een nieuwe technologie waardoor er een flinke luchtlaag in stand blijft tussen uw hoofd en de inhoud van het kussen. Dus de warmte die zich ontwikkelt aan uw hoofd kan veel beter ontsnappen. U zult daardoor gegarandeerd niet meer zweten tijdens uw slaap. Tevens zult u over de rest van uw lichaam ook minder of zelfs niet meer zweten omdat u aan het hoofd de warmte veel beter kwijt komt. De testresultaten bij de proefpersonen waren dusdanig goed dat zij alleen door gebruik van dit hoofdkussen helemaal geen last meer hadden van transpiratie in bed. Wij durven daarom dan ook bij dit kussen een niet goed geld terug garantie te geven.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.
 4. Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten - Climsom

  Slaapt u slecht door Nachtzweten of RLS ( Restless legs syndrome ) ?

  Dan is deze matrastopper of kussen een uitkomst voor u.
  Indien u last heeft van nachtzweten zorgt deze matrastopper of dit kussen ervoor dat u weer grip krijgt op uw lichaamstemperatuur en de hele nacht kunt doorslapen.
  De thermo control-unit stuurt water waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen door microleidingen in de matrastopper of het kussen waardoor dit heerlijk warm of lekker koel blijft. U kunt dus de temperatuur zelf instellen zonder het comfort van uw partner te verstoren of de omgevingstemperatuur te wijzigen. Dit kussen komt uit Frankrijk en is nieuw in Nederland. Vanwege het koelende vermogen krijgt het kussen en de topper in Frankrijk lovende recensies van personen die te maken hebben met nachtzweten of RLS ( Restless Leg Syndrome).

  Voldoet de topper of het kussen niet aan uw verwachting, dan kunt u het binnen 30 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

 5. Climsom kussen - ( 49x30 CM ) - Gekoeld / verwarmd kussen - Climsom accesoire

  Het kussen is een accesoire voor de Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten - Climsom en kan worden gekoppeld aan de cool-unit.

  Let op ! Dit product kan alleen worden gebruikt in combinatie met een Climsom unit die wordt geleverd met een Climsom gekoelde matrastopper.
 6. Kussensloop b-sensible - (bio tencel)

  Waterdicht kussensloop
  Fris - Ademend - Waterdicht - Natuurlijk oppervlak - Cosmetisch - Hypoallergeen
 7. Dekbed beschermer waterdicht b-sensible - (bio tencel)

  Met deze waterdichte dekbed beschermer beschermt u uw eigen dekbed tegen urine, zweet en ander vocht. Deze dekbedbeschermer waterdicht is ideaal om het dekbed te beschermen als u een dekbed heeft dat u niet kunt of wilt wassen.

8 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
Nachtzweten kan een goede nachtrust verstoren. De producten in deze categorie kunnen helpen om het nachtzweten te verminderen of verhelpen.

Nachtzweten. Nachtzweten kan een goede nachtrust verstoren. De producten in deze categorie kunnen helpen om het nachtzweten te verminderen of verhelpen.

Beoordeling: 4.5/5 gebaseerd op 528 beoordeling(en)
Beginnend op: € 16,00