Welkom op zorgmatras.com

Nachtzweten

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Waterdichte molton safe comfort PLUS - ideaal bij nachtzweten

  Bij nachtzweten wilt u zo koel mogelijk slapen en tevens voorkomen dat er vocht van uw transpiratie in het matras trekt . Door de speciale 3D brei structuur in deze waterdichte molton is er meer ventilatie mogelijk onder uw lichaam. Hierdoor is er een betere vochtregulatie en temperatuurregulatie mogelijk. U zult daardoor minder last hebben van warmte en transpiratie tijdens het slapen. Tevens voorkomt de PU laag doorlekken naar het matras. Dit is een kwaliteitsproduct met een ongekende klasse. De fabrikant geeft dan ook 2 jaar garantie op deze waterdichte molton met 3D breistructuur.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u producten kunt vergelijken op deze pagina.

  Normale prijs: € 74,50

  Nu tijdelijk: € 59,50

 2. Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

  Dit antizweet hoofdkussen is uitgerust met een nieuwe technologie waardoor er een flinke luchtlaag in stand blijft tussen uw hoofd en de inhoud van het kussen. Dus de warmte die zich ontwikkelt aan uw hoofd kan veel beter ontsnappen. U zult daardoor gegarandeerd niet meer zweten tijdens uw slaap. Tevens zult u over de rest van uw lichaam ook minder of zelfs niet meer zweten omdat u aan het hoofd de warmte veel beter kwijt komt. De testresultaten bij de proefpersonen waren dusdanig goed dat zij alleen door gebruik van dit hoofdkussen helemaal geen last meer hadden van transpiratie in bed. Wij durven daarom dan ook bij dit kussen een niet goed geld terug garantie te geven.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.
 3. Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

  Slaapt u slecht door Nachtzweten of RLS ( Restless legs syndrome ) ?

  Dan is deze matrastopper of kussen een uitkomst voor u.
  Indien u last heeft van nachtzweten zorgt deze matrastopper of dit kussen ervoor dat u weer grip krijgt op uw lichaamstemperatuur en de hele nacht kunt doorslapen.
  Bij RLS zorgt de matrastopper voor koeling en zodoende voor een betere doorbloeding in de benen en armen waardoor de irritatie verminderd. Hierdoor hoeft u niet meer te bewegen met de ledematen zodat u ongestoord uw nachtrust kunt nemen.
  U kunt tijdens het bestellen kiezen of u de thermo controle unit met een matrastopper of met een kussen geleverd krijgt. De thermo controle unit stuurt water waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen door microleidingen in de matrastopper of het kussen waardoor dit heerlijk warm of lekker koel blijft. U kunt dus de temperatuur zelf instellen zonder het comfort van uw partner te verstoren of de omgevingstemperatuur te wijzigen. Deze matrastopper en ook het kussen komt uit Frankrijk en is nieuw in Nederland. Vanwege het koelende vermogen krijgt de topper in Frankrijk lovende recensies van personen die te maken hebben met nachtzweten of RLS ( Restless Leg Syndrome).

  Voldoet de topper of het kussen niet aan uw verwachting, dan kunt u het binnen 30 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

 4. Wasbaar Dekbed met Vaste Overtrek / hoes

  Dit wasbaar dekbed met vaste hoes is zeer praktisch in gebruik. ( ook ideaal bij incontinentie, bedplassen en nachtzweten). Het is wasbaar op 40 graden en geschikt voor de droger. Tevens heeft het dekbed een vaste overtrek waardoor u tijd en werk bespaart en is wegens de brandveilige iso-norm ook zeer geschikt voor zorginstellingen en de thuiszorg. Het wasbaar dekbed voelt heerlijk zacht aan en houdt door de speciale vulling de warmte optimaal vast. Tevens heeft dit wasbaar dekbed met vaste hoes aan beide zijden een andere kleur en beide zijden zijn te gebruiken als bovenzijde.

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
Nachtzweten kan een goede nachtrust verstoren. De producten in deze categorie kunnen helpen om het nachtzweten te verminderen of verhelpen.

Nachtzweten. Nachtzweten kan een goede nachtrust verstoren. De producten in deze categorie kunnen helpen om het nachtzweten te verminderen of verhelpen.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 100 beoordeling(en)
Beginnend op: € 74,50