Welkom op zorgmatras.com

Mijn winkelwagen :

Bestellen of vragen BEL: 045 - 511 38 88

Nachtzweten

5 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aerokussen - Kussen tegen zweten (nooit meer zweten tijdens de slaap)

  Dit antizweet hoofdkussen is uitgerust met een nieuwe technologie waardoor er een flinke luchtlaag in stand blijft tussen uw hoofd en de inhoud van het kussen. Dus de warmte die zich ontwikkelt aan uw hoofd kan veel beter ontsnappen. U zult daardoor gegarandeerd niet meer zweten tijdens uw slaap. Tevens zult u over de rest van uw lichaam ook minder of zelfs niet meer zweten omdat u aan het hoofd de warmte veel beter kwijt komt. De testresultaten bij de proefpersonen waren dusdanig goed dat zij alleen door gebruik van dit hoofdkussen helemaal geen last meer hadden van transpiratie in bed. Wij durven daarom dan ook bij dit kussen een niet goed geld terug garantie te geven.

  • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.
 2. Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten.

  Slaapt u slecht door Nachtzweten of RLS ( Restless legs syndrome ) ?

  Dan is deze matrastopper of kussen een uitkomst voor u.
  Indien u last heeft van nachtzweten zorgt deze matrastopper of dit kussen ervoor dat u weer grip krijgt op uw lichaamstemperatuur en de hele nacht kunt doorslapen.
  Bij RLS zorgt de matrastopper voor koeling en zodoende voor een betere doorbloeding in de benen en armen waardoor de irritatie verminderd. Hierdoor hoeft u niet meer te bewegen met de ledematen zodat u ongestoord uw nachtrust kunt nemen.
  U kunt tijdens het bestellen kiezen of u de thermo controle unit met een matrastopper of met een kussen geleverd krijgt. De thermo controle unit stuurt water waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen door microleidingen in de matrastopper of het kussen waardoor dit heerlijk warm of lekker koel blijft. U kunt dus de temperatuur zelf instellen zonder het comfort van uw partner te verstoren of de omgevingstemperatuur te wijzigen. Deze matrastopper en ook het kussen komt uit Frankrijk en is nieuw in Nederland. Vanwege het koelende vermogen krijgt de topper in Frankrijk lovende recensies van personen die te maken hebben met nachtzweten of RLS ( Restless Leg Syndrome).

  Voldoet de topper of het kussen niet aan uw verwachting, dan kunt u het binnen 30 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

 3. Wasbaar Dekbed met Vaste Overtrek / hoes

  Nooit meer een dekbed overtrekken?

  Dat kan met dit dekbed met vaste overtrek. Dit wasbaar dekbed met vaste hoes is zeer praktisch in gebruik. (ook erg ideaal voor senioren). Het dekbed is wasbaar op 40 graden en geschikt voor de droger. Tevens heeft het dekbed een vaste overtrek waardoor u tijd en werk bespaart. Het dekbed is wegens het gebruikersgemak en vanwege de brandveilige iso-norm ook zeer geliefd bij zorginstellingen en de thuiszorg. Het wasbaar dekbed voelt heerlijk zacht aan en houdt door de speciale vulling de warmte optimaal vast. Tevens heeft dit wasbaar dekbed met vaste hoes aan beide zijden een andere kleur en beide zijden zijn te gebruiken als bovenzijde.
  Tip: Ook heel fijn voor op de bank of buiten op een koele zomeravond.

  Normale prijs: € 79,00

  Nu tijdelijk: € 59,00

 4. Dekbed beschermer waterdicht

  Met deze waterdichte dekbed beschermer beschermt u uw eigen dekbed tegen urine, zweet en ander vocht. Deze dekbedbeschermer waterdicht is ideaal om het dekbed te beschermen als u een dekbed heeft dat u niet kunt of wilt wassen.
 5. extra 2 meter slang - Climsom

  extra 2 meter slang ( om de afstand tussen de controller en de matrastopper te verlengen ) voor Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten.

5 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
Nachtzweten kan een goede nachtrust verstoren. De producten in deze categorie kunnen helpen om het nachtzweten te verminderen of verhelpen.

Nachtzweten. Nachtzweten kan een goede nachtrust verstoren. De producten in deze categorie kunnen helpen om het nachtzweten te verminderen of verhelpen.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 402 beoordeling(en)
Beginnend op: € 21,00