Welkom op zorgmatras.com

overige

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Wasbare onderlegger absorberend

  Een wasbare onderlegger wordt vaak gebruikt in combinatie met een matrasbeschermer waterdicht.. De matrasbeschermer en onderlegger zorgen er samen voor dat mens en matras worden beschermd tegen verontreiniging bij incontinentie of bedplassen. Een wasbare onderlegger neemt wel tot 1,7 liter vocht op. De bovenlaag voelt huidvriendelijk aan en is binnen enkele minuten weer droog doordat de de vloeistoffen zoals urine, bloed of water naar de onderliggende absorberende tussenlagen worden getrokken en hierin worden opgesloten. Doordat de toplaag snel weer droog is wordt ook de kans op decubitus gereduceerd. De onderste PU laag zorgt ervoor dat het vocht niet kan doorlekken naar het matras. Deze PU-laag is voorzien van heel veel micro poriën waardoor de wasbare onderlegger toch ademend blijft.

 2. Wasbaar Dekbed met Vaste Overtrek / hoes

  Dit wasbaar dekbed met vaste hoes is zeer praktisch in gebruik. ( ook ideaal bij incontinentie, bedplassen en nachtzweten). Het is wasbaar op 40 graden en geschikt voor de droger. Tevens heeft het dekbed een vaste overtrek waardoor u tijd en werk bespaart en is wegens de brandveilige iso-norm ook zeer geschikt voor zorginstellingen en de thuiszorg. Het wasbaar dekbed voelt heerlijk zacht aan en houdt door de speciale vulling de warmte optimaal vast. Tevens heeft dit wasbaar dekbed met vaste hoes aan beide zijden een andere kleur en beide zijden zijn te gebruiken als bovenzijde.

 3. Matras op maat ( instuctiepakket )

  Een matras op maat met een matrasvulling en matrasbekleding naar keuze.
  Wij maken uw matras op maat in elke mogelijke vorm. Ook ronde vormen behoren tot onze specialiteit.
  Ideaal voor caravan, camper of boot. Maar ook wanneer u thuis een bijzondere afmeting voor een matras nodig heeft, kunt u deze bij ons op maat bestellen.
  En het mooiste van alles is dat dit online kan en dat u ons daarvoor niet hoeft te bezoeken.

  Hoe werkt het ?
  • U besteld hieronder het instructiepakket voor €5,95 (dit is borg, na bestelling krijgt u deze weer terug).
  • Als u het pakket heeft ontvangen volgt u de instructies voor het bepalen van de vorm, afmeting en samenstelling van het matras.
   U vinkt de keuzevakjes aan op het meegeleverde formulier en stuurt het pakket met ingevuld keuzeformulier en sjabloon gratis retour.
  • Vervolgens krijgt u van ons binnen enkele dagen een prijsopgave per e-mail voor een exact passend matras met de samenstelling van uw keuze. Op de prijsopgave wordt de borg (€5.95 + verzendkosten) weer in mindering gebracht.
  • Wanneer u overgaat tot bestelling zullen wij het matras op maat binnen 10 werkdagen bij u thuis afleveren.
  • Na de aflevering krijgt u van ons per-email een factuur die u binnen 14 dagen kunt voldoen.

  • De instructies zijn simpel en voor iedereen te volgen !
   U kunt niets fout doen.
   Wij garanderen 100 % tevredenheid.
   Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn dan halen wij het matras gewoon weer op !
   Wij doen niet moeilijk !


   Bestel nu het instructiepakket voor een matras op maat !
 4. postoel


  Een postoel naast het bed voorkomt ongelukken door vallen wanneer u s'nachts naar het toilet moet. U hoeft dan niet zo ver te lopen om uw kleine of grote boodschap te doen. Deze postoel is in hoogte verstelbaar voor een ideaal zitcomfort. En is in 3 verschillende kleuren te bestellen.

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
overige

overige. overige

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 57 beoordeling(en)
Beginnend op: € 5,95