ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

overige

14 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Waterdicht beddengoed set

  Dit waterdichte beddengoed set bestaat uit een waterdicht hoofdkussen en een waterdicht hoeslaken
 2. Kussensloop b-sensible - (bio tencel)

  Waterdicht kussensloop
  Fris - Ademend - Waterdicht - Natuurlijk oppervlak - Cosmetisch - Hypoallergeen
 3. Drogerballen - Besparen Geld, Energie en Tijd.

  Drogerballen 1 set (2st.)
  De Voordelen: - Verkort de droogtijd - Verkort de strijktijd. - Minder vouwen. - Pluizige en zachte was. - Geen statische lading. - Eindeloos herbruikbaar.
 4. Splitter - Climsom accesoire

  Splitter ( Om een matras en een kussen te gelijker tijd aan te sluiten ).
 5. Warme deken voor op de bank

  Nooit meer koud met deze warme deken?

  Ideaal voor op de bank of in de luie stoel bij de tv. Laat de verwarming maar lekker uit, die is niet meer nodig met deze super lekker speciaal gevulde deken komt u heerlijk warm de winter door. Dat gaat veel energiekosten besparen deze winter.
 6. Uri-go urinevlekken verwijderaar

  Uri-go is de kant en klare spray om vlekken en geur van urine uit het matras te verwijderen. Met onderstaande code krijgt u een sprayfles Uri-go gratis bij bestelling van een matrasbeschermer waterdicht/ incontinentiematrashoes.
  Doe de uri-go en de matrasbeschermer waterdicht in uw winkelwagen en voer op de laatste pagina waar u ook uw adresgegevens invult het veldje couponcode onderstaande code in en klik op de button "coupon gebruiken" . Couponcode: grts-1-ur
 7. Climsom kussen - ( 49x30 CM ) - Gekoeld / verwarmd kussen - Climsom accesoire

  Het kussen is een accesoire voor de Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten - Climsom en kan worden gekoppeld aan de cool-unit.

  Let op ! Dit product kan alleen worden gebruikt in combinatie met een Climsom unit die wordt geleverd met een Climsom gekoelde matrastopper.
 8. extra 2 meter slang - Climsom accesoire

  extra 2 meter slang voor de climsom matras koeler / verwarmer om de afstand tussen de controller en de matrastopper te verlengen ) voor Gekoelde / verwarmde Matrastopper - tegen Nachtzweten.
 9. Wasbare onderlegger absorberend - incontinentie

  Een wasbare onderlegger absorbeert vloeistof en wordt vaak gebruikt in combinatie met een waterdicht hoeslaken of matrasbeschermer.
  De matrasbeschermer en onderlegger zorgen er samen voor dat mens en matras worden beschermd tegen verontreiniging bij incontinentie, bedplassen of nachtzweten.

 10. Dekbed beschermer waterdicht b-sensible - (bio tencel)

  Met deze waterdichte dekbed beschermer beschermt u uw eigen dekbed tegen urine, zweet en ander vocht. Deze dekbedbeschermer waterdicht is ideaal om het dekbed te beschermen als u een dekbed heeft dat u niet kunt of wilt wassen.

14 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
overige

overige. overige

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 599 beoordeling(en)
Beginnend op: € 1,95