Welkom op zorgmatras.com

Onderleggers absorberend

1 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Wasbare onderlegger absorberend

    Een wasbare onderlegger wordt vaak gebruikt in combinatie met een matrasbeschermer waterdicht.. De matrasbeschermer en onderlegger zorgen er samen voor dat mens en matras worden beschermd tegen verontreiniging bij incontinentie of bedplassen. Een wasbare onderlegger neemt wel tot 1,7 liter vocht op. De bovenlaag voelt huidvriendelijk aan en is binnen enkele minuten weer droog doordat de de vloeistoffen zoals urine, bloed of water naar de onderliggende absorberende tussenlagen worden getrokken en hierin worden opgesloten. Doordat de toplaag snel weer droog is wordt ook de kans op decubitus gereduceerd. De onderste PU laag zorgt ervoor dat het vocht niet kan doorlekken naar het matras. Deze PU-laag is voorzien van heel veel micro poriën waardoor de wasbare onderlegger toch ademend blijft.

1 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
Onderleggers absorberen vocht en worden gebruikt om te voorkomen dat de gebruiker in het nat blijft liggen of om plaatselijke vervuiling te voorkomen.

Onderleggers absorberend. Onderleggers absorberen vocht en worden gebruikt om te voorkomen dat de gebruiker in het nat blijft liggen of om plaatselijke vervuiling te voorkomen.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 18 beoordeling(en)
Beginnend op: € 16,95