Welkom op zorgmatras.com

Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

Snel overzicht


Slaapt u slecht door Nachtzweten of RLS ( Restless legs syndrome ) ?

Dan is deze matrastopper of kussen een uitkomst voor u.

Indien u last heeft van nachtzweten zorgt deze matrastopper of dit kussen ervoor dat u weer grip krijgt op uw lichaamstemperatuur en de hele nacht kunt doorslapen.

Bij RLS zorgt de matrastopper voor koeling en zodoende voor een betere doorbloeding in de benen en armen waardoor de irritatie verminderd. Hierdoor hoeft u niet meer te bewegen met de ledematen zodat u ongestoord uw nachtrust kunt nemen.


U kunt tijdens het bestellen kiezen of u de thermo controle unit met een matrastopper of met een kussen geleverd krijgt. De thermo controle unit stuurt water waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen door microleidingen in de matrastopper of het kussen waardoor dit heerlijk warm of lekker koel blijft.

U kunt dus de temperatuur zelf instellen zonder het comfort van uw partner te verstoren of de omgevingstemperatuur te wijzigen.
Deze matrastopper en ook het kussen komt uit Frankrijk en is nieuw in Nederland. Vanwege het koelende vermogen krijgt de topper in Frankrijk lovende recensies van personen die te maken hebben met nachtzweten of RLS ( Restless Leg Syndrome).

Voldoet de topper of het kussen niet aan uw verwachting, dan kunt u het binnen 30 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.Beschikbaarheid: In voorraad

GRATIS VERZENDING !


2 Jaar garantie


30 DAGEN GELD-TERUG GARANTIE !


* Verplichte velden

€ 349,00

Achteraf betalen mogelijk met afterpay logo

Details

De matrastopper of het kussen wordt gekoeld of verwarmd door micro leidingen waar afhankelijk van de door u ingestelde temperatuur gekoeld of verwarmd water doorheen stroomt.
U kunt de temperatuur makkelijk wijzigen door middel van een afstandsbediening.
Anders dan bij een airco kunt u op deze manier uw persoonlijke temperatuur instellen zonder dat uw partner hier last van heeft.
Installatie van de Climsom matrastopper / kussen duurt slechts een paar minuten, en is erg gemakkelijk in gebruik.

  De matrastopper stopt klachten als gevolg van RLS of nachtzweten.


 • ( RLS ) Restless Legs Syndrome:
  De oorzaak van RLS is nog niet helemaal duidelijk. Wel blijkt dat de klachten ontstaan als gevolg van een slechte doorbloeding. Door met deze topper de benen te koelen tijdens de slaap verwijden de bloedvaten en verbeterd de doorbloeding waardoor dus ook de klachten verdwijnen of op zijn minst afnemen.

 • Nachtzweten:
  Nachtzweten heeft veel verschillende oorzaken en is een natuurlijke reactie van het lichaam om warmte kwijt te raken. Wanneer u slaapt op deze matrastopper kunt u invloed uitoefenen op uw lichaamstemperatuur, waardoor u het zweten kunt voorkomen.

  Tevens biedt de matrastopper verlichting bij spierpijn, rugpijn en zware benen.


 • Spierpijn:
  De warmte zorgt voor snel en effectief ontspannen van pijnlijke rug en spieren.

 • Lumbago / rugpijn:
  Gebruik de warmte van de matrastopper om met een aangename en efficiënte verwarming de rug te ontspannen en te kalmeren met thermo-therapie.

 • Zware benen:
  De koeler instellingen zorgen voor een trippel fysiologisch effect dat snel en de hele nacht voor verlichting zorgt van pijn en stimuleert de bloedsomloop.

  De matrastopper heeft ook nog andere voordelen

 • Besparing: Reduceert uw verwarming en air-conditioning kosten met maximaal 90 procent.
 • Mijten: De topper heeft een natuurlijke en effectieve afschrikking voor huisstofmijt en bedwantsen vanwege de wisselingen in temperatuur.
 • Veiligheid: In tegenstelling tot elektrische dekens, beschermt de Climsom u tegen elektriciteit. Het revolutionaire watersysteem in de matras topper brengt het naar de temperatuur die u wenst.
 • De matrastopper of het kussen helpt u afscheid te nemen van een ijskoud bed en koude handen en voeten in de winter.

Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS. Stop nachtzweten en RLS ( restless legs syndroom ) met deze matrastopper. betere bloedcirculatie door koeling van de benen.

Beoordeling: 4.9/5 gebaseerd op 12 beoordeling(en)
 • Prijs: 349.00 - In voorraad
 1. Super blij!! Beoordeling door bestelnr.: 100005480
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wat een geweldige uitvinding is dit zeg! In de reviews van mijn voorgangers is niets overdreven. Een jaar geleden zijn wij (na jaren) overgestapt van een waterbed naar een boxspring (het onderhouden van het waterbed was veel werk en hij ging voor de 3e keer lek). Vanaf dat moment slapeloze nachten, doordat ik mijn lichaamswarmte van het matras direct weer terugkreeg. Verschillende matrassen geprobeerd (als laatste een pocketveer matras met boven en onder een laag koudschuim), andere (3D) molton, ander dekbed (bamboe), ander kussen (kapok) . . . niets hielp. Totdat ik een luchtbed probeerde. Eindelijk werd mijn lichaamswarmte niet meer vastgehouden en teruggekaatst. Het ging op in de lucht van het luchtbed, net als voorheen in het water van ons waterbed. Maar een luchtbed . . . tsja, je kon er op wachten natuurlijk, hij ging lek. Lek geplakt, maar hij liep nog steeds leeg (mogelijk nog ergens anders een klein lek(?). Je kunt redelijk wanhopig worden van zoiets. Na een jaar slecht slapen ben je in ieder geval altijd moe. Totdat . . . totdat mijn vrouw met Google opeens hierop uitkwam. Inderdaad vrij prijzig, maar de 30 dagen geld terug garantie werd in een nette e-mail bevestigd, waarna we “het maar gingen proberen”. En nu na een week geen seconde spijt gehad. Het vullen met water was nog wel even een dingetje (het apparaat was sneller vol dan gedacht, waardoor het bijna overstroomde), maar verder was de installatie ‘appeltje-eitje’. En het apparaat past bij ons gelukkig ook keurig onder het bed, waardoor er geen struikelgevaar is. Ook mijn vrouw is er heel blij mee (2 aparte matrasjes besteld, zodat we onze eigen temperatuur kunnen instellen). We hebben de Thermo - Matrastopper onder de 3D-molton en daaroverheen gewoon het onderlaken en dat bevalt perfect. Een half uur voordat we gaan slapen zet ik hem op 21 graden en direct voor het slapen gaan gaat de temperatuur ’s nachts op 23 graden. Voor mij is dit (op dit moment in ieder geval) perfect. Mijn vrouw heeft liever een paar graden warmer, maar dat kan met 2 matrastoppers dus prima. Ik heb voor het eerst sinds een jaar weer eens doorgeslapen tot de wekker . . . héérlijk!! (Geplaatst op 30-10-18)

 2. Fantastisch apparaat Beoordeling door W. van Diggele / 100004986
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De Climsom Thermo Matrastopper is een geweldige oplossing wanneer je problemen hebt met je temperatuur in bed. Ik lig al tien jaar op bed en heb het vaak veel te warm. Natuurlijk heb ik gekozen voor een 'koele matras', katoenen lakens en een donzen dekbed. Toch drijf ik mijn bed uit.
  De ventilator, die op mijn bed gericht staat, maakt veel geluid. Daarnaast vindt mijn partner het vaak te koud, zodat ik hem uit moet zetten.
  Ik heb de Climsom al een aantal weken in gebruik en het is een verademing. Je kunt de temperatuur per graad laten stijgen of dalen. Het apparaat koelt het water, dat gelijk door de topper wordt verspreid. Daardoor voel je vrijwel meteen al het verschil.
  Het apparaat maakt wel geluid, maar dat is niet hard. Een zacht 'zoemen' zou ik het willen noemen.
  Toen het ineens kouder werd heb ik hem een paar keer warm gezet, wat ook prima werkt. Dus voor mensen die het gauw koud hebben is hij ook geschikt.
  Toch heeft het apparaat ook nadelen.
  Het is geen goedkoop apparaat. Gelukkig mag je hem testen en binnen 30 dagen terug sturen. Daarnaast heb je twee jaar garantie.
  De afstandsbediening moet 'zicht' hebben op het apparaat. Er klinkt een heel zacht piepje wanneer je de temperatuur aanpast. Hoor je het piepje niet, dan moet je op de display bovenop het apparaat kijken. De slang is kort, waardoor het apparaat uit het zicht aan het voeteneind staat. Daar kun je het venster niet zien. Het is dus handig meteen de 2m verlengslang er bij te bestellen. Dan kun je het apparaat plaatsen waar je wilt.
  Let op dat je het water-reservoir regelmatig bijvult.
  Met de Climsom creëer je je eigen 'klimaatje' waar huisgenoten geen last van hebben.

  (Zorgmatras.com: graag de vergoeding naar mijn privérekening: NL 15 ABNA 0439359074 - W. van Diggele - Schiedam)
  (Geplaatst op 04-10-18)

 3. Even wennen maar kan niet meer zonder Beoordeling door 100004976
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het was even wennen om de juiste instelling te vinden. Onder de 20 graden is in het begin lekker maar later niet meer. Nu staat hij op 20/21 graden en heb hierdoor geen last meer van een warm matras of zweten. Ook het geluid valt echt mee en de kwaliteit van het apparaat is echt goed. Ik ben heel blij met deze aankoop. (Geplaatst op 14-08-18)

 4. Dat had ik eerder moeten weten! Een echte topper. Beoordeling door M.Blom 100004935
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wat een uitkomst. In bed liggen zonder het warm te hebben. Je draait je om en het matras voelt koud/fris aan. Heeeeeerlijk. Voor het slapen gaan de timer aan zetten is heel prettig. Temperatuur prima in te stellen. Een graad of 20/21 is zeer aangenaam.
  Binnen 1 dag geleverd, keurig verpakt. Een aanrader om het via Zorgmatras te bestellen. (Geplaatst op 23-07-18)

 5. Heerlijk door slapen! Beoordeling door Meiny
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb altijd last van warme benen en zweten in bed. Dank zij deze matras slaap ik heerlijk door en wordt ik niet steeds wakker. Heerlijk koel en goed regelbaar met de afstandsbediening. Wat ben ik er blij mee. Dit had ik veel eerder moeten weten. Bedankt Zorgmatras voor dit geweldige product. (Geplaatst op 16-05-18)

 6. Super Beoordeling door Thomas 100004509
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik ben erg blij met deze thermo matrastopper. Heb nu geen last meer van transpiratie s'nachts. (Geplaatst op 26-04-18)

 7. Top product Beoordeling door 100001986
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik vond het wel erg duur maar gezien de 30 dagen geld terug garantie heb ik het toch een kans gegeven.
  Na een week erop geslapen te hebben vind ik dat het product zijn geld dubbel en dik waard is.
  Had ik dit product maar jaren eerder gekocht. (Geplaatst op 22-08-16)

 8. Super ! Beoordeling door 100001951
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Perfecte oplossing voor RLS. Ik slaap nu veel beter. Ik ben er erg blij mee ! (Geplaatst op 15-08-16)

 9. Fantastisch Beoordeling door Anna 100001948
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Deze topper is echt geweldig. Ik heb nu geen last meer van zweten met slapen. Ben er erg blij mee. Had ik deze topper maar eerder gehad. (Geplaatst op 10-08-16)

 10. Zeet tevreden Beoordeling door 100001873 Richard
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn vrouw heeft reeds enkele jaren last van slechte nachten door zware benen en opvliegers als gevolg van de menopauze. Tevens zei ze ook altijd moe te zijn vanaf dat ze opstond totdat ze naar bed ging. Ik ben toen deze thermo – matrastopper tegen gekomen op google. Zonder er echt veel vertrouwen in te hebben maar te hopen op een kleine verlichting, heb ik deze topper gekocht voor haar verjaardag. Mijn vrouw slaapt nu 2 weken op deze topper, en ik overdrijf niet als ik zeg dat haar leven is veranderd. Geen opvliegers meer, ze slaapt de hele nacht door. Ik vind het erg dat ik het bestaan van dit apparaat pas zo laat heb ontdekt. Ik beveel dit product aan iedereen aan die nog aarzelt om het te kopen. Bedankt zorgmatras. (Geplaatst op 05-08-16)

 11. Helemaal geweldig Beoordeling door 100001904 S. van Hees
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb nog maar weinig last van mijn onrustige benen met deze topper en slaap daardoor een stuk beter. Bovendien is het heerlijk om in een lekker koel bed te liggen. Dit is echt een aanrader. Helemaal Top. (Geplaatst op 04-08-16)

 12. Top deze matrastopper Beoordeling door 100001897 F. Maas
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wanneer men geen airconditioning heeft, is het erg fijn om op deze matrastopper te liggen. Zeker wanneer het erg heet is in de zomer. Ik ben blij dat ik dit product gevonden heb. (Geplaatst op 03-08-16)

Schrijf uw eigen beoordeling

U leest de reviews van: Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
waarde
Artikelnummer 7000
Eigenschappen
Voltage 220-240 V
Vermogen 160 watt (minder dan 100W gemiddeld)
Temperaturen 18 tot 48 °C
Geluid 40 tot 60 db (meer dan een koelkast, minder dan een airco )
Wassen

Wasmachine: op een lage temperatuur wassen met weinig toeren.

Niet geschikt voor de droger.

Europese certificaties Europese certificering (EMC, LVD, DEEE, RoHS)
Garantie Twee jaar garantie
Niet goed - Geld terug garantie 30 dagen geld terug garantie
Levertijd 1 werkdag
Verpakkingsinhoud

Matrastopper(s) in de gewenste afmeting. Temperatuur controller.

1 meter slang. afstandsbediening (inclusief 2 AAA batterijen),gebruiksaanwijzing.De Thermo matrastopper is beschikbaar in de volgende afmetingen:

 • Climsom persoonlijk: 70x190 cm . Past in een 1-persoons en in een 2-persoons bed.
 • Climsom dubbel: 140x190 cm . Past in een 2 persoonsbed.
 • Climsom koppel: Voor 2 personen , 2 matrastoppers 70x190 cm . Past in alle 2-perssons bedden.

Video review of: Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit

Anderen kochten ook :