Welkom op zorgmatras.com

Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

Snel overzicht


Slaapt u slecht door Nachtzweten of RLS ( Restless legs syndrome ) ?

Dan is deze matrastopper of kussen een uitkomst voor u.

Indien u last heeft van nachtzweten zorgt deze matrastopper of dit kussen ervoor dat u weer grip krijgt op uw lichaamstemperatuur en de hele nacht kunt doorslapen.

Bij RLS zorgt de matrastopper voor koeling en zodoende voor een betere doorbloeding in de benen en armen waardoor de irritatie verminderd. Hierdoor hoeft u niet meer te bewegen met de ledematen zodat u ongestoord uw nachtrust kunt nemen.


U kunt tijdens het bestellen kiezen of u de thermo controle unit met een matrastopper of met een kussen geleverd krijgt. De thermo controle unit stuurt water waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen door microleidingen in de matrastopper of het kussen waardoor dit heerlijk warm of lekker koel blijft.

U kunt dus de temperatuur zelf instellen zonder het comfort van uw partner te verstoren of de omgevingstemperatuur te wijzigen.
Deze matrastopper en ook het kussen komt uit Frankrijk en is nieuw in Nederland. Vanwege het koelende vermogen krijgt de topper in Frankrijk lovende recensies van personen die te maken hebben met nachtzweten of RLS ( Restless Leg Syndrome).

Voldoet de topper of het kussen niet aan uw verwachting, dan kunt u het binnen 30 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.Beschikbaarheid: In voorraad

GRATIS VERZENDING !


2 Jaar garantie


30 DAGEN GELD-TERUG GARANTIE !


* Verplichte velden

€ 349,00

Achteraf betalen mogelijk met afterpay logo

Details

De matrastopper of het kussen wordt gekoeld of verwarmd door micro leidingen waar afhankelijk van de door u ingestelde temperatuur gekoeld of verwarmd water doorheen stroomt.
U kunt de temperatuur makkelijk wijzigen door middel van een afstandsbediening.
Anders dan bij een airco kunt u op deze manier uw persoonlijke temperatuur instellen zonder dat uw partner hier last van heeft.
Installatie van de Climsom matrastopper / kussen duurt slechts een paar minuten, en is erg gemakkelijk in gebruik.

  De matrastopper stopt klachten als gevolg van RLS of nachtzweten.


 • ( RLS ) Restless Legs Syndrome:
  De oorzaak van RLS is nog niet helemaal duidelijk. Wel blijkt dat de klachten ontstaan als gevolg van een slechte doorbloeding. Door met deze topper de benen te koelen tijdens de slaap verwijden de bloedvaten en verbeterd de doorbloeding waardoor dus ook de klachten verdwijnen of op zijn minst afnemen.

 • Nachtzweten:
  Nachtzweten heeft veel verschillende oorzaken en is een natuurlijke reactie van het lichaam om warmte kwijt te raken. Wanneer u slaapt op deze matrastopper kunt u invloed uitoefenen op uw lichaamstemperatuur, waardoor u het zweten kunt voorkomen.

  Tevens biedt de matrastopper verlichting bij spierpijn, rugpijn en zware benen.


 • Spierpijn:
  De warmte zorgt voor snel en effectief ontspannen van pijnlijke rug en spieren.

 • Lumbago / rugpijn:
  Gebruik de warmte van de matrastopper om met een aangename en efficiënte verwarming de rug te ontspannen en te kalmeren met thermo-therapie.

 • Zware benen:
  De koeler instellingen zorgen voor een trippel fysiologisch effect dat snel en de hele nacht voor verlichting zorgt van pijn en stimuleert de bloedsomloop.

  De matrastopper heeft ook nog andere voordelen

 • Besparing: Reduceert uw verwarming en air-conditioning kosten met maximaal 90 procent.
 • Mijten: De topper heeft een natuurlijke en effectieve afschrikking voor huisstofmijt en bedwantsen vanwege de wisselingen in temperatuur.
 • Veiligheid: In tegenstelling tot elektrische dekens, beschermt de Climsom u tegen elektriciteit. Het revolutionaire watersysteem in de matras topper brengt het naar de temperatuur die u wenst.
 • De matrastopper of het kussen helpt u afscheid te nemen van een ijskoud bed en koude handen en voeten in de winter.

Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS. Stop nachtzweten en RLS ( restless legs syndroom ) met deze matrastopper. betere bloedcirculatie door koeling van de benen.

Beoordeling: 4.7/5 gebaseerd op 24 beoordeling(en)
 • Prijs: 349.00 - In voorraad
 1. Thermo-Matrastopper. Beoordeling door 100007082
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Dit apparaat werd door mij gebruikt ter afkoeling van enkele hardnekkige doorligplekken,die tijdens een verblijf in een ziekenhuis ontstonden.
  Doordat broei wordt voorkomen gaat de genezing sneller en door de afkoeling neemt de pijn aanzienlijk af.
  Ik kan dit apparaat van harte aanbevelen.
  (Geplaatst op 14-08-19)

 2. Onmisbaar tijdens de hittegolf. Beoordeling door 100006829
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wij hebben de "Climsom koppel" aangekocht omdat temperatuur een belangrijke factor is voor een goede nachtrust en dit in de zomerperiode steeds vaker een probleem is bij ons. Vermits airco erg belastend is voor milieu en de energierekening, en het daarenboven ook nog eens slecht is voor de luchtwegen (te droge lucht) kwamen we bij dit systeem terecht.
  De controle-unit is gemakkelijk in te stellen en is ook te bedienen met een afstandsbediening (1 per unit). De matrastopper koelt goed (wij stellen hem in op 22 en 24 graden, dit vraagt wat experimenteerwerk om uit te zoeken wat voor jou goed is), zelfs tijdens de recente hittegolf, en is comfortabel om op te liggen. Het is wel zo dat we hem dagelijks wel even terug moeten strak leggen. Wij hebben er een gewoon dun hoeslaken over liggen, misschien is dit dus verholpen door er een dikker hoeslaken of een andere topper over te leggen, dit hebben we nog niet uitgeprobeerd. Handig is dat het toestel een timer heeft die je ofwel kan gebruiken om het toestel na een bepaalde tijd automatisch te laten inschakelen (bijv een uur voor het slapen gaan) ofwel om het toestel na een bepaalde tijd weer te laten uitschakelen (bijv 6 uur nadat je hem hebt ingeschakeld).
  Het verbruik van het toestel is praktisch verwaarloosbaar, zeker in vergelijking met een airco.
  Het enige nadeel dat wij ondervonden hebben is dat de controle-units wel vrij veel geluid produceren, meer dan we hadden verwacht na het lezen van reviews en van de gebruikershandleiding die online te vinden is. Het geluid is ook niet constant, zoals van bijvoorbeeld een ventilator. Als de unit harder moet koelen zal ook het geluid tijdelijk toenemen waarna het weer afneemt als de gewenste temperatuur bereikt is. Om het geluid wat te dempen hebben we de units onder het bed geplaatst. Dit bemoeilijkt wel het vullen van de units met water (moet om de paar weken bijgevuld worden). Let op, de units zullen zeker niet onder elk bed passen (controleer de hoogte), en je zal ook rekening moeten houden met de lengte van de meegeleverde slang (je kan hier wel een extra verlengslang bij aanschaffen). Mensen die gevoelig zijn voor geluid op de kamer zullen slaap oordopjes kunnen gebruiken.
  Ten slotte willen we ook iets zeggen over Zorgmatras. Zij leveren een uitstekende en snelle service. Ik had voor aankoop en ook na aankoop nog een vraag en deze werden beide erg snel en correct beantwoord. We hadden 1 afstandsbediening waarvan de achtergrondverlichting niet (of slechts heel sporadisch) werkte. Na contact opgenomen te hebben met Zorgmatras werd ons gevraagd om een aantal dingen te testen met de afstandsbediening. Toen bleek dat dit niet hielp werd er ons zonder enig probleem een nieuwe afstandsbediening bezorgd. En snel. Prima afhandeling!
  Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden met de aankoop en zijn we erg blij dat we hem tijdens de hittegolf reeds konden gebruiken. Gedaan met woelen en zweten tijdens de nacht! (Geplaatst op 09-08-19)

 3. Fantastische uitvinding! Beoordeling door W. van Diggele - Bestelnummer 100006825
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Verleden jaar heb ik een Climsom Thermo Matrastopper gekocht. Omdat ik er erg tevreden mee ben heb ik een tweede aangeschaft voor het bed dat in mijn bedrijf in het atelier staat. Daar lig ik als ik aan het 'werk' ben.
  Mijn verhaal is niet veranderd.
  De Climsom Thermo Matrastopper is een geweldige oplossing wanneer je problemen hebt met je temperatuur in bed. Ik lig al tien jaar op bed en heb het vaak veel te warm. Natuurlijk heb ik gekozen voor een 'koele matras', katoenen lakens en een donzen dekbed. Toch drijf ik mijn bed uit.
  De ventilator, die op mijn bed gericht staat, maakt veel geluid. Daarnaast vindt mijn partner het vaak te koud, waardoor ik hem uit moet zetten.
  Ik heb de Climsom al een aantal weken in gebruik en het is een verademing. Je kunt de temperatuur per graad laten stijgen of dalen. Het apparaat koelt het water, dat gelijk door de topper wordt verspreid. Daardoor voel je vrijwel meteen al het verschil.
  Het apparaat maakt wel geluid, maar dat is niet hard. Een zacht 'zoemen' zou ik het willen noemen.
  Toen het ineens kouder werd heb ik hem een paar keer warm gezet, wat ook prima werkt. Dus voor mensen die het gauw koud hebben is hij ook geschikt.
  Toch heeft het apparaat ook nadelen.
  Het is geen goedkoop apparaat. Gelukkig mag je hem testen en binnen 30 dagen terug sturen. Daarnaast heb je twee jaar garantie.
  De afstandsbediening moet 'zicht' hebben op het apparaat. Er klinkt een heel zacht piepje wanneer je de temperatuur aanpast. Hoor je het piepje niet, dan moet je op de display bovenop het apparaat kijken. De slang is kort, waardoor het apparaat uit het zicht aan het voeteneind staat. Daar kun je het venster niet zien. Het is dus handig meteen de 2m verlengslang er bij te bestellen. Dan kun je het apparaat plaatsen waar je wilt.
  Let op dat je het water-reservoir regelmatig bijvult.
  Met de Climsom creëer je je eigen 'klimaatje' waar huisgenoten geen last van hebben.
  Nog een aanvulling in verband met de hitte van vorige week: Als het bloedheet is (en de mussen vallen dood van het dak) dan heeft de Climsom het ook moeilijk. Op de heetste dagen kwam hij niet lager dan 26 tot 27 graden. Maar dat is nog altijd een flink verschil met de omgevingstemperatuur. Je wordt ook wel verwend als je een Climsom hebt. (Geplaatst op 31-07-19)

 4. Een uitkomst! Beoordeling door Maureen van der Velden, bestelnr. 100006787
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na lang aarzelen over de toch wel hoge prijs heb ik kort geleden een thermo-matrastopper aangeschaft. Als gevolg van de overgang heb ik het 's nachts heel erg warm. Het matrasje werd zeer snel geleverd en was erg gemakkelijk aan te sluiten. Het extra verlengstuk is inderdaad aan te raden.

  Nu, na een paar dagen ben ik super-blij met mijn "iglo-matrasje", zoals mijn partner het noemt. De temperatuur is geheel aan te passen en de timer-knop zorgt ervoor dat het apparaat na verloop van tijd vanzelf uitschakelt.

  Zelfs bij de extreme temperaturen van 36 graden was de matras aangenaam, hoewel ik het het liefst nóg wat kouder had gehad. Maar ja, dat was dan ook wel heel extreem. Aan het gezoem van het apparaat moet je even wennen, maar omdat het geluid constant is, hoor je dat heel snel niet meer.

  Al met al slaap ik sneller in, slaap ik veel rustiger en dieper en word ik ook uitgeruster wakker!

  Tenslotte zou ik zorgmatras willen aanraden om hier een grote advertentie over in een tijdschrift van 50 Plus te plaatsen, want het bestaan van deze koelte-matras is nog veel te weinig bekend. (Geplaatst op 26-06-19)

 5. Meer dan 30 graden? Maakt niet uit! Beoordeling door 100006732
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Heerlijk deze matrastopper! Waar ik normaal gesproken huizenhoog opzag tegen warme zomernachten denk ik nu: maakt niet uit! Ik hoef geen ventilator meer aan, deken op en weer afschoppen. Zo gaan verliggen nog net een klein stukje koel matras kon vinden en daardoor bijna uit bed viel. Allemaal verleden tijd!

  Ik heb de matrastopper nu ongeveer 2 weken en het duurde even voordat ik de juiste temperatuur te pakken had. Ook heb ik de 2 meter slang erbij besteld, nu staat het apparaat achter een kast en dat is beter. Want het apparaat dat bij de matras hoort maakt wel wat geluid en ook de display geeft licht. Nu hoor ik 'm niet en de afstandsbediening doet het nog prima!
  Het is een behoorlijke aanschafprijs, maar zeker het geld waard!!! (Geplaatst op 23-06-19)

 6. Uitvinding van de eeuw! Beoordeling door 100006780
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wauw wauw wauw.

  Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt en de climsom heb gekocht.

  Sinds ik chronisch ziek ben heb ik het vrijwel altijd warm en kan ik ook absoluut niet meer tegen de warmte. Alles boven de 22/23 graden buiten wordt me te warm en als het op mijn slaapkamer naar de 18 kruipt wordt dat me ook al te warm.

  Airco moet je vrijwel dag en nacht aan hebben als het zo warm is als afgelopen zomer, wat enorm veel verbruikt en de nodige herrie maakt.

  Nou heb ik sinds een week de climsom en wat ben ik blij ! Het is in het begin een gekke ervaring want je denk zo koud is dit toch niet maar wacht maar als je poosje erop ligt met deken over je heen. Had hem op 18 graden gezet en kreeg het gewoon echt koud met kippenvel.

  Heb hem s'nachts meestal tussen de 20 en 23 graden beetje afhankelijk van de buiten temperatuur en hoe warm ik het heb als ik ga slapen. Vaak stel ik hem in de nacht als ik naar toilet moet iets bij, vaak naar wat warmer.

  Vind ook dat hij weinig geluid maakt. Mijn ventilator maakt minstens zoveel geluid. Feit dat mijn kat het motortje niet eng vind zegt genoeg want hij is een echte held op sokken. Ook hij vindt de climsom geweldig!

  Het enige jammere is de prijs. Zoveel mensen zouden er baat bij hebben maar het is een flinke uitgave. Zeker als je fysieke mankementen hebt en niet of maar weinig kan werken. Mij kostte het al m'n vakantiegeld van de bijstand maar het is me tot nu toe helemaal waard.

  (Geplaatst op 18-06-19)

 7. Heel tevreden Beoordeling door Nettie Hollemans
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ondanks de pittige aanschafprijs ben ik heel tevreden over dit apparaat.
  We hebben wel heel wat moeten ondernemen om hem zo neer te zetten om geen last van het geluid te hebben. Onder de 22 graden instellen lukt niet want dan maakt hij echt teveel lawaai. Was dat geluid nou continue dan was het misschien niet zo vervelend maar je hoort onder de 22 graden het geluid steeds toenemen, afnemen, toenemen enz. Heel onrustig.
  Bij het apparaat zit standaard geen Nederlandse gebruiksaanwijzing maar die werd door Zorgmatras dezelfde dag nog per mail verzonden. (Keurig)
  Al met al is het plezier wat ik van dit apparaat ondervind zo groot dat ik de ongemakken van het het geluid voor lief neem.
  Nauwelijks meer last van opvliegers en daardoor niet de hele nacht bezig met het dekbed van je af halen en weer terug leggen. Ook de warme voeten en onderbenen zijn verleden tijd. Hoera (Geplaatst op 01-05-19)

 8. Climson Beoordeling door 100006490
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wij zijn zeer blij dat we voor de 2e maal deze bestelling mochten doen voor ons vakantie huis.
  Dit geeft een voldaan gevoel voor ook hier een uitstekende nachtrust met de juiste temperatuur. (Geplaatst op 22-04-19)

 9. Kussen koeler. Beoordeling door P Sijrier
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Na het uitproberen van de kussenkoeler, kwam ik er achter dat de kussen temperatuur niet stabiel is.
  Na enige telefoon gesprekken en E-mails in een korte tijd en een kleine ingreep is de temperatuur van het kussen stabiel. Dit alles door de hand van de goede samenwerking met Zorgmatras
  Het is heerlijk als je een koel kussen hebt bij opvliegers.
  Zeker aan te bevelen. (Geplaatst op 16-04-19)

 10. Cool! Beoordeling door Leonard bestelnr. 100006436
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  's Nachts heb ik het probleem dat ik regelmatig wakker word omdat ik het zo heet heb. Zelfs in de winter met raam open en een dun dekbed. Mijn arts adviseerde deze matras. Toch maar de knoop doorgehakt en gekocht. Lange testperiode gaf zeker de doorslag voor de aanschaf.
  Meteen een extra slang er bij gekocht omdat ik het apparaat zo ver mogelijk van mijn bed verwijderd wil hebben voor eventueel geluidsoverlast. Dat kwam wel goed uit want ik vind het best wel wat lawaai maken. Ik ben er misschien ook wel erg gevoelig voor. Hij varieert in geluid. Naarmate hij meer moet koelen zal hij ook harder moeten werken. In mijn geval zet ik hem op 19 dat ook wat kouder is dan gemiddeld wordt ingesteld.
  Hij koelt fantastisch. Warme nachten zijn tot nu toe uitgebleven. Bij het verplaatsen van het apparaat moet je niet schrikken dat er wat water uit de onderkant kan komen. Dat schijnt condenswater te zijn begreep ik van zorgmatras die snel op mijn vraag reageerde.
  Al met al een topproduct! (Geplaatst op 12-04-19)

 11. Kan het nog steeds niet geloven........................... Beoordeling door bestelnr. 100006233
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Al jaren heb ik last van nachtzweten en ik heb werkelijk alles al geprobeerd van het slapen op een katoen onderlaken, badlaken, verschillende soorten dekbedden, dekens, hoeslakens etc. etc. Helaas was dit voor mij niet de oplossing.
  Omdat ik door dit zweten niet goed in mijn diepe slaap kom ga je dit na een bepaalde periode echt wel voelen. Ik stond 's morgens op alsof ik niet had geslapen. Dit was natuurlijk niet waar, ik sliep wel, maar heel licht en lag vaak wakker.

  Na veel googlen uiteindelijk toch voor de topper van climson gekozen. Een dure oplossing maar de doorslag gaf de testperiode en de garantieperiode.
  De topper ligt bij mij onder de matrasbeschermer maar doet nog steeds wat hij moet doen. De temperatuur instellen is heel gemakkelijk en het geluid dat het apparaat afgeeft is echt te verwaarlozen. Bij mij past het apparaat door de hoogte net niet onder het bed (ook al zou ik de slangverlenging er bij hebben besteld) maar dit heb ik er graag voor over.
  Ik zal dit apparaat aan iedereen die last heeft van nachtzweten aanbevelen! Bijkomend voordeel: mijn kussen is doordat de topper een stukje onder het kussen ligt, ook heerlijk koel.
  (Geplaatst op 13-03-19)

 12. Prima. Beoordeling door 100006035
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik ging af op de reviews
  Sinds een half jaar een nieuw bed plus topper de topper geeft erg veel warmte af met gevolg dat ik het erg warm heb s'nachts
  Ben erg blij met de Climson, matras probleem opgelost
  Wel prijzig maar wel de moeite waard. (Geplaatst op 04-02-19)

 13. Super blij!! Beoordeling door bestelnr.: 100005480
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wat een geweldige uitvinding is dit zeg! In de reviews van mijn voorgangers is niets overdreven. Een jaar geleden zijn wij (na jaren) overgestapt van een waterbed naar een boxspring (het onderhouden van het waterbed was veel werk en hij ging voor de 3e keer lek). Vanaf dat moment slapeloze nachten, doordat ik mijn lichaamswarmte van het matras direct weer terugkreeg. Verschillende matrassen geprobeerd (als laatste een pocketveer matras met boven en onder een laag koudschuim), andere (3D) molton, ander dekbed (bamboe), ander kussen (kapok) . . . niets hielp. Totdat ik een luchtbed probeerde. Eindelijk werd mijn lichaamswarmte niet meer vastgehouden en teruggekaatst. Het ging op in de lucht van het luchtbed, net als voorheen in het water van ons waterbed. Maar een luchtbed . . . tsja, je kon er op wachten natuurlijk, hij ging lek. Lek geplakt, maar hij liep nog steeds leeg (mogelijk nog ergens anders een klein lek(?). Je kunt redelijk wanhopig worden van zoiets. Na een jaar slecht slapen ben je in ieder geval altijd moe. Totdat . . . totdat mijn vrouw met Google opeens hierop uitkwam. Inderdaad vrij prijzig, maar de 30 dagen geld terug garantie werd in een nette e-mail bevestigd, waarna we “het maar gingen proberen”. En nu na een week geen seconde spijt gehad. Het vullen met water was nog wel even een dingetje (het apparaat was sneller vol dan gedacht, waardoor het bijna overstroomde), maar verder was de installatie ‘appeltje-eitje’. En het apparaat past bij ons gelukkig ook keurig onder het bed, waardoor er geen struikelgevaar is. Ook mijn vrouw is er heel blij mee (2 aparte matrasjes besteld, zodat we onze eigen temperatuur kunnen instellen). We hebben de Thermo - Matrastopper onder de 3D-molton en daaroverheen gewoon het onderlaken en dat bevalt perfect. Een half uur voordat we gaan slapen zet ik hem op 21 graden en direct voor het slapen gaan gaat de temperatuur ’s nachts op 23 graden. Voor mij is dit (op dit moment in ieder geval) perfect. Mijn vrouw heeft liever een paar graden warmer, maar dat kan met 2 matrastoppers dus prima. Ik heb voor het eerst sinds een jaar weer eens doorgeslapen tot de wekker . . . héérlijk!! (Geplaatst op 30-10-18)

 14. Fantastisch apparaat Beoordeling door W. van Diggele / 100004986
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  De Climsom Thermo Matrastopper is een geweldige oplossing wanneer je problemen hebt met je temperatuur in bed. Ik lig al tien jaar op bed en heb het vaak veel te warm. Natuurlijk heb ik gekozen voor een 'koele matras', katoenen lakens en een donzen dekbed. Toch drijf ik mijn bed uit.
  De ventilator, die op mijn bed gericht staat, maakt veel geluid. Daarnaast vindt mijn partner het vaak te koud, zodat ik hem uit moet zetten.
  Ik heb de Climsom al een aantal weken in gebruik en het is een verademing. Je kunt de temperatuur per graad laten stijgen of dalen. Het apparaat koelt het water, dat gelijk door de topper wordt verspreid. Daardoor voel je vrijwel meteen al het verschil.
  Het apparaat maakt wel geluid, maar dat is niet hard. Een zacht 'zoemen' zou ik het willen noemen.
  Toen het ineens kouder werd heb ik hem een paar keer warm gezet, wat ook prima werkt. Dus voor mensen die het gauw koud hebben is hij ook geschikt.
  Toch heeft het apparaat ook nadelen.
  Het is geen goedkoop apparaat. Gelukkig mag je hem testen en binnen 30 dagen terug sturen. Daarnaast heb je twee jaar garantie.
  De afstandsbediening moet 'zicht' hebben op het apparaat. Er klinkt een heel zacht piepje wanneer je de temperatuur aanpast. Hoor je het piepje niet, dan moet je op de display bovenop het apparaat kijken. De slang is kort, waardoor het apparaat uit het zicht aan het voeteneind staat. Daar kun je het venster niet zien. Het is dus handig meteen de 2m verlengslang er bij te bestellen. Dan kun je het apparaat plaatsen waar je wilt.
  Let op dat je het water-reservoir regelmatig bijvult.
  Met de Climsom creëer je je eigen 'klimaatje' waar huisgenoten geen last van hebben.
  (Geplaatst op 04-10-18)

 15. Even wennen maar kan niet meer zonder Beoordeling door 100004976
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Het was even wennen om de juiste instelling te vinden. Onder de 20 graden is in het begin lekker maar later niet meer. Nu staat hij op 20/21 graden en heb hierdoor geen last meer van een warm matras of zweten. Ook het geluid valt echt mee en de kwaliteit van het apparaat is echt goed. Ik ben heel blij met deze aankoop. (Geplaatst op 14-08-18)

 16. Dat had ik eerder moeten weten! Een echte topper. Beoordeling door M.Blom 100004935
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wat een uitkomst. In bed liggen zonder het warm te hebben. Je draait je om en het matras voelt koud/fris aan. Heeeeeerlijk. Voor het slapen gaan de timer aan zetten is heel prettig. Temperatuur prima in te stellen. Een graad of 20/21 is zeer aangenaam.
  Binnen 1 dag geleverd, keurig verpakt. Een aanrader om het via Zorgmatras te bestellen. (Geplaatst op 23-07-18)

 17. Heerlijk door slapen! Beoordeling door Meiny
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb altijd last van warme benen en zweten in bed. Dank zij deze matras slaap ik heerlijk door en wordt ik niet steeds wakker. Heerlijk koel en goed regelbaar met de afstandsbediening. Wat ben ik er blij mee. Dit had ik veel eerder moeten weten. Bedankt Zorgmatras voor dit geweldige product. (Geplaatst op 16-05-18)

 18. Super Beoordeling door Thomas 100004509
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik ben erg blij met deze thermo matrastopper. Heb nu geen last meer van transpiratie s'nachts. (Geplaatst op 26-04-18)

 19. Top product Beoordeling door 100001986
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik vond het wel erg duur maar gezien de 30 dagen geld terug garantie heb ik het toch een kans gegeven.
  Na een week erop geslapen te hebben vind ik dat het product zijn geld dubbel en dik waard is.
  Had ik dit product maar jaren eerder gekocht. (Geplaatst op 22-08-16)

 20. Super ! Beoordeling door 100001951
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Perfecte oplossing voor RLS. Ik slaap nu veel beter. Ik ben er erg blij mee ! (Geplaatst op 15-08-16)

 21. Fantastisch Beoordeling door Anna 100001948
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Deze topper is echt geweldig. Ik heb nu geen last meer van zweten met slapen. Ben er erg blij mee. Had ik deze topper maar eerder gehad. (Geplaatst op 10-08-16)

 22. Zeet tevreden Beoordeling door 100001873 Richard
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Mijn vrouw heeft reeds enkele jaren last van slechte nachten door zware benen en opvliegers als gevolg van de menopauze. Tevens zei ze ook altijd moe te zijn vanaf dat ze opstond totdat ze naar bed ging. Ik ben toen deze thermo – matrastopper tegen gekomen op google. Zonder er echt veel vertrouwen in te hebben maar te hopen op een kleine verlichting, heb ik deze topper gekocht voor haar verjaardag. Mijn vrouw slaapt nu 2 weken op deze topper, en ik overdrijf niet als ik zeg dat haar leven is veranderd. Geen opvliegers meer, ze slaapt de hele nacht door. Ik vind het erg dat ik het bestaan van dit apparaat pas zo laat heb ontdekt. Ik beveel dit product aan iedereen aan die nog aarzelt om het te kopen. Bedankt zorgmatras. (Geplaatst op 05-08-16)

 23. Helemaal geweldig Beoordeling door 100001904 S. van Hees
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Ik heb nog maar weinig last van mijn onrustige benen met deze topper en slaap daardoor een stuk beter. Bovendien is het heerlijk om in een lekker koel bed te liggen. Dit is echt een aanrader. Helemaal Top. (Geplaatst op 04-08-16)

 24. Top deze matrastopper Beoordeling door 100001897 F. Maas
  Kwaliteit
  Prijs
  waarde

  Wanneer men geen airconditioning heeft, is het erg fijn om op deze matrastopper te liggen. Zeker wanneer het erg heet is in de zomer. Ik ben blij dat ik dit product gevonden heb. (Geplaatst op 03-08-16)

Schrijf uw eigen beoordeling

U leest de reviews van: Thermo - Matrastopper / kussen - tegen Nachtzweten en RLS

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
waarde
Artikelnummer 7000
Eigenschappen
Voltage 220-240 V
Vermogen 160 watt (minder dan 100W gemiddeld)
Temperaturen 18 tot 48 °C
Geluid 40 tot 60 db (meer dan een koelkast, minder dan een airco )
Wassen

Wasmachine: op een lage temperatuur wassen met weinig toeren.

Niet geschikt voor de droger.

Europese certificaties Europese certificering (EMC, LVD, DEEE, RoHS)
Garantie Twee jaar garantie
Niet goed - Geld terug garantie 30 dagen geld terug garantie.
Retour kosten naar importeur in Frankrijk (+/- €15,00) zijn voor eigen rekening.
Levertijd 1 werkdag
Verpakkingsinhoud

Matrastopper(s) in de gewenste afmeting. Temperatuur controller.

1 meter slang. afstandsbediening (inclusief 2 AAA batterijen),gebruiksaanwijzing.De Thermo matrastopper is beschikbaar in de volgende afmetingen:

 • Climsom persoonlijk: 70x190 cm . Past in een 1-persoons en in een 2-persoons bed.
 • Climsom dubbel: 140x190 cm . Past in een 2 persoonsbed.
 • Climsom koppel: Voor 2 personen , 2 matrastoppers 70x190 cm . Past in alle 2-perssons bedden.

Video review of: Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit

Anderen kochten ook :