ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Verdien uw aankoopbedrag terug

U kunt uw aankoopbedrag terug verdienen.
U kunt dit doen door een beetje reclame voor ons te maken. Want wij zijn erg blij met alle aandacht die wij krijgen.

U kunt bijvoorbeeld een stukje schrijven over uw ervaringen met het product dat u bij ons heeft aangeschaft. Dit stukje kunt u dan plaatsen in een blog of als gastblogger. Of misschien wel op uw eigen website of de website van uw werkgever als u bijvoorbeeld in een zorginstelling werkt. Of op een relevant forum waar u actief bent.
Wanneer u hierbij middels een linkje verwijst naar onze productpagina of onze website worden wij hier erg vrolijk van en dat zullen we dan laten merken ook.

Wanneer u een stukje geplaatst heeft kunt u dit aan ons laten weten door een berichtje te sturen aan info@zorgmatras.com. Wij zullen vervolgens het stukje lezen en u hartelijk bedanken. En voor deze positieve aandacht krijgt u het gehele aankoopbedrag tot maximaal €250,- teruggeboekt naar uw bankrekening.

Een review over uw ervaringen met ons bedrijf op Google belonen wij ook met een gepaste teruggave op uw aankoopbedrag.

Met een bericht met linkje op social media zoals bijvoorbeeld facebook zijn wij ook al erg blij en belonen wij ook met een kleine teruggave op uw aankoopbedrag.

Indien u hierover vragen heeft kunt u deze stellen via onze chatservice of e-mail info@zorgmatras.com of u kunt ons bellen op 045 511 38 88.

Met vriendelijke groet,
Team Zorgmatras.com