ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Waterdicht kussen tegen plukken en friemelen

Snel overzicht

Dit kussen is voorzien van een waterdichte gesloten kussenhoes welk voorkomt dat er vlekken ontstaan in het kussen door incontinentie , bedplassen , speekselvloed , zweten of bloeden. De kussenhoes is voorzien van een luchtsluis die ervoor zorgt dat de lucht snel in en uit het kussen kan. Omdat het kussen gemakkelijk kan worden schoon geveegd hoeft deze niet in de wasmachine.

Het kussen kan ademen door middel van micro poriën. Hierdoor zal de gebruiker geen last hebben van transpiratie tijdens de slaap. Het materiaal bestaat uit polyester en polyurethaan en heeft de eigenschap dat het zacht aanvoelt waardoor er geen kraak- of ritsel-geluidjes te horen zijn.
 • Als zorginstelling kunt bij ons kopen op factuur en als particulier kunt u kopen met o.a. Afterpay. Meer info. Zie ook zakelijke klanten.Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 49,50

Meer afbeeldingen

Details

Waterdicht kussen gesloten


eigenschappen:

  • Speciaal tegen plukken en friemelen is deze kussensloop voorzien van klittenband op meerdere plaatsen zodat de schuiver van het kussen moeilijk bereikbaar is.
  • Het kussen kan worden geleverd met een brandveilig binnenkussen zodat het gehele kussen inclusief sloop brandvertragend is (dit is met name belangrijk voor zorginstellingen). Of u kiest voor een binnenkussen met ritssluiting zodat er een gedeeltelijke hoeveelheid vulling kan worden weggenomen om zodoende de dikte van het kussen naar wens aan te passen.
  • Het kussen is waterdicht en toch ademend doordat het is voorzien van hele kleine gaatjes die voor het oog niet zichtbaar zijn. Het is bij uitstek geschikt bij speekselvloed / kwijlen , incontinentie, bedplassen, bloeden en zweten . Het moet worden opgemaakt met een standaard kussensloop 60 x 70 cm.
  • Het biedt extra gebruikersgemak en spaart in de kosten doordat het kussen niet meer in de wasmachine hoeft en dat u alleen nog maar de kussensloop hoeft te wassen.
  • Het kussen heeft een afmeting van 60 x 70 cm. En is voorzien van een luchtsluis zodat de lucht snel, in en uit het kussen kan.
  • Dit waterdicht hoofdkussen beschermt ook tegen huisstofmijt allergie.
  • Reinigen: met een standaard ontsmetting- of schoonmaakmiddel.
  • Het waterdichte kussen is zeer makkelijk schoon te houden met een vochtige doek en water en zeep. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan het kussen beschadigen.
  • Echter bij ernstige vervuiling kunt u het kussen ook wassen in wasmachine. De kussensloop is niet geschikt voor de droger.

Externe links

Waterdicht kussen tegen plukken en friemelen

Waterdicht kussen tegen plukken en friemelen. Dit waterdicht kussen is moeilijk open te ritsen en voorkomt vlekken door speekselvloed , kwijlen of ander vocht. Uw kussen hoeft niet meer in de wasmachine.

 • Prijs: 49.50 - In voorraad

Schrijf uw eigen beoordeling

U leest de reviews van: Waterdicht kussen tegen plukken en friemelen

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
waarde
Artikelnummer WKG75-H
Gewenste afmeting 60 x 70 cm
Garantie N/B
60 x 70 cm