ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Zakelijke klanten

Zorgmatras.com levert ook aan wederverkopers, zorginstellingen, stichtingen, hotels en B&B's.

Reeds vele instellingen gingen u voor. Zowel in Nederland als in België liggen inmiddels al behoorlijk veel zorgmatrassen en matrashoezen van zorgmatras.com in de bedden bij zorginstellingen en stichtingen. Tevens firma's op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en curatele maken gebruik van onze producten. Maar ook door de scheepvaart en hotels worden onze matrassen en matrashoezen geregeld ingezet.

Indien u zoekt naar een leverancier voor een grotere order bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen maatwerk leveren en u tegemoet komen bij speciale wensen.
Voor informatie of het aanvragen van een offerte stuurt u een mail naar info@zorgmatras.com of bel 045 511 3888. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.

Als wederverkoper kunt u bij ons met een zakelijk account gewoon online bestellen in onze webwinkel. U ziet dan direct de zakelijke prijzen.
Maak hiervoor een account aan op onze website met btw nummer en stuur een uittreksel van uw KvK inschrijving met het verzoek om uw account als zakelijk aan te merken naar info@zorgmatras.com.

  • Bent u een Belgische zakelijke klant vraag dan ook een account bij ons aan. Op uw facturen wordt dan de BTW verlegd met de melding dat het een Intracommunautaire levering betreft.

Heeft u vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.
info@zorgmatras.com
tel: 045 511 3888