Welkom op zorgmatras.com

Zakelijke klanten

Zorgmatras.com levert ook aan zorginstellingen, stichtingen, hotels en B&B's.

Reeds vele instellingen gingen u voor. Zowel in Nederland als in België liggen inmiddels al behoorlijk veel zorgmatrassen en matrashoezen van zorgmatras.com bij zorginstellingen en stichtingen in de bedden. Tevens firma's op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en curatele maken gebruik van onze producten. Maar ook door de scheepvaart en hotels worden onze matrassen en matrashoezen geregeld ingezet.

Indien u zoekt naar een leverancier voor een grotere order bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen maatwerk leveren en u tegemoet komen bij speciale wensen.
Voor informatie of het aanvragen van een offerte stuurt u een mail naar info@zorgmatras.com of bel 045 511 3888. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.

Kleine orders tot €1000.- kunt u gewoon online bestellen met de betaaloptie "kopen op factuur". Op de laatste pagina bij het afrekenen vult u dan het factuuradres en afleveradres in. Indien het afleveradres afwijkt van factuuradres verwijdert u het vinkje links onder bij "Verzenden naar het zelfde adres" en er verschijnt dan een extra set velden om het het afleveradres in te voeren. Vervolgens kiest u voor de betaalmethode "kopen op factuur" nadat u de bestelling heeft ontvangen krijgt u dan van ons per e-mail en per post een factuur toegezonden waarbij een betalingstermijn van 30 dagen wordt toegepast.

Voor zorginstellingen is het vaak van belang dat hun eigen inkoopnummer op de factuur wordt vermeld. Deze informatie kunt u dan opgeven in het daarvoor bestemde vak "Opmerkingen" Wij zullen er dan voor zorgen dat uw inkoopnummer en e.v.t. andere gewenste info op de factuur wordt vermeld.

  • Bent u een Belgische zakelijke klant vraag dan een account bij ons aan. Op uw facturen wordt dan de BTW verlegd met de melding dat het een Intracommunautaire levering betreft.

  • Bent u een wederverkoper neem dan contact met ons op. Wij maken dan een speciaal account voor u aan.
Heeft u vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.
info@zorgmatras.com
tel: 045 511 3888