Welkom op zorgmatras.com

verpleegbedden

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ziekenhuisbed Lippe IV - Maak van uw eigen bed een verpleegbed

  Het elektrisch bedienbare ziekenuisbed Lippe IV is een verpleegbed welk kan worden geplaatst in uw eigen bed zodat u niet gescheiden hoeft te slapen van uw partner. Omdat de Lippe IV in uw eigen bedkader wordt geplaatst kunt u blijven slapen in uw eigen vertrouwde slaapomgeving. Vanwege de veilige werklast tot 200 KG is de Lippe IV ook zeer geschikt voor zwaardere personen. Dit hoog-laag-bed kan natuurlijk ook worden ingezet in een bestaand 1-persoons bed, om zodoende van uw eigen bed een verpleegbed of ziekenhuisbed te maken.

  productfiche downloaden - Zorgbed Lippe IV -Maak van uw eigen bed een verpleegbed voor thuisDownload de brochure.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
 2. Een Ziekenhuisbed met lage instap in huiselijke stijl ( Dali )

  Het Ziekenhuisbed Dali is ontwikkeld om het thuis verzorgen eenvoudiger en aangenamer te maken voor zowel patiënt als verzorgende. Dit hooglaagbed is een zeer functioneel verpleegbed. Zowel rug als been gedeelte zijn elektrisch verstelbaar. Ook de ligvlakhoogte is te verstellen van 40 cm tot 80 cm boven de grond om zodoende het instappen en het verzorgen makkelijker te maken. Standaard is dit hooglaagbed voor thuis uitgerust met houten onrusthekken. Hooglaagbed Dali is een ziekenhuisbed met de uitstraling van een gewoon huiselijk bed.

  productfiche downloaden - Zorgbed Dali II - Een ziekenhuisbed voor thuisDownload de brochure.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
 3. Westfalia III - Een ziekenhuisbed / verpleegbed voor thuis - opgebouwd in enkele minuten.

  Het hoog-laag-bed Westfalia III blinkt uit in het snel en makkelijk opbouwen. Dit verpleegbed in huiselijke stijl is in enkele minuten opgebouwd en is uitgerust met een schaarhef systeem dat uiterst betrouwbaar is in functionaliteit. Vanwege dit schaarhefsysteem is de westfalia III ook in meerdere maten verkrijgbaar. Het is middels een electrische handbediening verstelbaar tot een maximale hoogte van 80 cm welk uiterst gemakkelijk is voor het verplegen en verzorgen van de patiënt. U kunt het bed op de zelfde manier laten zakken tot 40 cm waardoor het in en uitstappen van het bed een stuk veiliger wordt en er minder kans is op letsel door vallen.

  productfiche downloaden - Zorgbed Westfalia III - Een ziekenhuisbed voor thuisDownload de brochure.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
 4. Hooglaagbed Obesitas- Een ziekenhuisbed / verpleegbed voor personen met obesitas

  Bent u op zoek naar een hooglaagbed voor iemand die lijdt aan obesitas ? Dan is het Hooglaagbed Obesitas wellicht een goede keuze. Dit huiselijke ziekenhuisbed is speciaal ontworpen om de zorg voor de zwaardere persoon gemakkelijker te maken. Het ligvlak van dit ziekenhuisbed voor thuis is 120 cm breed en is geschikt voor personen tot 280 KG. Het verpleegbed bestaat uit 4 afzonderlijk instelbare secties die middels een electrische handbediening te verstellen zijn. Tevens kunt u hiermee de hoog laag functie bedienen.

  productfiche downloaden - Zorgbed Gigant - Een verpleegbed of ziekenhuisbed voor personen met obesitasDownload de brochure.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

verpleegbedden.

Beoordeling: 4.6/5 gebaseerd op 8 beoordeling(en)
Beginnend op: € 925,00