Welkom op zorgmatras.com

Mijn winkelwagen :

Bestellen of vragen BEL: 045 - 511 38 88

verpleegbedden

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Een hoog laag bed met lage instap in huiselijke stijl ( Dali )

  Het Ziekenhuisbed Dali is ontwikkeld om het thuis verzorgen eenvoudiger en aangenamer te maken voor zowel patiënt als verzorgende. Dit hooglaagbed is een zeer functioneel verpleegbed. Zowel rug als been gedeelte zijn elektrisch verstelbaar. Ook de ligvlakhoogte is te verstellen van 40 cm tot 80 cm boven de grond om zodoende het instappen en het verzorgen makkelijker te maken. Indien er een lage instap gewenst wordt i.v.m. gevaar voor vallen kunt u kiezen voor de Dali low entry de ligvalakhoogte is dan te verstellen van 23 cm tot 72 cm . Standaard is dit hooglaagbed voor thuis uitgerust met houten onrusthekken. Hooglaagbed Dali is een ziekenhuisbed met de uitstraling van een gewoon huiselijk bed.

  productfiche downloaden - Zorgbed Dali II - Een ziekenhuisbed voor thuisDownload de brochure van het Dali verpleegbed.

  productfiche downloaden- Nachtkastjes voor bij het Dali verpleegbedDownload de brochure van de nachtkastjes.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
 2. Ziekenhuisbed Lippe - Maak van uw eigen bed een verpleegbed met dit bed in bed systeem ( inzetbed )

  Dit verpleegbed is een inzet-bed oftewel een bed in bed systeem. Het verpleegbed heeft veelal dezelfde functionaliteiten als een ziekenhuisbed en is elektrisch bedienbaar middels een handset. Het Lippe bed-in bedverpleegbed kan worden geplaatst in uw eigen bedkader zodat u niet gescheiden hoeft te slapen van uw partner en zodoende kunt u blijven slapen in uw eigen vertrouwde slaapomgeving. Vanwege de veilige werklast tot 200 KG is dit bed in bed systeem ook zeer geschikt voor zwaardere personen. Dit hoog-laag-bed kan natuurlijk ook worden ingezet in een bestaand 1-persoons bed, om zodoende van uw eigen bed een verpleegbed of ziekenhuisbed te maken.

  productfiche downloaden - Zorgbed Lippe IV -Maak van uw eigen bed een verpleegbed voor thuisDownload de brochure.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
 3. Westfalia IV - Een ziekenhuisbed / verpleegbed voor thuis - opgebouwd in enkele minuten.

  Het hoog-laag-bed Westfalia IV blinkt uit in het snel en makkelijk opbouwen. Dit verpleegbed in huiselijke stijl is in enkele minuten opgebouwd en is uitgerust met een schaarhef systeem dat uiterst betrouwbaar is in functionaliteit. Vanwege dit schaarhefsysteem is de westfalia IV ook in meerdere maten verkrijgbaar en is het met een optionele bedverlenger te verlengen tot 220 cm. Het verpleegbed is middels een elektrische handbediening verstelbaar tot een maximale hoogte van 80 cm welk uiterst gemakkelijk is voor het verplegen en verzorgen van de patiënt. U kunt het bed op de zelfde manier laten zakken tot 40 cm waardoor het in en uitstappen van het bed een stuk veiliger wordt en er minder kans is op letsel door vallen.

  Kijk op de website van Burmeier voor meer info over dit verpleegbed en de bijbehorende accessoires

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
 4. Hooglaagbed gigant - Een ziekenhuisbed / verpleegbed voor personen met obesitas

  Dan is het Hooglaagbed Gigant een bed voor zwaarlijvige personen ( obesitas ). Dit huiselijke ziekenhuisbed is speciaal ontworpen om de zorg voor de zwaardere persoon gemakkelijker te maken. Het ligvlak van dit ziekenhuisbed voor thuis is 120 cm breed en is geschikt voor personen tot 280 KG. Het verpleegbed bestaat uit 4 afzonderlijk instelbare secties die middels een elektrische handbediening te verstellen zijn. Tevens kunt u hiermee de hoog laag functie bedienen.

  productfiche downloaden - Zorgbed Gigant - Een verpleegbed of ziekenhuisbed voor personen met obesitasDownload de brochure.

  Tip: Klik hier om in 30 seconden te zien hoe u verpleegbedden makkelijk kunt vergelijken met elkaar.

4 Item(s)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

verpleegbedden.

Beoordeling: 4.4/5 gebaseerd op 10 beoordeling(en)
Beginnend op: € 869,00