045 - 511 38 88

Afwijkende vorm

Heeft uw matras een afwijkende vorm. Geen probleem, wij kunnen er toch een passende matrasbeschermer voor maken. Wij kunnen ook een matrasbeschermer maken voor uw matras wanneer uw matras een afwijkende vorm heeft. U kunt dan het vinkje hiervoor op de productpagina aanvinken. Vervolgens nemen wij uw bestelling nog niet in behandeling, maar wachten hiermee totdat wij uw mal hebben ontvangen.

Matras met afwijkende vorm

Een mal of een sjabloon maken doet u door de omtrek van het matras te tekenen met een marker/viltstift op een stevig stuk folie. Vaak kunt u zo'n groot stuk stevige bouwfolie bij de plaatselijke bouwmarkt krijgen (let wel op dat de folie niet te dun is!!). Stevig papier mag ook. Let erop dat bij het tekenen van de omtrek de folie goed strak ligt en er geen vouwen in de folie zitten. Hou de viltstift kaarsrecht en parallel aan de zijkant van het matras zodat de matrasbeschermer straks goed om het matras past. Knip de mal uit, schrijf uw naam en adres erop en/of het ordernummer, zodat wij weten van wie de mal afkomstig is.

Bij bestelling geeft u bij de lengte en de breedte de afmetingen op waar het matras het langste is en waar het matras het breedste is.

Stuur de uitgeknipte mal naar:
Zorgmatras.com
Vogelzankweg 159
6374AC Landgraaf

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips