045 - 511 38 88

Afwijkende vorm voor een matrasbeschermer

Matras met afwijkende vorm

Heeft uw matras geen rechthoekige vorm maar een andere vorm of bijvoorbeeld alleen een hoekje eraf zoals dit vaak voorkomt bij caravan matrassen of camper matrassen. Geen probleem, wij kunnen ook een passende matrasbeschermer maken voor uw matras als deze niet geheel rechthoekig is. U kunt dit dan op de product pagina van de matrasbeschermer aangeven door 'ja' in te vullen bij 'mijn matras heeft een afwijkende vorm'. En vervolgens een mal naar ons op te sturen. Vervolgens nemen wij uw bestelling dan in behandeling zodra wij uw mal hebben ontvangen.

Matras met afwijkende vorm

Hoe maak ik een mal voor een matrasbeschermer

Een mal of een sjabloon maken doet u door de omtrek van het matras te tekenen met een marker/viltstift op een stevig stuk folie. Vaak kunt u zo'n groot stuk stevige bouwfolie bij de plaatselijke bouwmarkt krijgen (let wel op dat de folie niet te dun is!!). Stevig papier mag ook. Let erop dat bij het tekenen van de omtrek de folie goed strak ligt en er geen vouwen in de folie zitten. Hou de viltstift kaarsrecht en parallel aan de zijkant van het matras zodat de matrasbeschermer straks goed om het matras past. Knip de mal uit, schrijf uw naam en adres erop en/of het ordernummer, zodat wij weten van wie de mal afkomstig is.

Bij bestelling geeft u bij de lengte en de breedte de afmetingen op waar het matras het langste is en waar het matras het breedste is.

Stuur de uitgeknipte mal naar:
Zorgmatras.com
Vogelzankweg 159
6374AC Landgraaf

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips