• Achteraf betalen
  • Snelle klantenservice
  • Hoogste kwaliteitsgarantie
045 - 511 38 88

Zakelijke klanten

Zorgmatras.com levert ook aan zorgprofessionals, zorginstellingen, stichtingen, wederverkopers, hotels en B&B's.

Reeds vele instellingen gingen u voor. Zowel in Nederland als in België liggen inmiddels al behoorlijk veel zorgmatrassen en matrashoezen van zorgmatras.com in de bedden bij zorginstellingen en stichtingen. Tevens firma's op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en curatele maken gebruik van onze producten. Maar ook door de scheepvaart en hotels worden onze matrassen en matrashoezen geregeld ingezet.

Indien u zoekt naar een leverancier voor een grotere order bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen maatwerk leveren en u tegemoet komen bij speciale wensen.
Voor informatie of het aanvragen van een offerte stuurt u een mail naar info@zorgmatras.com of bel ons op 045 511 3888.

U kunt u bij ons ook met een zakelijk account gewoon online bestellen in onze webwinkel. U ziet dan direct de zakelijke prijzen en u kunt bestellen op factuur.
Maak hiervoor een zakelijk account aan via een van de onderstaande formulieren en vul zoveel mogelijk van uw zakelijke gegevens in.
Nadat u een account heeft aangemaakt, controleren wij binnen 24 uur uw gegevens en krijgt u van ons een bericht of wij uw account als zakelijk hebben geaccepteerd. Wij brengen u hiervan op de hoogte middels een e-mail zodat u weet dat u vanaf dan kunt inloggen en zakelijke prijzen kunt inzien, en dat u kunt bestellen op factuur. 

Bent u een Belgische zakelijke klant, dan kunt u óók een account bij ons aanmaken om toegang te krijgen tot de zakelijke prijzen en te bestellen op factuur. Of u nu met of zonder account besteld, er wordt altijd op uw facturen de BTW verlegd met de melding dat het een Intracommunautaire levering betreft.


Selecteer een formulier dat op uw bedrijf van toepassing is:
Heeft u vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.
info@zorgmatras.com
tel: 045 511 3888

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips