045 - 511 38 88

Wij hanteren een niet goed geld terug policy

Wanneer u bij zorgmatras.com een aankoop doet heeft u 14 dagen bedenktijd om uw product terug te sturen. Bij sommige producten zijn voorwaarde van toepassing dat het product niet beslapen is en geen gebruikssporen vertoont. U kunt de exacte retourvoorwaarde voor elk product op de betreffende product pagina terug vinden onder het tabblad retourneren. 
Wilt u een product retourneren omdat het niet past of u het niet mooi vindt, dan moet het product in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeren.
Alvorens het product retour te sturen neemt u contact op met de klantenservice via e-mail of telefoon 045-5113888. Wij vragen u dan waarom u het product wilt retourneren en u krijgt van ons instructies hoe u kunt retourneren.
Wanneer de geretourneerde producten door ons zijn ontvangen en gecontroleerd, wordt  het aankoopbedrag en de door ons berekende verzendkosten z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Voor de kosten van het retourneren berekenen wij aan de klant een kleine bijdrage van €3,00, deze dienen te worden betaald voor het downloaden van het retourlabel. Hierna hoeft u bij het inleveren van de zending niet meer te betalen.

Incontinentiematrassen kunnen vanwege de omvang en/of hygiënische redenen niet worden geretourneerd/geannuleerd. Tevens kunnen producten die op bestelling worden geproduceerd zoals matrassen en matrasbeschermers ook niet worden geretourneerd/geannuleerd.
Sommige producten kunnen alleen worden geretourneerd als ze niet uit de verpakking zijn geweest. Zoals reeds eerder vermeld kunt u de exacte voorwaarde per product terugvinden bij het tabblad retourneren op elke product pagina op deze website.

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips