045 - 511 38 88
Split-lengte hoofdeinde

Sommige 2-persoons matrassen hebben een split aan het hoofdeinde. Zo'n split is eigenlijk niets anders dan een snede in het matras om het afzonderlijk verstellen van de hoofdeindes mogelijk te maken. U kunt bij het bestellen aangeven dat uw 2-persoons matras een split heeft.
Heeft uw matras een split, dan is het voor ons van belang om te weten hoe lang deze split is, zodat we bij het produceren van de hoes hier rekening mee kunnen houden. U kunt de lengte van de split opmeten met een rolmaat of meetlint en opgeven tijdens het bestellen.


Split-lengte voeteneinde
split in matras
Sommige 2-persoons matrassen hebben naast een split aan het hoofdeinde ook een split aan het voeteneinde om het verstellen van de voeteneindes afzonderlijk van elkaar mogelijk te maken. Mocht dit bij uw matras ook het geval zijn laat dit dan even aan ons weten door ons een e-mail te sturen naar klantenservice@zorgmatras.com. Vergeet niet om daarbij ook de splitlengte en uw bestelnummer te vermelden. Wij zullen vervolgens op de e-mail reageren met een bevestiging. 

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips