• Achteraf betalen
  • Snelle klantenservice
  • Hoogste kwaliteitsgarantie
045 - 511 38 88
Split-lengte hoofdeinde

Sommige 2-persoons matrassen hebben een split aan het hoofdeinde. Zo'n split is eigenlijk niets anders dan een snede in het matras om het afzonderlijk verstellen van de hoofdeindes mogelijk te maken. U kunt aangeven of uw 2-persoons matras een split heeft door een vinkje te plaatsen op de productpagina bij "mijn matras heeft een split".
Indien u een 1-persoons matras heeft of geen split in het matras dan laat u het vinkje gewoon weg.
Heeft uw matras wel een split dan is het voor ons van belang om te weten hoe lang deze split is, zodat we bij het produceren van de hoes hier rekening mee kunnen houden. U kunt de lengte van de split opmeten met een rolmaat of meetlint en opgeven in het veld opmerkingen op de laatste pagina tijdens het bestellen. Het veld opmerkingen komt u tegen op de pagina waar u ook uw adresgegevens gaat invullen. Wanneer u de splitlengte niet heeft opgegeven in dit veld zullen wij u hiervoor bellen of mailen.


Split-lengte voeteneinde
split in matras
Sommige 2-persoons matrassen hebben naast een split aan het hoofdeinde ook een split aan het voeteneinde om het verstellen van de voeteneindes afzonderlijk van elkaar mogelijk te maken. Ook deze lengte kunt u in het veld opmerkingen aan ons kenbaar maken. Doet u dit niet dan zullen wij hiervoor contact met u opnemen om deze splitlengte na te vragen.

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips