045 - 511 38 88

Anti-decubitus matrastopper

Ervaar baanbrekende resultaten met onze anti-decubitus matrastopper. Deze hoogwaardige topper is ontwikkeld met innovatieve technologie om een superieur slaapoppervlak te bieden voor mensen met decubitus. De anti-decubitus matrastopper bevordert doorbloeding en ventileert de huid met als doel beter voorkomen en sneller genezen van decubitus.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

Onder de douche of in bad
Specificaties
 • Voorkomt en geneest decubitus
 • Volledig Luchtdoorlatend
 • Volledig Waterdoorlatend
 • Perfect Drukverlagend

Belangrijkste Kenmerken 

Optimale Luchtcirculatie en Zuurstoftoevoer

De speciale technologie van de anti-decubitus matrastopper zorgt voor een optimale luchtcirculatie en bevordert een veel betere zuurstoftoevoer naar de huid. Dit resulteert in een ontspannend ligcomfort, maar bovenal preventie van decubitus en een betere genezing van reeds aanwezige decubitus

Geschikt voor Langdurig Gebruik

Of u nu voor een korte tijd of een langere tijd in bed ligt, de anti-decubitus matrastopper is ontworpen voor permanent comfort en voorkomt warmte- en vochtophoping. Tevens wordt het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld. Daardoor vermindert de druk op de gevoelige plekken. Dit is cruciaal voor de gezondheid van de huid, vooral bij langdurig liggen.

Drukverlagend

De drukverlagende en thermoregulerende kern van 4 cm draagt effectief bij aan het voorkomen en genezen van decubitus.

Over de technologie

De matrastopper bestaat uit twee buitenste lagen verbonden door een laag afstandhouders. Deze laag met afstandhouders creëert een driedimensionale ruimte tussen de buitenste lagen. Dit geeft de anti-decubitus matrastopper zijn kenmerkende eigenschappen. Zowel de laag met afstandhouders als ook de buitenste lagen zijn gemaakt van polyester. De combinatie van deze lagen en de open, ademende structuur die wordt gecreëerd door de laag met afstandhouders resulteert in een topmatras met uitstekende ventilatie, vochtafvoer en dempende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn zeer belangrijk bij het voorkomen en genezen van decubitus.

Over de technologie

De matrastopper bestaat uit twee buitenste lagen verbonden door een laag afstandhouders. Deze laag met afstandhouders creëert een driedimensionale ruimte tussen de buitenste lagen. Dit geeft de anti-decubitus matrastopper zijn kenmerkende eigenschappen. Zowel de laag met afstandhouders als ook de buitenste lagen zijn gemaakt van polyester.De combinatie van deze lagen en de open, ademende structuur die wordt gecreëerd door de laag met afstandhouders resulteert in een topmatras met uitstekende ventilatie, vochtafvoer en dempende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn zeer belangrijk bij het voorkomen en genezen van decubitus.

Wasbare Matrashoes

De hoogwaardige afritsbare single-jersey matrashoes, gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen indien nodig. Dit zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Eenvoudig te Reinigen

Indien nodig kan de matrastopper ook worden gereinigd met heet water onder de douche of in een badkuip, waardoor het onderhoud moeiteloos is

Klinisch Getest

De Decubitus Preventie Matrastopper is uitvoerig getest bij meerdere patiënten tijdens een expertise-assessment door een zorginstelling voor geriatrie, orthopedie, en revalidatie. En een thuiszorginstelling. De resultaten waren uitstekend

 1. Patiënten met decubitus stadium 1 genazen volledig.
 2. Bij patiënten met een risico op decubitus bleef het ontstaan van decubitus volledig uit.
 3. Een bedlegerige patiënt in de thuiszorg genas volledig van decubitus stadium 3.

Voordelen

Wat zijn nu de voordelen ten opzichte van een traditioneel anti-decubitus matras en/of een luchtwissel matras

 • In vergelijking met een traditioneel anti-decubitus matras zorgt deze topper wel voor een constante en natuurlijke ventilatie. Hierdoor kan de huid/wond 100% vrij ademen en is deze 100% vrij van vocht ophoping.
 • Een luchtwissel matras kan relatief duur zijn in tegenstelling tot onze anti-decubitus matrastopper


 • In tegenstelling tot een luchtwisselmatras maakt dit topmatras geen geluid en wordt u niet tijdens uw nachtrust gestoord door de bewegingen in het matras van het leeg laten en het oppompen van de verschillende luchtbanen
 • De anti-decubitus matrastopper kan langdurig worden gebruikt in tegenstelling tot een luchtwissel matras dat regelmatig onderhoud nodig heeft en technische storingen kan hebben.

Voordelen

Wat zijn nu de voordelen ten opzichte van een traditioneel anti-decubitus matras en/of een luchtwissel matras

 1. In vergelijking met een traditioneel anti-decubitus matras zorgt deze topper wel voor een constante en natuurlijke ventilatie. Hierdoor kan de huid/wond 100% vrij ademen en is deze 100% vrij van vocht ophoping.
 2. Een luchtwissel matras kan relatief duur zijn in tegenstelling tot onze anti-decubitus matrastopper
 3. In tegenstelling tot een luchtwisselmatras maakt dit topmatras geen geluid en wordt u niet tijdens uw nachtrust gestoord door de bewegingen in het matras van het leeg laten en het oppompen van de verschillende luchtbanen
 4. De anti-decubitus matrastopper kan langdurig worden gebruikt in tegenstelling tot een luchtwissel matras dat regelmatig onderhoud nodig heeft en technische storingen kan hebben.

Gerelateerde producten

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

 • Kortingen en acties
 • Handige tips