ClickCease

Welkom op zorgmatras.com

Klantenservice

 
 • Bestellen & Levering

  Alle bestellingen boven €100,- worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland, België en Duitsland.

  De levertijd voor uw product kunt u terugvinden op de productpagina van het betreffende product.

  Wanneer u een voorkeur heeft voor levering op een bepaalde dag dan kunt u dit aangeven in het veld "opmerkingen" op de laatste pagina bij het afrekenen. Wij zullen daar dan rekening mee houden bij het verzenden.

  Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben sturen wij u een e-mail waarin wij uw bestelling bevestigen.

  Kleine bestellingen tot 10 KG worden verzonden met Post NL en grotere zendingen zoals matrassen worden verzonden met extern transport. U wordt ook dan tijdig geïnformeerd over wanneer er bij u wordt geleverd.

  Zodra uw bestelling door ons ter verzending wordt aangeboden bij de vervoerder ontvangt u een e-mail met en track&trace link waarmee u de status van uw zending kunt volgen. Wanneer de dag van levering niet goed voor u uitkomt dan kunt u contact met de vervoerder opnemen om een leverdatum af te spreken die voor u beter uitkomt.

 • Retourneren

  Wij hanteren een niet goed geld terug policy

  Wanneer u bij zorgmatras.com een aankoop doet heeft u 14 dagen bedenktijd om uw product terug te sturen. Een voorwaarde hiervoor is dat het product niet beslapen is en geen gebruikssporen vertoont.
  Het product hoort in oorspronkelijke en onbeschadigde staat te verkeren. Alvorens het product retour te sturen neemt u contact op met de klantenservice via e-mail of telefoon 045-5113888. U krijgt dan instructies wat te doen. Na annulering van uw bestelling kunt u het product terugsturen en storten wij het aankoopbedrag en de door ons berekende verzendkosten z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Een uitzondering hierop zijn de waterdichte hoeslakens en ook de incontinentiematrassen deze worden op bestelling geproduceerd en kunnen vanwege de omvang en hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Tevens kunnen producten die voor u op maat worden gemaakt ook niet worden geretourneerd.

 • Klachten

  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@zorgmatras.com
  Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken
  en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
  Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
  Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op "https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage" Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 • Betalen en kortingscode

  Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW

  Bij Zorgmatras.com kunt u veilig betalen met Ideal, paypal, Afterpay, Bankoverschrijving en voor onze Belgische klanten met Bancontact.

  Tevens kunt u bij zorgmatras kopen op factuur. Meer hierover kunt u lezen op de pagina ""kopen op factuur"

  iDEAL is de standaard voor betalingen via het internet. iDEAL is tevens de veiligste manier voor internet- betalingen en partner van o.a. ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING-Postbank.

  Paypal heeft veilig betalen ook erg hoog in het vaandel staan en heeft wereldwijd 100 miljoen rekeninghouders.

  Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
  AfterPay voert voor Zorgmatras.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Zorgmatras.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 1500,00.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Of u belt naar de klantenservice van Afterpay : 020-7-230-270

  Door gebruik te maken van een van deze betaalmethode versnelt u de levertijd aanzienlijk. Kiest u voor een niet-online betaalmethode (betaling per bank- of giro overboeking) dan leveren/versturen wij uw bestelling in de regel pas na ontvangst van uw betaling.

  Wanneer u beschikt over een kortingscode kunt u deze invullen in het daarvoor bestemde veld op de laatste pagina voor het afrekenen.

 • Garantie bepalingen

  Zorgmatras staat borg voor jarenlang slaapcomfort. Zorgmatras maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, die geselecteerd worden op kwaliteit en die voldoen aan iedere maatschappelijke norm. Elk matras van Zorgmatras wordt met de grootste zorg geproduceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat.

  Garantie

  De garantie verschilt per product en wordt vermeld op de productpagina.

  Graag leggen wij op een heldere manier aan u uit wat onze garantiebepalingen zijn. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

  1. Wat valt er onder de garantie?

  - Materiaal- en Constructiegebreken.
  - Veranderingen / Constructies in matrassen die een zichtbare kuil groter dan 2 CM veroorzaken.

  2. Op welke onderdelen is de garantie van toepassing?

  Op al onze producten is garantie van toepassing

  Voor al onze matrassen geldt het volgende:
  * In het 4e en 5e jaar ontvangt u in voorkomend geval kosteloos een vergelijkbaar functionerend product; dit kan mogelijk een gereviseerd exemplaar zijn. - Na vervanging voor afloop van de garantie blijft de garantie uiteraard van kracht.

  3. Wanneer kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie?

  Gebreken aan producten, die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage, of als slijtage welke door externe invloeden veroorzaakt is. Bij gebruik dat in redelijkheid niet als ‘normaal gebruik’ kan gelden. Producten die erg vuil en onhygiënisch worden aangeboden ter beoordeling aan Zorgmatras. Zorgmatras adviseert sterk om Zorgmatras producten alleen bij de webshop van Zorgmatras te kopen. Op Zorgmatras producten die niet bij de webshop van Zorgmatras zijn aangeschaft, is de garantie niet van toepassing.

  Heeft u vragen over de garantievoorwaarden ? Neem dan contact op met onze klantenservice