045 - 511 38 88
 • Bestellen & Levering

  Zorgmatras levert aan consumenten, maar ook aan zorgprofessionals, zorginstellingen en stichtingen.
  Alle bestellingen boven €100,- worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland, België en Duitsland.

  De levertijd voor uw product kunt u terugvinden op de productpagina van het betreffende product.

  Wanneer u een voorkeur heeft voor levering op een bepaalde dag dan kunt u dit aangeven in het veld "opmerkingen" op de laatste pagina bij het afrekenen. Wij zullen daar dan rekening mee houden bij het verzenden.

  Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben sturen wij u een e-mail waarin wij uw bestelling bevestigen.

  Kleine bestellingen tot 10 KG worden verzonden met Post NL en grotere zendingen zoals matrassen worden verzonden met extern transport. U wordt ook dan tijdig geïnformeerd over wanneer er bij u wordt geleverd.

  Zodra uw bestelling door ons ter verzending wordt aangeboden bij de vervoerder ontvangt u een e-mail met en track&trace link waarmee u de status van uw zending kunt volgen. Wanneer de dag van levering niet goed voor u uitkomt dan kunt u dat aangeven en nemen we opnieuw contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.

  Wanneer u uw bestelling graag wil laten leveren bij een pakketpunt van Post NL, waar u het na bezorging kunt afhalen. Laat dit dan na het plaatsen van uw bestelling even aan ons weten via de webchat linksonder in beeld of via telefoon 045-5113888 of e-mail klantenservice@zorgmatras.com.
  (Vul wel uw eigen naam en adresgegevens in bij het plaatsen van uw bestelling)

 • Retourneren

  Wij hanteren een niet goed geld terug policy

  Wanneer u bij zorgmatras.com een aankoop doet heeft u 14 dagen bedenktijd om uw product terug te sturen. Bij sommige producten is er een langere bedenktijd en/of zijn er voorwaarden van toepassing dat het product niet beslapen is en geen gebruikssporen vertoont. U kunt de exacte retourvoorwaarde voor elk product op de betreffende product pagina terug vinden onder het tabblad retourneren. 
  Wilt u een product retourneren omdat het niet past of u het niet mooi vindt, dan moet het product in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeren.
  Alvorens het product retour te sturen neemt u contact op met de klantenservice via e-mail of telefoon 045-5113888. Wij vragen u dan waarom u het product wilt retourneren en u krijgt van ons instructies hoe u kunt retourneren.
  Wanneer de geretourneerde producten door ons zijn ontvangen en gecontroleerd, wordt  het aankoopbedrag en de door ons berekende verzendkosten z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

  Voor de kosten van het retourneren berekenen wij aan de klant een kleine bijdrage van €3,00, deze dienen te worden betaald voor het downloaden van het retourlabel. Hierna hoeft u bij het inleveren van de zending niet meer te betalen.

  Incontinentiematrassen kunnen vanwege de omvang en/of hygiënische redenen niet worden geretourneerd/geannuleerd. Tevens kunnen producten die op bestelling worden geproduceerd zoals matrassen en matrasbeschermers ook niet worden geretourneerd/geannuleerd.
  Sommige producten kunnen alleen worden geretourneerd als ze niet uit de verpakking zijn geweest. Zoals reeds eerder vermeld kunt u de exacte voorwaarde per product terugvinden bij het tabblad retourneren op elke product pagina op deze website.

 • Klachten

  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@zorgmatras.com
  Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken
  en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
  Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
  Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op "https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage" Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 • Betalen en kortingscode

  Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW

  Bij Zorgmatras.com kunt u veilig betalen met iDEAL, paypal, Klarna pay later, In3, creditcard, bankoverschrijving en voor onze Belgische klanten met Bancontact en KBC/CBC.

  • Kopen op factuur

   Zorgprofessionals, stichtingen en instellingen kunnen bij Zorgmatras kopen op factuur. Meer hierover kunt u lezen op de pagina voor Zakelijke Klanten.

  • iDEAL

   Betalen met iDEAL is de standaard voor betalingen via het internet. iDEAL is tevens de veiligste manier voor internet- betalingen en partner van o.a. ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING-Postbank.

  • Paypal

   Ook Paypal heeft veilig betalen hoog in het vaandel staan en heeft wereldwijd 100 miljoen rekeninghouders.

  • in3

   Met in3 kunt u betalen in 3 termijnen. De eerste termijn voldoet u direct bij aankoop de 2e termijn betaalt u binnen 30 dagen daarna en de laatste termijn dient binnen 60 dagen na aankoop te worden voldaan. Om meer over in3 te lezen kunt u hier de website van in3 bezoeken

  • Klarna

   Achteraf betalen als consument doet u met Klarna. Klarna voert voor Zorgmatras.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt tot 30 dagen na de verzending betalen. Tegen een extra vergoeding kan dit zelfs worden verlengd tot 60 dagen na verzending.

   U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website. Of u belt naar de klantenservice van Klarna tel: 020 262 7301

  Mocht u van ons een kortingscode hebben ontvangen, dan kunt u deze op de laatste pagina bij het afrekenen in het daarvoor bestemde veld invullen.

  Door gebruik te maken van een van deze betaalmethode versnelt u de levertijd aanzienlijk. Kiest u voor een niet-online betaalmethode (betaling per bank- of giro overboeking) dan leveren/versturen wij uw bestelling in de regel pas na ontvangst van uw betaling.

  Wanneer u beschikt over een kortingscode kunt u deze invullen in het daarvoor bestemde veld op de laatste pagina voor het afrekenen.

 • Garantie bepalingen

  Zorgmatras staat borg voor jarenlang slaapcomfort. Zorgmatras maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, die geselecteerd worden op kwaliteit en die voldoen aan iedere maatschappelijke norm. Elk matras van Zorgmatras wordt met de grootste zorg geproduceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat.

 • Garantie

  De garantie verschilt per product en wordt vermeld op de productpagina. Graag leggen wij op een heldere manier aan u uit wat onze garantiebepalingen zijn. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.
  • Wat valt er onder de garantie?

   • Materiaal- en Constructiegebreken
   • Veranderingen / constructies in matrassen die een zichtbare kuil groter dan 2 CM veroorzaken.
   • Op welke onderdelen is de garantie van toepassing?

  • Wanneer kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie?

   • Gebreken aan producten, die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage, of als slijtage welke door externe invloeden veroorzaakt is.
   • Wanneer er niet aan de gebruiksvoorschriften of wasvoorschriften is voldaan.
   • Bij gebruik dat in redelijkheid niet als ‘normaal gebruik’ kan gelden.
   • Producten die erg vuil en onhygiënisch worden aangeboden ter beoordeling aan Zorgmatras.
   • Zorgmatras adviseert sterk om Zorgmatras producten alleen bij de webshop van Zorgmatras te kopen. Op Zorgmatras producten die niet bij de webshop van Zorgmatras zijn aangeschaft, is de garantie niet van toepassing.

  Wanneer er garantie wordt verleend zal de garantie vergoeding naar gelang de tijd af nemen.
  Bijvoorbeeld: Wanneer er 5 jaar garantie wordt verleend dan zal er in het eerste jaar 100% worden vergoed, het 2e jaar 80%, en het 3e jaar 60% enz.


  Heeft u vragen over de garantievoorwaarden ? Neem dan contact op met onze 
  klantenservice

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

 • Kortingen en acties
 • Handige tips