045 - 511 38 88

Antislip onderlegger voor de boxspring matras(topper) maakt de matras stopper overbodig


Bent u op zoek naar de perfecte antislip voor uw boxspring matras. Dan heeft u deze nu gevonden. Met deze antislip mat zal uw boxspring gegarandeerd niet meer verschuiven.

Herkent u het probleem, dat uw boxspring matras gaat verschuiven wanneer u de boxspring wilt verstellen. Het gevolg is dat u uit bed moet om het matras weer terug te plaatsen in de juiste positie.
Niet erg prettig dus.

Veel boxspring bedden zijn uitgerust met een matras stopper aan het voeteneinde. Dit is een recht opstaand bord aan het voeteneinde dat voor weerstand zorgt zodat het matras niet kan verschuiven tijdens het verstellen van het hoofdeinde van het bed. Echter zijn er ook veel boxsprings die geen matras stopper hebben en dan is onze antislip matrasonderlegger de oplossing. Want De anti-slip werking zorgt er voor dat uw matras of matrastopper geen centimeter meer verschuift. Dus met onze antislip matrasonderlegger heeft u geen matras stopper meer nodig. Uw matras blijft muurvast op de plaats liggen en maakt een matras stopper overbodig.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

Rudi Wyns
October 21, 2023 05:55

Antislip

Doet uitstekend wat het moet doen super

Robbert Keller
October 4, 2023 13:12

Heer.

Werkt uitstekend en doet waarvoor we deze gekocht hebben!!

100036483
February 27, 2023 08:57

Heerlijk

Het is fijn dat het nu blijft liggen100036294
February 14, 2023 15:12

Top product.

Wat een top product de antislip voor de matras!
Een donkere kleur is al een pluspunten!
En het slapen en dromen zonder zorgen om s’morgens uitgerust wakker te worden doordat de matras is blijven liggen, ook al had je woelige nachten!
Gewoon onmisbaar je moet dit hebben!

100036297
February 14, 2023 10:17

Al een week frustratie vrij.

Vorige week de antislip mat tussen de boxspring en de topper gezet. Wat een verlichting! We hebben een boxspring waarvan we het hoofdeinde elke avond wel naar boven zetten. Dan glijdt de topper al snel naar beneden. Ik was elke ochtend de gezakte topper terug naar boven aan het trekken. Dat is best zwaar, dus moesten we met z'n 2'en doen. Dit was afgelopen week niet meer nodig.

De mat is zwart en aan beide zijden heel ruw. Ik heb een boxspring van 2x2 mtr. De betekend dat de antislip matten smaller zijn. Maar dit blijkt geen probleem te zijn. Er is genoeg oppervlak om goede grip te krijgen op de matrassen. Ik kan het helemaal aanraden!

100036100
January 31, 2023 16:12

Super!

Onze toppers liggen zo vast als een huis! Kan niet beter!
Snel geleverd en prima service.

100035535
December 21, 2022 13:11

Antislip mat.

Voor ons zelf en voor mijn moeder een antislip mat gekocht (hoop dat ik het goed omschrijf) wat zijn wij er blij mee zeg. Matras verschuift niet meer nu. Echt een aanrader voor iedereen. Dank je wel.

100033280
August 27, 2022 15:03

Aanrader!

Eerder bij een ander deze mat gekocht maar inmiddels versleten. In een vlaag van verstandsverbijstering een ander merk gekocht en spijt als de haren op mijn hoofd ervan. Na drie maanden tobben en schuiven op zoek naar de mat die ik eerder had. En gevonden bij jullie. Erg blij mee. Mijn gehandicapte man schuift als het ware het bed in en de topper blijft nu rotsvast liggen, wat een verademing. Wat ik ook super fijn vind, is dat er nagedacht is over de verpakking voor het verzenden. Niks geen te grote dozen met vulrommel maar netjes in een passende verpakking, Chapeau daarvoor. Kortom, super product. Als deze versleten is bestel ik gelijk weer een nieuwe bij jullie!

Evers-Janssen
August 19, 2022 10:11

Antislip.

Is perfect, matras verschuift niet meer. Een aanrader ook voor de prijs.

Carin
August 9, 2022 13:59

Fantastische antislip.

We hebben vele antislip geprobeerd.
Als ik dit matras eerder gekend had was een hoop geschuifel niet nodig geweest. We zijn er erg tevreden over en de service is super en snel.

Het product kan binnen 14 dagen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Zie ook onze algemene retourvoorwaarden.

De levertijd voor dit product is 1 werkdag indien u voor 16:00 besteld.
De Boxstop is een antislip voor uw boxspring matras zodat deze niet meer verschuift. De boxstop heeft een afmeting van 67x170 en is daarmee geschikt voor alle 1-persoons matrassen. Wanneer u een 2-persoons matras heeft kunt u 2 afzonderlijke boxstops gebruiken.
Specificaties
  • Met de boxstop zal uw matras nooit meer verschuiven !
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
Verzend informatie
Vandaag besteld is morgen geleverd !
Productvideo

Op de hoogte blijven?
schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips