• Achteraf betalen
 • Snelle klantenservice
 • Hoogste kwaliteitsgarantie
045 - 511 38 88
Matraseigenschappen:
Afhankelijk van de gewenste dikte heeft dit drukverlagende matras een matraskern van 
koudschuim en een afdeklaag van 6 cm gelschuim. Samen vormen deze de totale dikte van het AD matras. Wat betreft de dikte van het matras kan men stellen hoe dikker het matras hoe beter de ondersteuning en het comfort. De koudschuim heeft een soortelijk gewicht van 45 kg/m3 (SG45) En wordt ook wel HR schuim genoemd. HR staat voor High Resilient en betekent zeer veerkrachtig. De gelfoam heeft een sterk drukverlagend effect op het lichaam en heeft in tegenstelling tot traagschuim wèl een goede ventilerende werking. Mensen met onderstaande gewrichtsklachten kunnen sterk gebaat zijn met dit AD matras. Maar ook personen met verschillende soorten spierklachten of spierziekten kunnen vaak beter slapen op dit drukverlagende matras als deze. De combinatie van soortelijk gewicht, hardheid en dikte, maakt deze matras geschikt voor een groot publiek. Wij adviseren deze kwaliteit voor personen tussen 50-120 kg.

Voorkomende gewrichtsaandoeningen waarbij een drukverlagend matras verlichting kan bieden: - Artritis (gewrichtsontsteking) - Artrose (gewrichtsslijtage) - Gewrichtspijn - Gewrichtsslijtage - Hypermobiliteit (overmatige beweegbaarheid) - Jicht (artritis urica) - Kristal-arthropathie - Podagra (jicht) - Pseudo-jicht - Reumatoïde artritis (RA, 'reuma') 

waterdichte hoes:
Materiaal: PU 190 grams/m2.
Uitvoering: ritssluiting aan lange zijde en loopt door naar een korte zijde, afgedekt met flap om deze schoon te houden.
Bij vervuiling kunt u de hoes los ritsen van het matras en wassen in de wasmachine.
De hoes is gemaakt van een elastische stof die is voorzien van een PU (polyurethaan) coating, is zeer soepel, sterk, waterdicht en urine bestendig.
Deze kwaliteit heeft bovendien ademende en brandvertragende eigenschappen volgens Crib 5.
De waterdichte hoes heeft de volgende eigenschappen:
 • Ademend
 • Bacteriewerend
 • Sterk
 • Elastisch
 • Brandveilig
Tevens biedt deze matrashoes ook bescherming tegen huisstofmijtallergenen.
De hoes is eenvoudig te reinigen.

Reinigen:
Reinigen met een standaard ontsmettings- of schoonmaakmiddel.
De urinebestendige matrashoes kan in de wasmachine op 60°c.
Wassen hoger dan 95°c is niet aan te raden want dan is krimp mogelijk. Niet geschikt voor de wasdroger. 

Indien u behoefte heeft aan certificaten kunt u dit bij ons aanvragen per email: 
info@zorgmatras.com


Staat de gewenste afmeting er niet bij, geen probleem. Stuur ons een mail via info@zorgmatras.com met de gewenste afmeting en u krijgt van ons binnen 24 uur bericht over de prijs en levertijd.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

Traets Cindy
January 13, 2023 12:21

Mijn mama is blij.

Snelle en vriendelijke levering. Matras aangekocht voor bedillerige vrouw. Matras geeft een zeer goede ondersteuning. Aangenaam gevoel om te liggen. Minder pijnlijke klachten t.o.v. normale matras. Mama ligt heel comfortabel. Houd mooi zijn vorm. 2de matras aangekocht voor bed in slaapkamer.

100032581
August 12, 2022 13:34

Goed matras, snelle levering.

We zijn blij met de uitgebreide keuzemogelijkheden, de snelle levering en de goede slaapervaring.

Scheltema
March 7, 2022 14:20

Zorgmatras.

De levering is vlekkeloos verlopen, heb hem namelijk privé besteld via mijn woonadres, naar een instelling.
Tevens met AfterPay, levering was mooi op tijd en het product voldoet aan alle verwachtingen.
Prima en betrouwbaar bedrijf!

100028789
March 2, 2022 14:15

Op de toekomst voorbereid.

Wij waren toe aan nieuwe matrassen en wilden gezien onze gevorderde leeftijd inspelen op de toekomst. Deze matrassen verbeteren onze slaaprust en bovendien zijn wij nu verlost van rug pijntjes. En mochten wij later iets gaan mankeren en bijv. bedlegerig worden, dan zijn wij met deze zorgmatrassen voorbereid.

Familie Aarts 100022365
July 30, 2021 09:25

Combi gezondheidsmatras.

Het matras is geleverd op de woongroep. Helaas zat de incontinentiehoes niet op de juiste manier om het matras, na een telefoontje met de leverancier hebben we dit zelf kunnen oplossen. Onze zoon slaapt er prima op, want al na de eerste nacht moest de begeleiding hem ‘s morgens wakker maken. Dat was heel bijzonder, want hij is altijd vroeg wakker! We zijn tevreden, zeer zeker als hij zo lekker blijft slapen!

100021360
June 25, 2021 12:52

Druk verlagend Zorgmatras.

Voor mijn moeder (84) dit druk verlagende matras gekocht. Na een tijdje ter revalidatie in een verpleeghuis te hebben gelegen mocht ze weer naar huis. Een zorg bed voor haar aangeschaft maar er moest nog een matras in het liefst een beetje wat ze in het verpleeghuis ook had want die lag goed. Nou ga dan als particulier maar eens zoeken. Er is veel te koop maar welke is goed. Bij veel bedrijven geen reviews te vinden maar hier bij Zorgmatras wel en dat gaf de doorslag. Nog gebeld en goede voorlichting gekregen. Ze waren erg behulpzaam aan de telefoon. Het matras besteld, de levering duurde ongeveer 3 weken. Het matras ligt heerlijk en mijn moeder heeft veel minder last van haar rug en bil. De hoes in donkergrijs is van mooie kwaliteit. Kleur is goed en stof niet zweterig. Kortom zeer blij met dit comfortabele matras.

100019213 Agterbosch
May 27, 2021 09:25

Verademing.

Pa slaapt weer als een roos en heeft ook veel minder pijn in zijn rug!

Agterbosch 100019213
May 6, 2021 22:05

Verademing.

Vanwege verzakking een breuk in ruggenwervels met dit matras slaapt Pa weer stukken beter! Prima service en prettig contact zeker een aanrader!

dhr. Willemsen/ best.nr. 100019106
April 27, 2021 16:25

Incontinentiematras.

Mijn schoonbroer is blij met zijn nieuw matras, het slaapt lekker en hij heeft minder gewricht klachten. Daarbij is het ook prettig dat het zeer makkelijk schoon te maken is op het moment dat er "iets" is misgegaan. Zelf zou ik dit matras voor iemand met incontinentie problemen ten zeerste aanraden.
Ook de bezorging is op een fijne manier geregeld daar je eerst een telefonische berichtgeving krijgt met een tijds eenheid van de levering en dan ook nog een bevestiging per mail.

J. Van der Linden
March 8, 2021 12:23

Prima matras.

Na de zoektocht voor een fijn matras hebben we hier dan eindelijk iets gevonden wat ons goed leek én positief stond aangeschreven. Matras werd snel en zonder moeilijkheden op de woongroep geleverd en onze broer is zeer tevreden. Hij geeft aan blij te zijn met zijn matras en er goed op te slapen. Dat is het belangrijkste!

Vanwege het Hygiënische aspect en het feit dat wij het matras speciaal voor u op bestelling laten maken kan dit AD matras niet worden geruild, geretourneerd of geannuleerd na het bestellen.

Zie ook onze algemene retourvoorwaarden.

De levertijd van het AD matras is 2 tot 3 weken. De exacte levertijd is afhankelijk van de productie en transport planning!

Wij bellen en mailen u tijdig om aan te geven wanneer wij het bestelde matras graag willen komen leveren!

Dit drukverlagende matras is voorzien van een water en urine bestendige matrasbeschemer die het matras beschermd. Het kan worden schoongemaakt met een sopje van water en zeep ( zeer gemakkeljk ! ) Bij ernstige vervuiling kunt u de matrasbeschermer van het matras verwijderen en in de wasmachine wassen op max. 60° C

Uw matras wordt op maat voor u gesneden. Daarom is elke maat mogelijk.

Staat uw afmeting er niet bij?

Als uw gewenste afmeting er niet bij staat stuur ons dan een e-mail met de gewenste afmeting. Of bel ons op 045 511 38 88. Wij zetten uw gewenste maat er dan nog dezelfde dag bij, zodat u uw AD matras gewoon online bij ons kunt bestellen. 

Dit geldt ook voor 2-persoons matrassen, kindermatrassen en babymatrassen.

 
 Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk met ons contact opnemen

Specificaties
 • Gratis verzending
 • Levering binnen 1 tot 3 weken
 • 5 jaar garantie
 • Staat uw afmeting er niet bij > Bel ons op 045 - 511 38 88 en wij zetten uw afmeting er bij zodat u deze gewoon online kunt bestellen !
Droger
U kunt het matras droog vegen met een droge doek. wanneer u deze matrasbeschermer wil drogen in de droger dan drogen op lage temperatuur.
Maten
De matras en matrashoes worden op maat voor u gemaakt dus elke maat is mogelijk !
Opmerkingen
Doordat u deze matras kunt schoonvegen, heeft het een zeer hoog gebruikersgemak ! Door de drukverlagende werking op het lichaam is dit matras zeer geschikt voor personen met gewrichtsklachten en spierziekten.
Garantie
5 jaar
Huismijt
De microporiën van de matrashoes zijn dusdanig klein dat er geen huismijten doorheen kunnen. Dus het matras blijft vrij van huismijten.
Geluidloos
Ja, kraakt niet.
Ademend
Ja, door de microporien in de Incontinentie matrashoes kan het matras ademen.
Waterdicht
Door de profesionele incontinentie matrashoes wordt uw matras aan alle zijden waterdicht beschermd.
Geschikt voor
De waterdichte matrashoes is urinebestendig
Anti bacterieel
De hoes heeft een anti-bacteriële behandeling ondergaan
Kinderen en volwassenen
Volwassenen en kinderen
Samenstelling matras
Samenstelling matras: koudschuim basis en een toplaag van 6 cm drukverlagende gelfoam. De matrashoes bestaat uit een combinatie van polyester en polyurethaan.

Gerelateerde producten

€ 795,15

Op de hoogte blijven?
schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

 • Kortingen en acties
 • Handige tips