045 - 511 38 88
Stap met vertrouwen en gemoedsrust de douche in met onze hoogwaardige antislip douchemat. Deze mat is ontworpen met één doel voor ogen: uw veiligheid. Met zijn stevige antislipontwerp biedt onze douchemat een betrouwbare grip op elk glad oppervlak, waardoor het risico op uitglijden en vallen aanzienlijk wordt verminderd.

Dankzij de zuignappen aan de onderkant blijft onze antislip douchemat stevig op zijn plaats, zelfs onder de meest vochtige omstandigheden. Dit betekent dat u kunt genieten van een rustgevende douche-ervaring zonder zorgen over plotselinge glijpartijen.
Het oppervlak van de antislip douchemat zorgt voor een optimale grip, zelfs als de vloer nat is. Dit maakt onze mat ideaal voor mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen en ouderen.
Onze antislip douchemat is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is hij bestand tegen dagelijks gebruik en eenvoudig te reinigen, waardoor hij een langdurige en praktische toevoeging aan uw badkamer is.
Met zijn tijdloze ontwerp past onze antislip douchemat moeiteloos in elke badkamerstijl, waardoor hij een essentiële aanvulling is op uw badkameraccessoires. Kies voor veiligheid, comfort en gemoedsrust met onze antislip douchemat - uw partner voor een zorgeloze douche-ervaring.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

Ja, de douchemat is geschikt voor zowel badkuipen als douchecabines!

Dit product kan binnen 14 dagen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op via email klantenservice@zorgmatras.com of telefoon nummer 045 - 511 38 88
De antislip douchemat heeft een afmeting van 67x38 cm.
Specificaties
  • Krachtige antislip voor stevigheid en stabiliteit.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • Blijft goed liggen door zuignappen aan onderzijde.
Maten
De antislip douchemat is beschikbaar in 1 afmeting en dat is 67x38 cm.
Geschikt voor
Geschikt voor badkuip en douchecabine.
Kinderen en volwassenen
Deze antislip douchemat is geschikt voor volwassenen en kinderen.
Verzend informatie

Verzending met PostNL

Verzending via PostNL met track&trace. U ontvangt een link om uw pakket te kunnen volgen en weet wanneer het bij u wordt geleverd. 

Wijzigingen doorgeven voor de bezorging

Pas afleveradres aan en geef bezorgvoorkeuren op via de track&trace pagina van PostNL zolang het pakket nog niet is gesorteerd.

Op de hoogte blijven?
schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips