• Achteraf betalen
 • Snelle klantenservice
 • Hoogste kwaliteitsgarantie
045 - 511 38 88

Voorwaarden voor product beoordelingen

Waarom zijn er product beoordelingen over artikelen?

Beoordelingen op zorgmatras.com zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe u een artikel heeft ervaren. Wilt u een schrijven? Mooi, daar zijn we erg blij mee.
Denk aan deze voorwaarden tijdens het schrijven en dan komt uw beoordeling snel online.

De volgende zaken staan we niet toe:

 1. U heeft het artikel niet gekocht via zorgmatras.com
 2. Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe u het artikel hebt ervaren
 3. Alleen maar opmerkingen over de prijs, verzending en/of verkopende partij
 4. Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, discriminerende, racistische of terroristische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
 5. Verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites
 6. Kortingen, commerciële acties, campagnes of prijsverschillen ten opzichte van andere verkopers of online winkels
 7. Commerciële inhoud en/of een commercieel doel, tenzij dit expliciet in een aparte alinea staat. Voorbeelden van wat niet oké is:
  1. U zegt niet in uw beoordeling dat u het artikel (tijdelijk) heeft gekregen van een verkopende of derde partij om er een beoordeling over te schrijven
  2. U zegt niet in uw beoordeling dat u een vergoeding heeft gekregen van een derde partij om een beoordeling  te schrijven

Wanneer beoordelingen worden verwijderd

Zorgmatras.com (wij dus) kan zonder bericht een beoordeling afkeuren direct nadat ’ie is geschreven of naderhand verwijderen. Dit kan onder andere in deze gevallen:

 1. Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd of zorgmatras.com hier een redelijk vermoeden van heeft.
 2. Als de beoordeling  gaat over productinformatie die fout was op het moment van aankoop, maar ondertussen is aangepast. Om te voorkomen dat klanten in de war raken, kunnen we ervoor kiezen om de beoordeling te verwijderen.
 3. Wanneer we tijdens controle een afwijkend patroon vast stellen, en we dus reden hebben om aan te nemen dat de beoordeling nep is.

Een negatieve ervaring is nooit een reden om een beoordeling af te keuren of te verwijderen. Als de beoordeling voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is.

Hoe reviews worden verzameld en getoond

U kunt op 2 manieren een beoordeling schrijven:

 1. Bij elk artikel op onze website is een beoordelingsformulier waar u uw eigen beoordeling kunt schrijven. Wij controleren op naam en/of bestelnummer dat u dient op te geven bij de beoordeling. Zodoende kunnen wij controleren of u het artikel bij ons heeft gekocht.
 2. Vaak nodigen wij klanten die een artikel hebben gekocht via e-mail uit voor het schrijven van een beoordeling. Deze klanten die een beoordeling schrijven worden beloond met een couponcode die recht geeft op een korting van €5,00 of 10% bij een volgende aankoop.

beoordelingen zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst handmatig moet worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf. Meestal staat uw beoordeling binnen een week online. De datum die u bij een beoordeling ziet, is de datum waarop deze is geschreven. In principe blijven deze beoordelingen voor altijd op de product pagina van zorgmatras.com staan.

Op dit moment kunt u niet zelf uw beoordeling aanpassen of verwijderen. Wilt u een review die u zelf heeft geschreven verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Zorgmatras.com kan deze voorwaarden op elk moment aanpassen. Een nieuwe versie plaatsen we dan zo snel mogelijk op onze website

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

 • Kortingen en acties
 • Handige tips