045 - 511 38 88
Moderne Digitale Personenweegschaal tot 180KG
Betreed de wereld van nauwkeurige gewichtsmetingen met onze geavanceerde digitale weegschaal. Deze betrouwbare metgezel in uw gezondheidsroutine combineert precisie met gebruiksgemak, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elk huishouden.
Nauwkeurige Gewichtsmetingen: Dankzij de geavanceerde sensortechnologie biedt onze digitale weegschaal nauwkeurige metingen tot 180 kilogram, met een minimale afwijking voor betrouwbare resultaten. 
Groot en Duidelijk Digitaal Display: Het heldere, digitale display met LCD scherm maakt het aflezen van uw gewicht eenvoudig en moeiteloos. Met zijn grote cijfers en achtergrondverlichting is het scherm zelfs in donkere omgevingen gemakkelijk te zien. 
Stijlvol en Duurzaam Ontwerp: Deze digitale weegschaal combineert functionaliteit met elegantie. Het slanke, moderne ontwerp past perfect in elke badkamer of slaapkamer, terwijl de duurzame materialen zorgen voor een lange levensduur. 
Automatische Kalibratie: Onze digitale weegschaal kalibreert automatisch elke keer dat u hem gebruikt, waardoor consistentie en precisie worden gegarandeerd bij elke meting. 
Stap-op Technologie: Geen gedoe meer met het handmatig inschakelen van de weegschaal. Met de stap-op technologie begint de meting automatisch zodra u op de weegschaal stapt, waardoor het proces snel en gemakkelijk verloopt. 
Lichaamsanalyse: De lichaamsanalyse functie van deze digitale weegschaal meet en analyseert lichaamsgewicht, lichaamsvetpercentage, spiermassa, botdichtheid, lichaamsvochtpercentage en BMI. Dit biedt een goed inzicht in de lichaamssamenstelling, wat nuttig is voor het monitoren van gezondheid, fitness en het stellen van doelen.
Of u nu werkt aan uw fitnessdoelen, uw gezondheid nauwlettend in de gaten houdt of gewoon uw dagelijkse gewicht wilt bijhouden, onze moderne digitale personenweegschaal biedt de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak die u nodig hebt voor een gezondere levensstijl.
De weegschaal werkt met een CR2032 3v batterij welke wordt meegeleverd.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

Ja, de weegschaal wordt geleverd met batterij zodat hij direct gebruikt kan worden, batterij type CR2032 - 3volt!

Ja, de weegschaal wordt geleverd met handleiding in meerdere talen waaronder Engels!

De weegschaal kan het beste gebruikt worden op een harde ondervloer omdat deze waterpas moet staan om een nauwkeurige gewichtsmeting te geven!

De weegschaal kan tot 13 gebruikersprofielen opslaan!

Dit product kan binnen 14 dagen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op via email klantenservice@zorgmatras.com of telefoon nummer 045 - 511 38 88
Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis!
Specificaties
  • Zeer nauwkeurige meting
  • Lange levensduur
  • Kalibratie na elk gebruik
  • Automatisch inschakeling
  • Meerdere gebruikersprofielen
Geschikt voor
Deze weegschaal is geschikt voor personen tot 180KG
Verzend informatie
Verzending met PostNL
Verzending via PostNL met track&trace. U ontvangt een link om uw pakket te kunnen volgen en weet wanneer het bij u wordt geleverd.
Wijzigingen doorgeven voor de bezorging
Pas afleveradres aan en geef bezorgvoorkeuren op via de track&trace pagina van PostNL zolang het pakket nog niet is gesorteerd.

Op de hoogte blijven?
schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips