045 - 511 38 88

Ergonomisch zitkussen

€ 39,50*

Inhoud: 1 Stuks

Niet langer beschikbaar

Productnummer: 720
Productinformatie "Ergonomisch zitkussen"
Het Ergonomisch Traagschuim Zitkussen biedt ultiem comfort en ondersteuning voor langdurig zitten, of je nu thuis, op kantoor, in de auto of elders bent. Vervaardigd van hoogwaardig traagschuim, omarmt dit ergonomisch zitkussen de natuurlijke contouren van je lichaam en biedt het een ongeëvenaarde zachte ondersteuning.
Kenmerken:
Traagschuim Comfort: Het ergonomisch zitkussen is vervaardigd van traagschuim dat zich vormt naar de contouren van je lichaam, wat resulteert in een gepersonaliseerde ondersteuning en verlichting van drukpunten.
Afneembare en Afwasbare Hoes: De hoes van het kussen is eenvoudig afneembaar en wasbaar, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Een handige toevoeging is de handgreep aan de zijkant van de hoes, waardoor het ergonomisch zitkussen gemakkelijk kan worden verplaatst en opgeborgen.
Compacte Afmetingen: Met een afmeting van 43x41,5x9 cm past dit ergonomisch zitkussen gemakkelijk op de meeste stoelen en zitoppervlakken, waardoor het een veelzijdige en draagbare oplossing is voor thuisgebruik en onderweg.
Kleurvariaties: Het ergonomisch zitkussen is verkrijgbaar in zowel blauw als zwart, waardoor je kunt kiezen voor de kleur die het beste bij je persoonlijke voorkeur en interieur past.
Gezonde Zithouding: Door de ergonomische vormgeving wordt de natuurlijke houding van je wervelkolom ondersteund, wat rugpijn vermindert en het comfort tijdens langdurig zitten verhoogt.
Of je nu op zoek bent naar verlichting van rugklachten, een betere zithouding wilt bevorderen, of gewoon op zoek bent naar meer comfort tijdens het zitten, het Ergonomisch Traagschuim Zitkussen biedt de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.